2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben daha uykusuzluga dayanamıyorum her sabah yorgunum saatte emmek istiyo bide döndüğü için yanına yastıklar koyuyorum banada azcık yer kalıyo bende o rahat etsin diye her yanim tutuluyo acaba hani acdami uyaniyo

Ben daha uykusuzluga dayanamıyorum her sabah yorgunum saatte emmek istiyo bide döndüğü için yanına yastıklar koyuyorum banada azcık yer kalıyo bende o rahat etsin diye her yanim tutuluyo acaba hani acdami uyaniyo

yanında mı yatırıyorsun canım?

aç olduğunu düşünüyorsan gece kavanoz püreleri yerine mama verebilirsin bence

Kizim 4 ay 21 günlük daha ek gıdaya geçmedi günde iki kaşık pekmezi bile ziyan ediyoruz sanki doymuyo gibi kısa kısa emiyo normalde kilosu da fazla bi geçeyim diyorum bide bekliyim mi sizce napıyım kafam çok karışık yada markette hazır satılan püre lerden sadece akşam uyurken mi veriyim hemen uyaniyo emmek için
Merhaba oncelikle Allah yardimcin olsun, uykusuzluk cok zor hem bedenini yipratiyi insanin hem sinirleri bozuluyo benim oglumun da en uzun uyumasi 2 saat ama daha emerken uyuyo cok sukur. Ac mi diye denemek icin bi kere yap en azindan aklin kalmaz ama o hazir seylerden verme bence bi gun saat 2200 gibi mama yap ver yada internet bak saat kacta vermen lazim cok da guzel tarifler var kendin yap ama bi bak bakalim kucuk hanim uyanicak mi yine uyanirsa biraz ddaha sabir annesi ne yapalim bungunlerde gececek Allahin izniyle :)

Normalde okyanus suyu kullaniyorum.emzirirken bi burnuna sikip digerini elimle tikayip aciyorum.sumugu cekme aparatimda var ama.kizimin urun delikleri o kadar kucuk ki aparatin ucu girmez o yuzden onu kullanamiyorum.emzirirken ustte kalan delige sikiyorum sonra meme degisiriyorum diger deligede yapiyorum.ama en kolay banyodan sonra aciliyo.kendiliginden cikiyo sumukler:KK9:
Gece hep burnu tikandi cok sik uyandi agladi kuzum.. Sabah serum fizyolojik siktimm arada oksurmeye devam ediyor sumuk.ne cikmadi da yaw ama burnu kasiniyo...

Fikirlerinizi için allah razı olsun kendim yapayım bugün deneyim biz doğduğunda beri iç ayrılmadı beraber yatıyorum yatak odasında tek petek var orası soğuk salonda koltuk devamli yatak halinde oda artık döndüğü için sigmiyoruz

Fikirlerinizi için allah razı olsun kendim yapayım bugün deneyim biz doğduğunda beri iç ayrılmadı beraber yatıyorum yatak odasında tek petek var orası soğuk salonda koltuk devamli yatak halinde oda artık döndüğü için sigmiyoruz
Ram doymadigi icin sik utaniyor plabilir canim.. Emzige 20gun önce falan alisti oğlum.. Öncesinde beni emzik olarak kullanıyordu iki firt cekiyordu 15dk yarim saatte bi emiyordu böyle karnida doymuyordu çok sık uyanıyordu.. Emzige alisinca guzelce acikiyor guzelce doya doya emiyor gece uykusuda uzadi boylelikle 5saat uyuyo mesela acikinca uyaniyo

Emzik almasını çok isterdim ama almadı evde her çeşit emzik var artıkgelenler veriyoruz bencede aç gibi çok az emiyo en ufak şey dikkatini dağıtıyor bende çok sıkıldım evde bu hafta sonu annemler gitcem en son ggeçen cuma dışarı çıktık oda sıkılıyor artık

Benimkide gec aldi emzigi canim emne rekleksi cok kuvveyliydi kolunu badisini batraniyesini emiyordu bi gece cok aglarken verdim aldi bi anda kesti kesi aglamayi.. Sen arada dene.... Hele evde yalnizsan cok ise yariyor...
Emzik almasını çok isterdim ama almadı evde her çeşit emzik var artıkgelenler veriyoruz bencede aç gibi çok az emiyo en ufak şey dikkatini dağıtıyor bende çok sıkıldım evde bu hafta sonu annemler gitcem en son ggeçen cuma dışarı çıktık oda sıkılıyor artık

meraba kızlar bu aralar pek yazamadım ama arada girip okudum hep bende ufakdan ek gıdaya başladım walla bizim emme problemimiz vardı durup dururken memeyi reddediyodu kızım hala arada yapıyo biberon filanda almayınca erken başladık bizde evde kendim yaptıgım yoğurtan veriyorum içinede iki tane cici bebe atıyorum güzel yiyo ama bakim bide bisküvi koymadan deneyeyim sonuçda şekerli sade yese daha güzel olur dünde tarhana içti iki yemek kaşıgı bayada sevdi gibi:) bi önceki günde sebze çorbası yapmıştım ondan verdim sabahda peynir veriyorum ağzına tatsın die nasıl yalanıyo sevcek galiba peyniri:) uykumuz filanda iyi gibi bu ara biraz geç uyuyo iki gündür 1 de yatıyoruz ama sabaha kadar uyuyo gelgelelim ki asl problemeee fena halde ayakda sallamaya alıştı başka türlü uyumuyo uykuya dalana kadar 1 saat sallatıyo kendini artk sabrımda kalmıyo ayaklarımda dayanmıyo:mad::mad: agırlaştı sıpa nasıl kendi kendine uyumaya alışıcak bu kız kızlarrr:KK17::KK17:

