2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben de sonucundan Korktuğum için hiç içime sinmeyecek veriyorum :KK43: Allahtan kızım emiyorda sadece anne Sütünden rahatım
neredeyse paraben içermeyen ilaç bulamazsınız yani çoğu içerir. ama kar zarar oranı yaptığımızda kızlar anemi olup hepatosplenomegaliden kalp yetmezliğine kadar giden etkiler olacağına ilaç kullanırım daha iyi.Onu bırakın hamileyken içtiğimiz yediğimiz kullandığımız kremlerin çoğunda var. hatta sabunlar ve şampuanlar dahil.yani kaçış yok.

kızlar dün dr kontrolümüz vardı, kan damlasını sordum dr. hanım anne sütünden daha fazla mama aldığı için mamalar da da demir olduğu için haricen ilaç vermedi. keçi boynuzu pekmezi verebilirmiyim dedim, vermem de bir sakınca olmadığını söyledi. şimdi çok çeşit marka var bebek için özel bişi bulamadım netten baktım. bilginiz var mı ne marka alabilirim? bu arada yemek listesi verdi sizinle paylaşacağım şu an pc deyim telden resmini çekip vereceğim..

Kizlar esim isten ayrildida sadece yazilanlari okumaya firsatim oluyor aktif olamiyorum.Demir damlasindan konu acilmis bizde kabizlik falan yapmamisti hersey guzeldi fakat bahsetmistimburda bebegimin cene altinda boynunda ensesinde falan kirmiziklar puturler falan vardida doktor issilik dedi diye. Onla su anda yuzundede var ve cok uzuluyorum.Farkettimki demir damlasindan sonra olmaya basladi.Kestim bende acaba demir fazlaligi karacigerini falan mi zorladida boyle seyler cikmasina neden oldu diye dusunuyorum.Doktoruma bisey söyleyincede herseyi fazla buyutuyosun diyor.Bilmiyorum ya napsam

Bende doktor kontrolüne götürdüğümde aile hekimliğinden verilen kan ilacı ile ilgili düşüncelerini sordum. olumsuz düşünceler var dedim paraben vs... dedi ki; ona varana kadar cep teelefonuda var di mi yanında o daha zararlı :) Ben cocuğuma o damlayı veriyorum ... Ben de başladım o zaman. Pekmez doğal olsada neticede şeker onuda vermek istemedim. Bilemiyorum çok da pimpirikli olmamalı:)

Arkadaşlar bir sorum olacak... pazartesi aşı yaptırdık geçen gün farkettim hala daha devam eden aşı yerinde iç kısmında şişlik var dokununca anlaşılıyor... kızarıklık yok. Neden olaki:KK57:

Arkadaşlar bir sorum olacak... pazartesi aşı yaptırdık geçen gün farkettim hala daha devam eden aşı yerinde iç kısmında şişlik var dokununca anlaşılıyor... kızarıklık yok. Neden olaki:KK57:
Asi mi dagilmamis acaba sislik olmamasi lazim korkma bisey yoktur ama yarin bi hemsireye sor arayip seni bilgilendirecektir onemli bisey deildir gecer bence

4.ay asisindan sonra bizim de needeyse 1ay mercimek buyklugunde sertlik vardi. Doktor uyardi olabilir korkmayin diye. 20gunde falan gecti

Son hali mercimek kadardi zamanla kuculecegini dusunuyorum, soguk kolonyali pamukla masaj yapabilirsin demisti doktor bana. Bi sor bakalm yarin sen de.
Gecmis olsun
Teşekkür ederim o zaman sizin söylediğiniz gibidir. Yakan iğne tarafı olsa normal karşılayacaktım ama diğeri olunca biraz ürktüm.

Arkadaslar gunaydin
ek gidaya baslayan arkadaslar acaba bebeklerine organik sebze meyva veya tahil mi veriyorsunuz?

Ben henuz meyveye baslamadim. Sebze puresi veriyorum. Havuc patates iki gundur de kabak ekliyorum.
Organik bulmam burda pek mumkun degil malesef
Anladim canim . Bu organik isi sinir bozucu biraz, pirince kadar herseyi organik almak gerekiyor bir baslayinca.. Off neden hersey katkili oldu ki, isimiz zorlasiyor boyle..

X