• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar bir de yaşayan var mı uyandığımdan beri sağ kasığımın en altında bıçak saplanması hibi bir ağrı var. Aksilik bugüm üst üste geliyor her şey .

bol giyinirsen hamile olduğunu anlamazlarsa sormazlar bile çünkü beyan yapmadığın için kimse senin hamile olduğunu bilmiyor o yüzden direk bin uçağa sorun olmaz
sorarlarsa kaç haftalık diye söylersin 32 haftaya kadar sorun olmuyor genelde
28 den sonra thy ve pegasus istiyor . Fakat sun express hiçbir hafta istemiyoruz dedi sadexe 36 dan sonra hinemezsiniz dedi

Kızlarrr hamileyken sun express ile uçan oldu mu? Resmi sayfasında 36. Haftaua kadar raporsuz uçulabilir yazıyor bem ona istinaden müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şeyi söylediler. Yine de bir sorun yaşar mıyım diye son dk tırstım ? Olur da bir sorun yaşarsam 24 haftalık hamileyim desem ne olur ki? Karnım pek büyük değil. fark edileceğini de zannetmiyorum. Ama olurda sorarlarsa 24 desem anlayacakları bi sistemleri var mı? Bunları şundan soruyorum, bi arkadaş forumda şey yazmış, sun express istemiyoruz diyor ama biletleme yerinde benden istediler demiş. Bi şey anlamadım valla
Ben pegasusa uçağa binerken montumu giyip bindim 😁 fark edeceklerini sanmıyorum

Gebeliğim boyunca muğla bodrumda bulunan BODRUM MEDLİFE TIP MERKEZİ nde görevli kadın hastalıkları uzmanı doktor EMRE GÜRÇKAYA Gebelik takibini yaptı. yaptığı muayene sürecinde doğumun gerçekleştiği 38. Haftaya kadar bize hiçbir şekilde bebekte bir sağlık sorunu olduğunu ve gelişim geriliği olduğunu bildirmedi bu kendisininde bilgisi dahilinde çekilen video kayıtlarında mevcut.verdiği muayene tarihleri kendisinin bize bu tarihte gelin dediği tarihlerdir.36. Doğumu bize söylediği 35 bin tl fazla geldiği için farklı bir hastanede yaptırmak için gidip muayene olduğumuzda o hastanedeki doktor yaptığı usg kontrolleri sırasında bebeğin bacak boyunun kısa olduğu kilosunun düşük olduğu ve suyunun az olduğu siz hiç doktora gitmedinizmi doktor bunu nasıl fark etmedi diye konuştuğu videoda mevcuttur bize bebeğin 1 hafta sonra doğuma alınmasını bildirdi, hemen ertesi gün emre gürçkaya ya muayeneye gittiğimizde doktorun bize bebeğin sağlık sorunları olduğunu söylediğini bildirdik emre gürçkaya ise muayene sırasında yaptığı usg çekimde bebeğin gayet sağlıklı olduğunu herhangi bir sorun olmadığını anne baba ufak bebekte ufak olur diye saçma sapan doktorluk bilgisine sahip bir kişinin yapmayacağı bir açıklama yaptı ve doktorun bizi boşuna panik ettirdiğini meslekdaşını karaladığını söyledi video kayıdı mevcuttur.bize 2 hafta sonra gelin doğum gününü kararlaştıralım dedi ve biz kendisine güvenip onun dediklerine uyduk doğumu gerçekleştirmek için 35 bin tl isteyip ameliyathaneleri olmadığı için anlaşmalı oldukları başka bir hastanede doğumu gerçekleştireceğini söyledi.durumu fark eden doktora yaptırdık doğumu doğumda emre gürçkaya yanın bize bildirdiği şekilde sağlıklı doğacak çocuğumuzu ameliyat kapısında beklerken çocuk hastalıkları uzmanı doktor doğumdan sonra bebeğe yaptığı muayene sonrasında bebeğin garip ağladığını kilosunun 1.800 kg olduğunu ve nefes sorunu olduğunu söyleyip bebeğin muğla eğitim ve araştırma hastanesine sevk kararı verdi ve bizimle yaptığı görüşmede kendiside bize Gebelik süresinde aylık muayenelere gidip gitmediğimizi takibimizi yapan doktorun bize bebeğin sağlık durumunu bilgi verip vermediğini sordu.doğumu yaptıran doktor ise doğumdan sonra yanımıza gelip ben size 1 hafta sonra gelin demedim mi bebeğin suyu bitmişti size söylediğim tarihte gelseydiniz böyle olmazdı dedi gelişimgeriliği olan bebeğin erken doğuma alınması gerekiyormuş.muğla eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan tetkiklerde bebekte torch enfeksiyonu cmv positif bulgusuna rastlandığı ve bebeğin gelişimini etkilendiği ve aylık muayenelere gidip gitmediğimiz soruldu yine.emre gürçkaya hiçbir şekilde bizden Gebelik esnasında test ve tetkik istemedi sadece usg kontrolleri yaptı.muğla araştırmaya sevk edilen bebekte hipotonik bulgular olduğu ve çocuk nöroloji takibinde olması gerektiği serabral palsi riski taşıdığı bildirildi bebeğin taburcu edildiği gün emre gürçkaya ile yaptığım telefon görüşmesinde kardeşim beni niye arıyorsun bebeğini benmi hasta ettim ben nerden bileyim bebekte sağlık sorunu olduğunu benmi hasta ettim allah hasta etti,allah seninde bebeğininde belasını versin dediği telefon kayıtlarında mevcuttur yarın hastaneye gel seninle görüşeceğiz dedi.ertesi gün hakkında şikayette bulunduktan sonra çalıştığı hastaneye gittiğimde hastane sahipleri ve o beni bizim büyük tanıdıklarımız var seni işinden ederiz biz aşiretiz bu işin peşini bırak şeklinde tehtid edildim o sırada avukatım yanımdaydı.daha sonra izmirde özel bir doktorda muayenelere götürdük bebeğin 4 aylıkken MR ve EGG çekimleri yapıldı ve 3 yaşına kadar takip edilmesi gerektiğini bildirdiler.1 yıldır düzenli takip ve muayeneyeleri yapılmaktadır

