2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bende sezeryanla doğum yaptım,hiç spor yapasım da yok, kendimi bazen babaannem gibi hissediyorum:)tek bebekle pert oldum çok çocuklu anneleri tebrik ederim:)
Kesinlikle Katılıyorum eski halimden eser yok annem kızıyo çıkar şu pijamaları artık diye saç baş bir tarafta bebişler bîraz büyüse rahatlarız belki

anne sütünü yeterince alan bebelere su verilmiyormuş ben mama verdiğim için vermem gerektiğini biliyırdum dr verme dedi sonra öğrendim böbrekler çok yorulurmuş zaten çişi de sarı ve kokuyordu vereyim dedim bebeğim deli gibi su içti dr.u değiştirdim diğer dr. ben sormadan yine bişi demedi soruncada ver dedi.. bunlara güven olmuyor valla sormasan ikaz eden yok

Bence biraz iç güdüsel davranmak lazım her biri farklı söylüyor

Iyilesemedim canim... Icebilecegim.bi ilac var mi acaba bugun oglumda huzursuzvende daha fenayim
canım çok geçmiş olsun, tahmin edebiliyorum halini allah kolaylık ve acilll şifalar versin inş..

İyi geceler kızlar, ffkoç senin kahvaltıyı okuyunca bende yazmak istedim, balın içindeki bir madde 1 yaşından önce zehirliyormuş Allah korusun verme birdaha.

evet yaa bunu doğumdan evvel okumuştum ama tamamen unutmuşum sonradan okuyunca hatırladım çok fena oldum ama bereket ki nohut büyüklüğün de verdim çok değildi..

ahh arkadaşım ahh aynı durumdayız ben depresyona girdim ilk fırsatta gittim saçlarımı kestirdim üstüne bir de benim eşimle sorunlarım çıkıyor.. bütün bunlar gçecek ama ömürden de ömür gidiyor puff

bayanlar ben de sezaryen oldum ve regl de oldum ama nafile göbüş fena o kadar yorgunum ki spor da yapamıyorum burada gördüm birde kitap okuyabilen akadaşlar var onları tebrik ediyorum ben şuan bile tek elle yazarak kucakta bebeyi uyutuyorum

Kizim kac gundur huysuz diyordum bugunden itibaren kan damlasini vermemeye basladim biraz deneyecem versem bile birgun verip iki gun vermeyecem 3 4 gundur kaka yapmiyordu 3 4 gunde bile yapsa cok az yapiyodu avuc ici kadar anca o kadar da besleniyo zaten 2 2.5 saatte bi emziriyorum komsum fitille popoyu bikac kez uyar ama fitili sokma dedi bende dedigi gibi yaptim popoyu bikac kez uyardim fitille 10 dk sobra patir patir gaz cikararak bi kaka yapti kizim ondan sonra rahatladi simdi uyutuyorum hep bu saatler de sallamay basliyom yarim saat icinde.uyuyor ayy 4 5 gun benim icin cok yorgun gecti su an bile resmen ustumden kamyon gecmis gibi ne kan damlasiymis kizi resmen kivrandirdi

Bizim zatten sikintili korkumdan kullanmaya baslamdim bnde

Bizim zatten sikintili korkumdan kullanmaya baslamdim bnde
1 aya yakindir kullaniyoruz 1 haftadir cekiyorum yine yapiyodu ama kan damlasi kullanmaya basladiktan sonra eskisi gibi yapmaz oldu bezden tasardi tasmasini da gec eger kucagimda falan kaka yapiyodu benim bile uzerime kakasi degiyodu yok ben simdilik kullanmiyacam hele bi hafta dinlensin birgun verecem 2 3 vermeyecem

Benimde 15 gün geçti bende korkudan kullanmıyorum

Benimde 15 gün geçti bende korkudan kullanmıyorum
Biz daha d vitaminin yarattigi kabizligi atlatamadik.noolcak bilmiyorum.alternatif olarak ozge pekmez dedi ama pekmezde bebekler icin cok agir.karacigere zararliymis.ikisinide kullanmiyorum simdilik.bazen diyorum ki hic kullanmasak noolur.eskiden kan damlasi mi vardi?bide ya sonradan pisman olursam diyorum.d vitaminide kullanmiyodum.ama kizimin bingildagi cok genisti.doktorda d vitamini artir deyince kullanmayaa basladim mecburen.hicbisey icime sinmiyo anne sütü disinda

Anne olmak çok zor versen bir türlü vermesen bir türlüpekmez Karaciğer ve böbrek için çok Zararlı daha çok Küçükler en iyisi damla gibi ben öyle yapacağım sanırım

kızlar mama vermeye başladım oğluma günde 2 defa veriyorum her seferinde bitince çığlık çığlığa ağlıyor yetmiyormu anlamadım siz ne kadar mama veriyorsunuz ? vermeden önce beni de emiyor ama

benim kide öyle yapıyor yetmediğinde, yeterince ver aç kalmasın. Doyduğunda almayacaktır zaten anlarsın.

Anne olmak çok zor versen bir türlü vermesen bir türlüpekmez Karaciğer ve böbrek için çok Zararlı daha çok Küçükler en iyisi damla gibi ben öyle yapacağım sanırım
Iyide cok yoruldum gecelerden.gece olsun az da olsa uyuyum istiyorum bi yandan da gece olmasin istiyorum.kizimda surekli.bi gaz sikintisi var.gece yattiginda uyurken pat pat iki bacagini kaldiriyo sonra yataga vuruyo.bi sure sonra aglamaya basliyo.uyanmadan gazini cikarmiyo.bide kabiz olursa bana gunler geceler haram.6 aydan sonra vermeye baslasak ne olur ki.o zamana gaz kaka sikintimiz gecer en azindan.osurmayi ogrenmis olur bari.bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…