2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Amin canim.bende bi ben boleyim saniyodum.sinirlerim bozuldukca hirsimi aglayarak cikariyorum.

Allah yardimcin olsun insallah emer annesi doyadoya

Ooofffff oooofffff benim cadi kizima ne oldu boyle yaa 4 5 gundur miz miz huysuz ne kucak da ne ayakta hicbir sekilde durmuyo ne yapacagimi sasirsim felegim sasti valla yaaa
Bu ara hep böyleler,bende anlayamadım,evde misafirim de var, bebek ağladıkça açtır aç diyolar,bende bunun modu böyle diyorum

Sanada çok geçmiş olsun bugün daha iyiyim canım ...

Bende iş yapamıyorum kizimsiz kcagimda beraber yapıyoruz beni ayakta gezerken görünce daha çok ağlıyor ben oturunca oda oturmak istiyo bi uykuyu tutturamadik ben uyudu nca uyaniyo akşam olsada eşim gelse o uyutuyo ben onun gibi uyutamiyorum bende odadan cikmadan uyaniyo

Dört gündür kasiklarimda bi ağrı var aynı adet olacakmış gibiyim dün Dr gittik sezeryan doğum olduğu için bu normal mis dedi sinirler iyileşmesi uzun sürebilir mis yüz üstü hiç yatamiyorum ağrım var ya bidaha git cem başka böyle olan varmı acaba

Bende sezeryan oldum ama hic bi agrim yok hic olmamis gibi hatta sadece hissizlik vardi oda geciyo gitgide ama kisiden kisiye degisir bu bazi unsanlarin yarasi gec iyilesir, ben ilk adetimi oldun 3 gun once belki de adet olacaksindir

Ilk yıl bi geçse :)a a o zaman işe başlıcam çok çabuk geçmesin of kararsız kaldım ben. Bebekler ağlamasin hasta olmasın bahar gelsin ama seneye kış gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…