2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben burdayim dilerr:) napiyosun pasan nasil
Canim nasilsin?
Ay iyim cok sukur pasada buyuyor bi gayretle. Annemde kalicam bi kac ay demistim ya orda telasedn uzak kaldim burdan. Ama burdayim artik. Sen napiosun oglusun napio ek gidaya baslamissin sanirim.kimsecikler yokmu buralarda

Canim nasilsin?
Ay iyim cok sukur pasada buyuyor bi gayretle. Annemde kalicam bi kac ay demistim ya orda telasedn uzak kaldim burdan. Ama burdayim artik. Sen napiosun oglusun napio ek gidaya baslamissin sanirim.kimsecikler yokmu buralarda
Pek yok canim kimse.
Ek gidaya basladim sayilir ama hergun vermiyorum. Sutum iyi ama doktor tek ogun baslayalim dedi bende iki uc gunde bir veriyorum:)
Oglusum bol ciglikli bu aralar:KK66:
Ne guzel annene gitmissin ben tek basimayim cok ariyorum annemi valla:)

Pek yok canim kimse.
Ek gidaya basladim sayilir ama hergun vermiyorum. Sutum iyi ama doktor tek ogun baslayalim dedi bende iki uc gunde bir veriyorum:)
Oglusum bol ciglikli bu aralar:KK66:
Ne guzel annene gitmissin ben tek basimayim cok ariyorum annemi valla:)
Aa aynen bizdede cigliklar bu ara korkuyorum bogazlari aciyacak.
Bende meyve suyu veriyorum ara sira elma armut fln. Bide bazen yogurt bi kac kasik. Kasiga alissin istiyorm. Sutumde bu aralar azaliyo gibi nedendir bilemiyorm. Valla annenle buyuttuk oglusu. :)

Aa aynen bizdede cigliklar bu ara korkuyorum bogazlari aciyacak.
Bende meyve suyu veriyogidiyoruz.ira elma armut fln. Bide bazen yogurt bi kac kasik. Kasiga alissin istiyorm. Sutumde bu aralar azaliyo gibi nedendir bilemiyorm. Valla annenle buyuttuk oglusu. :)
Bizimki ilk sebze ver 6 ay dolmadan yogurt verme
dedi. Sebze puresi veriyorum bnde verdigimde.
Anne buyuk destek canim biz 1-2 ayda bir ancak ggidiyoruz. Cuma gitcez insallah:)

Bizimki ilk sebze ver 6 ay dolmadan yogurt verme
dedi. Sebze puresi veriyorum bnde verdigimde.
Anne buyuk destek canim biz 1-2 ayda bir ancak ggidiyoruz. Cuma gitcez insallah:)
Aman iste doktorlarda tutmuyo birbirini bizimkide yogurtla baslayalim dedi. Sebze 6 ayda dedi. Aman cok takmamak anne duzeni gitmek lazim aslinda.
Bizde bundan sonra anneye baya zor gibi.uzgunuz:KK43:

Kizlarrr..ben geldimmm bazi teknik arizalardan dolayi bayadir yoktum. Donus yaptim araniza artik:) bi kac sayfa geridn okudum uzayli gibi kaldim tanidik goremedim pek.. Hicran ozge sevgiiii sinem..nereledesinzzzz durumlar nasil ??
Hosgeldin canim ben burayi hamileligimden beri takip ediyordum sen uzun zamandir yoktur bikac kisi daha yok

Kizlarrr..ben geldimmm bazi teknik arizalardan dolayi bayadir yoktum. Donus yaptim araniza artik:) bi kac sayfa geridn okudum uzayli gibi kaldim tanidik goremedim pek.. Hicran ozge sevgiiii sinem..nereledesinzzzz durumlar nasil ??
Hosgeldin cnm cok aktif olamamakla birlikte bende buralardayım.

Kizlar dolasirken forumda bi konuya denk geldim 'cennetteki meleklerimize mektuplar' diye Allahim nerden girip de okudum su an bunlari aglayarak yaziyorum karninda kaybedenler 10 aylik kaybedenler bende cocugungazini kafama takiyorum uykusuz kaliyorum yoruluyorum diye dert yaniyorum o anneler yerimde olmak icin neler verirlerdi kimbilir...
hic biseyi dert etmeyelim simdi hepimiz bi sarilalimmkoklayalim yavrularimizi Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin. Dermansiz dert vermesin. Onlari bize bagislasin...

rabbim evlat acısı yaşatmasın kimseye, çok ağır bir imtihan

Kac saat mesafe var aranizda canim
Ben konyadayim annem istanbulda canim 7-8 saat mesafe.

Hosgeldin canim ben burayi hamileligimden beri takip ediyordum sen uzun zamandir yoktur bikac kisi daha yok
Donusbyaptim artik burdayim ben :)

Hosgeldin cnm cok aktif olamamakla birlikte bende buralardayım.
Bebislerle cok aktif olamayiz zaten artik ama genede kopmamak gerek.

Dilercimm hg oglus nasil sen.nasilsin
Hosbulduk canim.
Bende iyim sukur oglusumda iyi yaramaz biraz kuzucuk oluyor benidr cok yoruyor.
Efecik napio buyumustir pasa?

X