meraba kızlar bu aralar pek yazamadım ama arada girip okudum hep bende ufakdan ek gıdaya başladım walla bizim emme problemimiz vardı durup dururken memeyi reddediyodu kızım hala arada yapıyo biberon filanda almayınca erken başladık bizde evde kendim yaptıgım yoğurtan veriyorum içinede iki tane cici bebe atıyorum güzel yiyo ama bakim bide bisküvi koymadan deneyeyim sonuçda şekerli sade yese daha güzel olur dünde tarhana içti iki yemek kaşıgı bayada sevdi gibi:) bi önceki günde sebze çorbası yapmıştım ondan verdim sabahda peynir veriyorum ağzına tatsın die nasıl yalanıyo sevcek galiba peyniri:) uykumuz filanda iyi gibi bu ara biraz geç uyuyo iki gündür 1 de yatıyoruz ama sabaha kadar uyuyo gelgelelim ki asl problemeee fena halde ayakda sallamaya alıştı başka türlü uyumuyo uykuya dalana kadar 1 saat sallatıyo kendini artk sabrımda kalmıyo ayaklarımda dayanmıyo:mad::mad: agırlaştı sıpa nasıl kendi kendine uyumaya alışıcak bu kız kızlarrr:KK17::KK17:
Masallah kizina insallah yemek ayirt etmeyen cocuk olur :) bencede yogurdu sade ver yada biskuvini kendin yap internette cok guzel tarifler var.
Uyku meselesine gelince bende ayni senin gibiyim hatta daha beter bizimki de kucakta pis pis la uyuyo dedigin gibi artik agirlastilar insan dayanamiyo cok imreniyorum kendi uyuyan bebeklere bide goren aa kucaga alistirmissin demez mi sinir oluyorum sanki koyunca uyuyodu da ben aldim kucagima alistirdim. Deli gibi agliyo gecemiyo uykuya gundu uyuyo ama gece kesinlikle. Bende bu hafta ayagimda sallamaya basladim oyle kolay geliyo ki kola gore eger binyontemini bulursan banada soyle uyutmanin :)

Erık cim ben temmuz annelerını hamileyken takıp edıyordum ama kullanıcı adımı bloke etmiştim bırturlu guremıyordum senın bebeğin erkek dıye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum banada uzun sure kıza benziyo demişti dr değiştırdım buda çok sonra netleşince söledı oğlum oldu
Bnim kizim var.yanlis hatirliyosundur bnceHoppa

Ayakta sağlamak ilk başta çok kolay güzel geliyo ama sonra ben artık bacak ağrısından bıraktım doğmadan önce beşik alırken yanında ana kucağına aldım kim buldukça allah razı olsun şimdien bbüyük kurtarıcı içine atıyorum uyuyo tabi an fazla bi saat yine emmek istiyo doğdun da küçük fazla sallamayim die kulllanmadim baktım sonu yok bende sallıyor um

Uyumayan sipalar topigi acacam kizlar..benim oglus cor uyuyor ayakta salliyorm bende. Ve size daha kotu bisey soyleyim uyudu aygimdan indireyim diyorum ayagimi bi kipirdatmaya uyaniyor.ne yapacagimi sasirnis durumdayim hic evle falan ilgilenemiyorum.

ben büyük olanı 18-19 aylık olana kadar salladım kızlar bir de karnım burnumdaydı aynı zamanda

ufaklığı da küçük beşiğimiz var onda sallıyorum ama sallamayı bırakınca uyanıyor başından kalkamıoyrum hiç

çare 1.sine bulamadım, bulursanız söyleyin 2.ye uygulayayım bende

Canlar bisi sorcam.kan ilacini kullanmaya basladim kakada filan bisey yok.acaba etki etmiyo mu:110:o_Obiz oglen cok sık emiyoruz.2 saati zor buluyo.yani emzirip hemen arkasindan ilac verirsem ancak uzerinden 2 saat gecmis oluyo.ama emzirdikten hemen sonra vermiyorum.bi yarim saat sonra veriyorum ilaci.uzerinden 1 saat gecmedikce emzirmiyorum.etki etmeme ihtimali var mi ki?:KK17:

Canlar bisi sorcam.kan ilacini kullanmaya basladim kakada filan bisey yok.acaba etki etmiyo mu:110:o_Obiz oglen cok sık emiyoruz.2 saati zor buluyo.yani emzirip hemen arkasindan ilac verirsem ancak uzerinden 2 saat gecmis oluyo.ama emzirdikten hemen sonra vermiyorum.bi yarim saat sonra veriyorum ilaci.uzerinden 1 saat gecmedikce emzirmiyorum.etki etmeme ihtimali var mi ki?:KK17:
Ben kullandigim ilk gun nokta noktaydi simdi hic degisiklik yok zannetmem etki etmedigini ama kafam karismadi da degil yani

Uyumayan sipalar topigi acacam kizlar..benim oglus cor uyuyor ayakta salliyorm bende. Ve size daha kotu bisey soyleyim uyudu aygimdan indireyim diyorum ayagimi bi kipirdatmaya uyaniyor.ne yapacagimi sasirnis durumdayim hic evle falan ilgilenemiyorum.
Ne uyanik bu bidiklar yaa :KK66: bende senn gibiyim ev isini yemegi camasiri utuyu yapan biri olsa aksama kadar onunla ilgileniyim ama is durunca sinirim bozuluyo imamirmisin kahvalti bulasigini 2 saat once yikadim daha ne zman duzene girecekler bilmiyorum aslimda daha zor gunler bizi bekliyo surunecekler yuruyecekler o zman isimiz daha zor

X