sagol canim.. Ihlamur bi kac gündür veriyorum zaten... Uyaninca pekmezde verim bi.. Peditus ne canim.ilac mi
ıhlamur, pekmezli ılık su, artarsa 1 çay kaşığı peditus (benim yaptıklarım bunlar)
geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim.. Ihlamur bi kac gündür veriyorum zaten... Uyaninca pekmezde verim bi.. Peditus ne canim.ilac mi
ıhlamur, pekmezli ılık su, artarsa 1 çay kaşığı peditus (benim yaptıklarım bunlar)
geçmiş olsun
Buyuyoruz canim bu ara epey huzursuz disimiz cikti bizim o sikinti yapiyor arada.. Bizim uyku düzenimiz oturmaya başladı son zamanlarda ins bozulmaz belki dis sikintisi olmasa daha önce olurduBen konyadayim annem istanbulda canim 7-8 saat mesafe.
Donusbyaptim artik burdayim ben :)
Bebislerle cok aktif olamayiz zaten artik ama genede kopmamak gerek.
Hosbulduk canim.
Bende iyim sukur oglusumda iyi yaramaz biraz kuzucuk oluyor benidr cok yoruyor.
Efecik napio buyumustir pasa?
Buyuyoruz canim bu ara epey huzursuz disimiz cikti bizim o sikinti yapiyor arada.. Bizim uyku düzenimiz oturmaya başladı son zamanlarda ins bozulmaz belki dis sikintisi olmasa daha önce olurduBen konyadayim annem istanbulda canim 7-8 saat mesafe.
Donusbyaptim artik burdayim ben :)
Bebislerle cok aktif olamayiz zaten artik ama genede kopmamak gerek.
Hosbulduk canim.
Bende iyim sukur oglusumda iyi yaramaz biraz kuzucuk oluyor benidr cok yoruyor.
Efecik napio buyumustir pasa?
Simdi uyuyor uyansin ikk isim pekmez vermek olacak sagpl canimgeçmiş olsun canım, keçiboynuzu pekmezi bire bir öksürüğe, sulandırıp ver istersen
Oyy masallah minigin ilk incisi cikmis ne guzel masallah .bizde daha yok. Ama salyamiz akiyo gelicek gibi.galiba.Buyuyoruz canim bu ara epey huzursuz disimiz cikti bizim o sikinti yapiyor arada.. Bizim uyku düzenimiz oturmaya başladı son zamanlarda ins bozulmaz belki dis sikintisi olmasa daha önce olurdu
Sagol canim... Su ara huzursuz gunduz uyuyup hemen.uyaniyor agrisi sizisi yoksa gunde 3,4kes uyuyo gece uykusu gec basliyor 11i buluyor 4-5 gibi uyanıyor emiyor sabahta 9,10gibi tamamen kalkiyoruxOyy masallah minigin ilk incisi cikmis ne guzel masallah .bizde daha yok. Ama salyamiz akiyo gelicek gibi.galiba.
Nasil su an uykunuz ne aralikla uyuyor nasil basardin. Canim.
Bizimde bi skintimiz yoksa gundr 3-4 uyuyor ama cok az bide ayakta salliyorum. Yatagina koyunca uyuyan bebislerede imreniyorumSagol canim... Su ara huzursuz gunduz uyuyup hemen.uyaniyor agrisi sizisi yoksa gunde 3,4kes uyuyo gece uykusu gec basliyor 11i buluyor 4-5 gibi uyanıyor emiyor sabahta 9,10gibi tamamen kalkiyorux
Bizimde bi skintimiz yoksa gundr 3-4 uyuyor ama cok az bide ayakta salliyorum. Yatagina koyunca uyuyan bebislerede imreniyorum
Gece uykumuz 9 da basliyor sabah 7 ye kadar gece 3 gibi emiyor.
Hic panik yapma cok normal canimarkadaşlar merhaba Oğluma iki gündür kan damlasına başladık şimdi kakasında Parça Parça nokta nokta kakalar var normal mi doktorumuzu Aradım cvp vermedi panik yaptım
Teşekkür ederim doktora da ulaştım normalmiş,içim rahatladıHic panik yapma cok normal canim
Hicrancim benimki de ufak oksuruyodu.calpol verdim ama degismedi.surekli oksurmuyodu gunde 2 yada3 kez oksuruyodu.dyanamadim doktora goturdum megersem burun tikanikligindan yapiyomus..burnu acilinca öksurukte gitti:)sagol canim.. Ihlamur bi kac gündür veriyorum zaten... Uyaninca pekmezde verim bi.. Peditus ne canim.ilac mi
neyle actin burnunu canim.. Bizimde 5, 6kez oksurdu hiriltili şekilde ins byrnu.tikanik olduğu içindir yarin acmayi deneyimHicrancim benimki de ufak oksuruyodu.calpol verdim ama degismedi.surekli oksurmuyodu gunde 2 yada3 kez oksuruyodu.dyanamadim doktora goturdum megersem burun tikanikligindan yapiyomus..burnu acilinca öksurukte gitti:)
Serum fizyolojikvar bende de kullanayim.. Ne sıklıkla kullanıyorsun canim deniz suyunuBizde de aynısı oldu öksürüyo rdu boğazında hırıltılı vardı Dr goturduk meğer sem burnu tikanikmis deniz suyu söyledi bi haftadır bişeyi yok burun tıkanıklığı ndan emmek istemiyodu şimdi rahatsız
Normalde okyanus suyu kullaniyorum.emzirirken bi burnuna sikip digerini elimle tikayip aciyorum.sumugu cekme aparatimda var ama.kizimin urun delikleri o kadar kucuk ki aparatin ucu girmez o yuzden onu kullanamiyorum.emzirirken ustte kalan delige sikiyorum sonra meme degisiriyorum diger deligede yapiyorum.ama en kolay banyodan sonra aciliyo.kendiliginden cikiyo sumuklerneyle actin burnunu canim.. Bizimde 5, 6kez oksurdu hiriltili şekilde ins byrnu.tikanik olduğu içindir yarin acmayi deneyim
Erık cim ben temmuz annelerını hamileyken takıp edıyordum ama kullanıcı adımı bloke etmiştim bırturlu guremıyordum senın bebeğin erkek dıye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum banada uzun sure kıza benziyo demişti dr değiştırdım buda çok sonra netleşince söledı oğlum olduCanim peki icerikleri hakkinda ne dusunuyosun cocuk dr u olarak?ve demir ilacinin kabiz yapmasini nasil engellicez?