Kızlar bir arkadaş daha hareketli bebekle alakalı konu açmıştı ama internetten bakıyorum bebekler günün %80 civarı uyuyormuç. Ama benim bebek neredeyse full hareket ediyor. Bu kadarı cidden normal mi? Erkek olmasıyla alakası var mı bu durumun acaba . Çünkü neredeyse hareket etmediği an yok.
Benim de aynı şekilde erkek 28.haftanin içindeyim şu an ama yok durmuyo çocuğum işteyim şu an sürekli vurup duruyo sakinleştirmeye calisiyorum elimle sevip yok 😂 günde hareketsiz kaldığı toplam 2 saati yok gibi çok fazla içerde durmucak gibi geliyo bana da hissiyat olarak bu yüzden 36 yi görelim de hayirlisiyla

Kızlar bir de yaşayan var mı uyandığımdan beri sağ kasığımın en altında bıçak saplanması hibi bir ağrı var. Aksilik bugüm üst üste geliyor her şey .
Geçen hafta 3 gün üst üste özellikle uyandığımda hissediyordum. Ama yorulduğum çok ayakta durduğum günlerdi. 3 gündür bacaklarımı uzatıp oturuyorum sürekli ağrı geçti. Dün de muayenede doktor iyi olduğunu baş aşağı pozisyona geçtiğini söyledi. Ekstra sormadım ağrı geçtiği için. Belki yorgunluktan ya da oturma pozisyonundandır ama uzun süre devam ederse kontrole gitmekte fayda var

Benim de aynı şekilde erkek 28.haftanin içindeyim şu an ama yok durmuyo çocuğum işteyim şu an sürekli vurup duruyo sakinleştirmeye calisiyorum elimle sevip yok 😂 günde hareketsiz kaldığı toplam 2 saati yok gibi çok fazla içerde durmucak gibi geliyo bana da hissiyat olarak bu yüzden 36 yi görelim de hayirlisiyla
Aynıya bende iş yerindeyim ay sonu çok yoğun ve durmadan ksrnımda bi şryler yapıyor miniğim😂

Geçen hafta 3 gün üst üste özellikle uyandığımda hissediyordum. Ama yorulduğum çok ayakta durduğum günlerdi. 3 gündür bacaklarımı uzatıp oturuyorum sürekli ağrı geçti. Dün de muayenede doktor iyi olduğunu baş aşağı pozisyona geçtiğini söyledi. Ekstra sormadım ağrı geçtiği için. Belki yorgunluktan ya da oturma pozisyonundandır ama uzun süre devam ederse kontrole gitmekte fayda var
Çok teşekkür ederim sabaha kadar geçmezse sabah giderim doktora şimdi hafifledi gibi çok şikür

Dün yatarak oyun oynadık :) benim ki Allah'tan 5 bucuk yasinda sürecin çok bilincinde hiç yormuyor aksine hep yardım ediyor bulaşık mak. bile boşaltıyor :) o bana veriyor ben yerine koyuyorum eğilmeyeyim diye 😄 ama insan yine vicdan yapıyor yetemiyormuş duygusu kaplıyor
Neyse geçici süreç sağlıkla atlatalım da
Canım bugün kontrolün vardı senin de. Ben de gidicem birazdan. Güzel haberler alalım inşallah ta bayram Rabat geçsin 🤲

Hanımlar ben ara ara kasık ağrısı çekiyorum. Üç gündür ağrıyor mesela. Genelde sağ kasıkta oluyor. Ayakta durunca zorluyor, yattığımda ve oturduğumda düzeliyor. Doktor bebek büyürken iç bağların gerildiğini, ağrının sebebinin bu olduğunu söyledi. Var mı aynı durumda olan? Bebeğin pozisyon değiştirmesiyle de ilgili olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama bilemedim...

Ben de yazmıştım aynı konuda. Galiba bu haftalarda normal. Birçok kişi aynı şeyden şikayet ediyor.

Kızlar şeker yüklemesi sonucu açlık 82 tokluk 50 lik şeker yüklemesi sonucu 202 çok mu yuksek

Kızlar bugün muayenem vardı. 22. Haftamda acil serklaj olmuştum. Şimdi 27. haftaya gireceğim. Bugün vajinal muayene ile rahim ağzımı ölçtü rahim ağzım geçen haftaya göre kısalmış ve aşağıya gelmiş bebeğim. 2.8 dedi doktorum beyaz akıntım oluyor kaldı gündür bebek aşağıya baskı yaptığı için olabileceğini ve akıntıyla beraber suyumun gelebileceğini söyledi. Tekrar antibiyotik tedavisine başla dedi. Korkuyorum kızlar ya dua ediyorum bol bol.

Kızlar şeker yüklemesi sonucu açlık 82 tokluk 50 lik şeker yüklemesi sonucu 202 çok mu yuksek
Açlık güzel tokluk bir tık yüksek görüştün mü ne dedi doktor benim tam tersi açlık 100 111 civari arada 90 iniyor kontrol verdi ölçüyorum devamlı diyet verdi birde

Back
X