Olabilir canım. Ben de balıkesirde yaşıyorum. Buraya geldiğimizde dr. Verme dedi. Ya bunlar farklı mı okuyorlar tıp tıptır arkadaşBen Ankara da yaşıyorum verme dedi doktor ama suyun bir zararı olacağını düşünmüyorum.bende yavaş yavaş vereceğim yutmayı öğrensin
Bence biraz iç güdüsel davranmak lazım her biri farklı söylüyorOlabilir canım. Ben de balıkesirde yaşıyorum. Buraya geldiğimizde dr. Verme dedi. Ya bunlar farklı mı okuyorlar tıp tıptır arkadaşne bu böyle her kafadan bit ses çıkıyor :) böyle olunca insanın da aklı karışıyor bee :)
Iyileşemedin mi daha sen yaa
Bi de o hasta olmasın amanIyilesemedim canim... Icebilecegim.bi ilac var mi acababugun oglumda huzursuz vende daha fenayim
Dogru canim bebekle gitmem cok zor cok kar yagdi buraya...Bi de o hasta olmasın amancanım olmadı bi git dr.a yarın. Sağlık ocağına falan. Kendini iyi hissetmiyorsan ilaç al. Mutlaka vardır içebileceğin. Böyle yorgun hasta bi de bebiş daha kötü olursun. Malum haftasonu geliyor, sen al ilaçları, baktın iyileşme yok içersin. Otla çöple geçecek olsa şimdiye rahatlamaz miydin as da olsa
Ooofffff oooofffff benim cadi kizima ne oldu boyle yaa 4 5 gundur miz miz huysuz ne kucak da ne ayakta hicbir sekilde durmuyo ne yapacagimi sasirsim felegim sasti valla yaaa
Dönem dönem bence bütün bebeklerde oluyor bizde de oluyor çünküOoofffff oooofffff benim cadi kizima ne oldu boyle yaa 4 5 gundur miz miz huysuz ne kucak da ne ayakta hicbir sekilde durmuyo ne yapacagimi sasirsim felegim sasti valla yaaa
Canim artik cok gec.ayni bende senin gibi tesdaufen anladim bacaginin acidigini..
Canim artik cok gec.ayni bende senin gibi tesdaufen anladim bacaginin acidigini..
Ooofffff oooofffff benim cadi kizima ne oldu boyle yaa 4 5 gundur miz miz huysuz ne kucak da ne ayakta hicbir sekilde durmuyo ne yapacagimi sasirsim felegim sasti valla yaaa
ayni durumdayim.normaldede yaramaz ama bazen feci oluyorDönem dönem bence bütün bebeklerde oluyor bizde de oluyor çünkü
cnm ben de çok hastalandım geçen hafta. ateşim otuz dokuz buçuk kırk üstüydü. yakınımızdaki hastaneye gittim emziriyorum diye hiç bişey yapmadılar. üniversite hadtanesine gittim. emziren annelerin kullannabileceği ilaçlar var. altı tane iğne ve antibiyotik yazdı. iğneleri olunca iyleştim antibiyotiği içmedim ama bir hafta maskeyle dolaştım. oğluma geçmedi çok şükür. ama o iki gün çok kötüydüm hadtaneye gidene kadar. oğlumla ilgilenemedim. yavrum gözümün içine baktı. sen de mutlaka git. geçmiş olsunIyilesemedim canim... Icebilecegim.bi ilac var mi acababugun oglumda huzursuz vende daha fenayim
Günaydınnnn :) güzel bi gün olsun insallah hayırlı cumalar herkeseGünaydın kızlar
Benim oglum da oyle ayni senin durumundayim 3 saat uyursa ne ala ne cok uyudu diyorum, butun gun kucagimda gece bari uyusa ama yok dinlenmeye vakit yok insan dinlenir kalkar dimi ben bi uyaniyorum her yerim agriyo yere basamiyorum bizde hala gaz sikintisi yasiyoruz bide benim oglum kolikti her gun saatlerce aglama nobeti vardi cok sukur o bitti insllah gaz sancilari da biter hepsinin, benimki de gece emmeden uyumuyo uzatiyo sunduruyo disleri cikinca ne yapcaz bilmiyorum benimkilerde 1 haftadir kipkirmizi yaniyo resmen lansinoh aldim tekrar suruyorum bakalim gececek mi. Sikma ama canini aglama Allah yardimcimiz olsunBenim ki hergun nerdeyse 2 saate bi uyaniyo.artik gücüm kalmadi.cok yoruldum.3 te uyandi 5 e kadar ayaktayduk.hala gaz sikintisi yasiyoruz.gazi oldugunda gece uyurken cikaramiyo.ayaklarini pat pat yataga vuruyo.sonra kalkiyo agliyo mizmizlaniyo.emmeden uyumuyo.meme uclarim dehset aciyo.cok yorgunum.hem ruhhum hem bedenim..gece aglama krizine girdim o kadar kotuyum..