2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaşlar kilolar ne durumda regli olan var mı bu kocaman göbeğim acaba regli olunca geçermi
Ben 14 kilo almistim 20 kilo verdim cok sukur :) 3 gun once de regli oldum ilk,olmadan hafif agrim oldu eski kilomdan daha cok kilo vermeme ragmen karnim var biraz onceden dumduzdu ams rahim bile 6 ay sonra tam toparlaniyomus bide benmki sezeryandi ona da yoruyorum dogum yaptik kolaydegil, umarim bizimle kalmazlar :)

Ne güzel aldığından daha fazla vermişsin benimde göbeğim gayet mutlu gîbi benimle gîdesi yok

Kızlar bizim oyun halımız geldi biraz önce oğlumu yatırdım bayıldı özellikle piyanosuna çok sevdi vurup duruyor tatlım benim iyiki almıştım

Ben Playgronunkini aldım. İdare eder vaziyette sevdi minikim keşke piyanoludan alsaymışım neyse artık
Güle güle mutlulukla kullanın siz :)

Yeni bir kitap tavsiyesiyle karşınızdayım:)
Pınar Mermer- Yavaş Ebeveynlik. Okuyalım bakalım :)

Insallah.hep guzel zamanlarini bekleyerek katlaniliyo bu gunlere.

Elif Şafak'ın Siyah Süt'ünü okudunuz mu?
Allah gönlünüze ferahlık versin, inşallah kendinizi daha iyi hisseder; bebeğinizle mutlu anılar biriktirirsiniz :)

İlaveten hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.

Kızlar bizim oyun halımız geldi biraz önce oğlumu yatırdım bayıldı özellikle piyanosuna çok sevdi vurup duruyor tatlım benim iyiki almıştım
Cok sevindim sevdigine bak goreceksin ellerini o oyuncaklara nasil uzatacak artik daha iyi kullanacak

Nasip artık ilerleyen zamanlarda daha çok sever inşallah

Elif Şafak'ın Siyah Süt'ünü okudunuz mu?
Allah gönlünüze ferahlık versin, inşallah kendinizi daha iyi hisseder; bebeğinizle mutlu anılar biriktirirsiniz :)

İlaveten hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.
Okumadim ama merak ettirdiniz.okuyacagim.guzel temenniler icin tesekkur ederim

Hadi inşallah canım ellerini henüz kullanamıyor ama bakalım senin ki oyun halısında mı öğrendi ellerini kullanmayı ?
Ben cok seyi eline vermeye calisiyodum ve tut oglum al oglum diyodum hic eline kendim tutturmuyodum, hic almiyodu bakiyodu oyun halisini aldik sadece piyanoya vuruyodu asili olanlara cesaret edemiyodu once vurmaya basladi ama goster sende vur onlsra seslerini cikar zamanla tuttu agzina dogru cekmeye basladi hslida ogrenfi yani simdi bi oyuncagi siseyi ssdece al diyorum aliyo yanina bisey birakiyorum yada uzerine hemen aliyo emzigini eliyle cikariyo denk grtirebilirse eliyle tekrarr aliyi agzina hic takma eninde sonunda ogrencek annesi hayirli olsun insallah bizimki yorulunca agliyo hala da vurmaya devam ediyo :) bakalim sennki ne yapcak paylas burdan :)

Elimde kitabim var okuyamiyorum ki.1 sayfa 1 sayfa ilerliyorum.böğürtlen kışı.dediklerinize ne zaman sire gelir bilmem..

kızlar mama vermeye başladım oğluma günde 2 defa veriyorum her seferinde bitince çığlık çığlığa ağlıyor yetmiyormu anlamadım siz ne kadar mama veriyorsunuz ? vermeden önce beni de emiyor ama

canım benim oğlanda 14 temmuz doğumlu doğumdan sonra başka şehre taşındık senin gibi kimsem yok cok yoruldum ve sıkıldım yaz gelsin oğlumla dışarıya çıkıp gezmek istiyorum cok ortak noktamız varmış

Benim cok zor bi bebegim var oyuzden gtti kilolar, emziriyoruz sakin rejim filan yapma bi surunsun yurusunler peslerindekosmaktan hicbisey kalmaz
Çok Haklısın işe başlamama az kaldı ya taktım annemin Tatlıları bu hale getirdi beni.benim ufaklıkta uykusuz hareketli kucak istiyor sürekli

C
Hic sorma kafama cok takiyorum.kendimden nefret ediyorum resmen.19 kilo aldim 10u hala duruyo.gobekte oyle..2 gun once disari ciktim.uzerimde kapisonlu swet vardi.2 kisi hamile misin dedi.cok üzülüyorum..
Canım benimde 7 kilo yapıştı kaldı inşallah veririz emzîrîyoruz da işe de başlayacağım offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…