• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Ayy ben de şimdi eşime devrettim kalan işleri halıları vermiştim onlar geldi sil süpür yapmam lazım alışverişe gitmem lazım oyy işim çok yetişmiyor
Senin cocikin de var bir de haklisin yetisemezsin canim oldugu kadar yap napalim ekstrem su an durumlarimiz🥹

Senin cocikin de var bir de haklisin yetisemezsin canim oldugu kadar yap napalim ekstrem su an durumlarimiz🥹
Cocikimin sınav haftasıydı zaten hiç iş yapamadık sesten rahatsız olmasın diye bugün bitti sınavları şükür o da bitince yardım ederim anne demişti akşam üçümüz girişcez eve 🤣

Şöyle coklu kullanima sahip bir sey favorilemistim odalar arasi da gezdirmek icin pratik geldi gozume ne dersiniz? Buyudukce mama sandalyesi filan da oluyormus
IMG_1598.webp

memurhanim memurhanim sen fetal dna yaptıracakmısın? biz ngs yaptırdık ama bazı doktorlar ekstra öneriyormuş burda konuştuk okumuşsundur senin doktorun bir öneride bulundu mu bu konuyla ilgili? Benimki istersen yaptır ama gerek yok dedi hiçbir test %100 değildir dedi %2 lik bir pay için yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım bir de sana sorayım dedim
ya bana kalsa yapılmasına gerek yok sonuç %100 doğru değil .Aklın kalacak hep boyle mi şöyle mi diye 9 ayı zehir edeceksin kendine .Doktor bana soracak olsa yaptırmam. Şimdi fetal dna testi ile cinsiyet daha erken öğreniliyor ya popüler hale geldi. İkizlerde iki bebeğe de bakılmıyormuş sanırım .Doktorla henuz bu konuyu konuşamadım 11 .hafta sonrası yapılıyor sanırım 14 nisanda kontrol var ozaman soracağım doktora

Ben de sey taktigi yaptim makineyi doldurdum aldim elime yalandan tusa bastim, sesi duyunca napiyosun birak dedi 🤣🤣🤣 oyunculuk 101 diye ben😅
ahahahah çok başarılı süpürgenin olduğu odaya bile giremiyorum ben benimki yasakladı geçen gün sadece filtresini yıkadım o kadar benim görevim bu hahaha

Cocikimin sınav haftasıydı zaten hiç iş yapamadık sesten rahatsız olmasın diye bugün bitti sınavları şükür o da bitince yardım ederim anne demişti akşam üçümüz girişcez eve 🤣
Yaaaa buyudu de hamis annesine yardim ediyor🥰 yapsin azicik ogrensin, bak ileride gelinin gelip sana sikayet eder yoksa ahjdjdjd

Yaaaa buyudu de hamis annesine yardim ediyor🥰 yapsin azicik ogrensin, bak ileride gelinin gelip sana sikayet eder yoksa ahjdjdjd
Oo benim oğlan tam hanım köylü olur şimdiden olmayan karısını savunuyor 🤣🤣

ahahahah çok başarılı süpürgenin olduğu odaya bile giremiyorum ben benimki yasakladı geçen gün sadece filtresini yıkadım o kadar benim görevim bu hahaha
Ben de yalandan robotun icini bosaltiyorum ajdjdjdjdjd ve boyle oksuruyor gibi hareketler yapip acitasyonu abartiyorum🤣

ya bana kalsa yapılamasına gerek yok sonuç %100 doğru değil .Aklın kalacak hep boyle mi şöyle mi diye 9 ayı zehir edeceksin kendine .Doktor bana soracak olsa yaptırmam. Şimdi fetal dna testi ile cinsiyet daha erken öğreniliyor ya popüler hale geldi. İkizlerde iki bebeğe de bakılmıyormuş sanırım .Doktorla henuz bu konuyu konuşamadım 11 .hafta sonrası yapılıyor sanırım 14 nisanda kontrol var ozaman soracağım doktora
ben de önce bi heveslendim cinsiyet meselesi için de ama sonra tüp bebek haricindeki şuan takibinde olduğum doktorum da gerek görmemişti farklı birkaç doktor ahpabım var onlara sordum bugün çok gereksiz sakın yaptırma dediler arada kaldım o yüzden fikir almak için yazmıştım sana da 😊😊 hmm ikizlerde durum farklı olabilir evet senin doktorun ne diyecek bakalım. Sen tüp bebek doktorunda mı devam ediyorsun?

yaaaa ne mutlu sana bak ne güzel evlat yetiştirmişsin seni düşünüyorrr 😍

Ya benim esim fazla naif biri, bizim evin horozu benim 🤣🤣 dun gelmis yeni bir abla buldum guvenlik onerdi numarasini kaydettim diyor subliminal mesaj 😁 bayram sonrasi bakariz arariz dedim ahdjdjdj
Maşallah maşallah öyle olsun tadını cıkar😂 benimki de çok düşüncelidir kendince çabalıyor ama ev içindeyken o kadar tembel ki

ben de önce bi heveslendim cinsiyet meselesi için de ama sonra tüp bebek haricindeki şuan takibinde olduğum doktorum da gerek görmemişti farklı birkaç doktor ahpabım var onlara sordum bugün çok gereksiz sakın yaptırma dediler arada kaldım o yüzden fikir almak için yazmıştım sana da 😊😊 hmm ikizlerde durum farklı olabilir evet senin doktorun ne diyecek bakalım. Sen tüp bebek doktorunda mı devam ediyorsun?
hayır canım tüp bebek doktoru kalp atışını duyduktan sonra başka bir doktorla devam edebilirsin dedi .Zaten il dışından gelip gidiyorum .Bilkent şehir hastanesi ve bolu üniv hastasesi ile kordineli gidiyorum şuan .zaten Allah nasip ederse doğum ankarada olacak şehir hastanesinde. Şuan için özel bir doktora gitme ikiz konusunda tecrübeleri olmayabilir dediler uzman bir perinataloji de bolu da yok .15 hafta sonrası ankarada özel perinatoloji doktoru arayışına gireceğim.

Back
X