2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benim oğlum da öyle. Topladık tasi tarağı döndük biz de. Eve misafir geldi çığlık çığlığa. Gittiler gülücükler saçıyor. Yavaş yavaş alişirlar. Yabancılardan tedirgin oluyorlar bir dönem. Normal

oku belki rahatlar
Nazar gelmisti[/QUOTE]
Canim benim ben hergun okuyorum kizimi felak nas ayetel kursu yu dis desem jeli de suruyom bana misin demedi dis falan da gozukmuyo gecer insallah

günaydınnnnnnnn milletttttt :))
bebeğim bu gün, yumurta sarısı,pekmez,bal,kaymak, tereyağ,ceviz ve fındıktanoluşan ilk kahvaltısını yaptı
Günaydin afiyet olsun ona yarasin insallah. Ballarin uzerine bile 1 yastan oncee vermeyin diye yaziyo artik bu listeni doktorun mu verdi yoksa sen mi yaptin. Bilgilerini paylasirsan cok sevinirim verilmiyo diye biliyorum cunku

günaydınnnnnnnn milletttttt :))
bebeğim bu gün, yumurta sarısı,pekmez,bal,kaymak, tereyağ,ceviz ve fındıktanoluşan ilk kahvaltısını yaptı
Güzel başlamış da nasıl yedi o kadar şeyi? Sanki hatalar var gibi geldi canım bana. Bal verilmiyor mesela bildiğim kadarıyla.bu kadar karışık başlaman dr. Yönlendirmesiyle mi?

Cidden cok erken iyiki su pisik meselesini de soyledin. Yazik ya daha cok kucukler. Ek gidaya baslayinca doktorumuz liste verir dimi
Verirler bence. Bazı dr.lar meyveyle basla diyorlar. Bakalım bizimki ne dicek. Ben sebzeyle başlamayı düşünüyorum :) 3 gün kuralını da düşünürsek bayağı uzun bi süre alacak bu geçiş :)

Verirler bence. Bazı dr.lar meyveyle basla diyorlar. Bakalım bizimki ne dicek. Ben sebzeyle başlamayı düşünüyorum :) 3 gün kuralını da düşünürsek bayağı uzun bi süre alacak bu geçiş :)
Bence de cok uzun surecek insallah sorunsuz geceriz ama3 gun kuralini bencede uygulamak lazim bayramda tatliyi cok abarttim ben cevizliydi oglumun vucudunda biseyler cikti mesela ben cevize yordum bunu yemedim hemen gecti. Onlara verdigimiz seyleri de iyice gozlemlememiz gerekiyo ve yemek istemedigi seyleri kesinlikle israr etmemek bazen icgudusrl olarak alerji yapacak seyi reddedebilirlermis. Zaten ek gidaya baslayinca cok ufak ufak tek ogun baslicaz insallah hepimizin sutu bu surec bitene kadar yeter

Inşallah canım :) her şeyi yiyen, yemek secmeyen küçük erkekler küçük kızlar olurlar

Slmmm canlarrr.... Ben hala pert.... Ustumden tir gecmis gibi..ogluma yaklasamiyorum cok.ozledim esegi yaa.. aman oglum.hasta olmasinda ben.on kere olurum

Ek gida konusulmus ffkoc canim.bencede baslangic icin agir bi menu olmuş gibi... Bize bile bunlar hep birlikte agir gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…