Ben de bir çift çorabına cingirak mi diksem acaba? Iyi oldu bu fikir :) sağol canım.Eslere ditecegiz onlar alıp gelecek artık canim hee o çoraplarda ucuz bisey degil 28tlydi galiba elime gecince baktimda ben yapabilirim diye düşündüm yani
Benim meme uçlarım yeni iyileşti sayılır. Hala günde iki kez krem sürüyorum. Ayy ne çektim o yaralardan.. Allah kimseye yasatmasin.canım bu ayda meme ucu acımaz. eğer süt kanalları tıkanmışsa acır, yara olurmuş. ben öyle biliyorum istersen doktorunuza bi danış. eğer tıkalıysa bebişin daha az süt emiyordur.
Hahay ayni ben benim ki kucak da istemiyo yere yada anakucagina koyuyom orda duruyo ama benle de ilgilen diyo onla giciyo gun isi sabah erkenden yapatim yaptim yoksa yapamiyom
Artik misafr gelcek diye odum kopuyo:)Maşallah sana ben yemek bile yapamiyorumbaşlayıp bitiremedigim için artık başlamıyorum da.
Aynen.. o değil de alışkanlık olacak, misafir gelecek diye yapılan temizlikler.. Ilerde bir gün sorulacak neden evimizi temizleriz diye benim oğlan ansızın misafir gelecek diye yapılır dicek. Ondan korkuyorum :) olmuş ya böyle şeyler.. Zamanla düzene girerler inşallah..Artik misafr gelcek diye odum kopuyo:)
Yemek yaparken oglumu pusete koyup resmen hoplaya ziplaya yapiyorum:) sarki soyluyorum. aartik kendini pusetten atmaya basladi pusete ayrilan surenin sonuna geldik galiba:)
Cok haklisin o konuda.bazen bahaneyle temizlik yapiim diye misafir cagirasim geliyo:)Aynediyeo değil de alışkanlık olacak, misafir gelecek diye yapılan temizlikler.. Ilerde bir gün sorulacak neden evimizi temizleriz diye benim oğlan ansızın misafir gelecek diye yapılır dicek. Ondan korkuyorum :) olmuş ya böyle şeyler.. Zamanla düzene girerler inşallah..
Bu sürede mikrop kapmayacak kadar temizlik, açlıktan ölmeyecek kadar yemek yaşam felsefemiz :)Cok haklisin o konuda.bazen bahaneyle temizlik yapiim diye misafir cagirasim geliyo:)
Ama oglumu cok ihmal ediyorm o zaman yaa.bi sure daginik kalsin ev ne yapalim
Kesinlikle oyleBu sürede mikrop kapmayacak kadar temizlik, açlıktan ölmeyecek kadar yemek yaşam felsefemiz :)
Ayyy Allahim ayni bende öyleyim inanki bi bulasiik yikiyorum besigini mutfaga getiriyorum burnumdan getiriyo surekli burdayim oglum alcam oglum :) kimsede yok yalniziz ne aileden kimse ne akraba bazen markete gtmek bile tek basima iyi geliyo :) ama gececek sonra cok akilli olucaklar :)Benim evi bi gorsen geri kacarsin :) butun gun yapisik durmaktabn bi yemek yapabiliyorum bi de camasrlari yikayip asiyorum o kadar:)
Aynen benm de tek akrabam yok burda. Surekli yapisigiz o yuzden. Dedigin gibi dsari cikmak bi nefess oluyo ama onu da oglumla yapiyoruz birakcak.kmse olmadigi icin.:)Ayyy Allahim ayni bende öyleyim inanki bi bulasiik yikiyorum besigini mutfaga getiriyorum burnumdan getiriyo surekli burdayim oglum alcam oglum :) kimsede yok yalniziz ne aileden kimse ne akraba bazen markete gtmek bile tek basima iyi geliyo :) ama gececek sonra cok akilli olucaklar :)
:) supermis bu felsefe . Ben sutum azalir mi diyorum ondan korkuyorum bazen ogleye kadar kahvalti yapamadigim oluyo ama nerde okusam sutun bebegin emmesiyle ilgili oldugu yaziyo annenin dusunceleriyle ama buyukler de ye ye yeBu sürede mikrop kapmayacak kadar temizlik, açlıktan ölmeyecek kadar yemek yaşam felsefemiz :)
Öğün atlamasak daha iyi olur tabi ama zaman zaman ben de atlıyorum. Atlamak zorunda kalıyorum yani. Mutfağa gidip gelip incir hurma ekmek peynir atıyorum yemek yiyene kadar:) supermis bu felsefe . Ben sutum azalir mi diyorum ondan korkuyorum bazen ogleye kadar kahvalti yapamadigim oluyo ama nerde okusam sutun bebegin emmesiyle ilgili oldugu yaziyo annenin dusunceleriyle ama buyukler de ye ye yeinsallah iki yasina kadar hepimiz emziririz yavrrularimizi
Bir de sanal ortamda arkadaş olunmaz derler hıh :)Kizlar ilaç gibisiniz bana şuanda hepimizin aynı şeyleri paylaşiyoruz moral ve destek veriyorsunuz bende takım kizimda komşumuz bil yok onceden sıkılıyorum şimdi alıştım bu sayfa sayesinde gercekten bir çok bilgi ve birbirimizi gormesekte arkadaşlar edindim ÷))
Merhaba. Ben de adapte olamadım aç değil mi bu çocuk yaa diyorum öyle :)Merhaba
Ben de temmuz annesiyim. Bir suredir takip ediyorum ama bir turlu yazmak firsat olmadi. 2 temmuzda dogum yaptim. Dunyalar tatlisi bir oglum var; biz de emme sorunu yasiyoruz, gunu gunune hic uymuyor malesef. Acikma sureleri sanirim uzadi ve ben adapte olamadim henuz. Hepinize sevgiler,
Aynenn yaaa.. Alismisim ilk aylarda cok emzirmeye simdi zoruma gidiyor oyle 3 saatler falan ..Bir de sanal ortamda arkadaş olunmaz derler hıh :)
Merhaba. Ben de adapte olamadım aç değil mi bu çocuk yaa diyorum öyle :)
Ben israr etmiyorum acikinca nasilsa emiyoSakın pes etmeyelim bırakacak diyenlere inat:) ben çok zorda kalırsam sağıp kaşıkla veriyorum
Ne kadar uzak gibi gelsede yakindir o günler:)inssAynen oyle insan bir tek kendi cocugu boyle saniyo kendini ama burda okuyunca sakinlesiyo hepsi boyle demekki diuo ve birbirimize yardimci oluyoruz kim boyle kalmis ki bunlar gececek parklara gidicez oyun oynucaz beraber kek pasta yapicaz okula gtcekler Allahin izniyle :)
dimii.. Zaman gelecek zorla tv karsisindan almaya caliscaz daha coookk erkentv icinIzletmeyin arkadaşlar. Bi dikkat edin tv açıkken hiç oyuncaklara bakmıyorlar, çevreyle ilgilenmiyorlar. Sanal bir dünyada kaybolup gidecekler. Yazık o miniklere. Ne kadar süre bizimle kalacaklar ki...
Iki küçük peluş ugurbocegi var bende onari coraba dikmeyi düşünüyorum içine çıngırak koyup daha güzel olabilirbBen de bir çift çorabına cingirak mi diksem acaba? Iyi oldu bu fikir :) sağol canım.