- 27 Mart 2012
- 200
- 19
Benim kızım 7 temmuz doğumlu cnm üç gün önce Yaptırdık iki tane bacaktan yapıyorlar ve bizde baya ateş yaptı 39a kadar çıktı ama ateş düşürücü verdik bi kaç saat içinde düştü allaha ŞükürArkadaşlar 4. Ay aşısını yaptıran varmı kaç tane yapıyorlar ve ateş yapıyor mu bilginiz var mı??
Benim kızım 7 temmuz doğumlu cnm üç gün önce Yaptırdık iki tane bacaktan yapıyorlar ve bizde baya ateş yaptı 39a kadar çıktı ama ateş düşürücü verdik bi kaç saat içinde düştü allaha ŞükürArkadaşlar 4. Ay aşısını yaptıran varmı kaç tane yapıyorlar ve ateş yapıyor mu bilginiz var mı??
Canim bende oturtmuyorum.ama kucagimda filan oturur gibi tutuyorum.kisa sureli.ayaklarini bastiriyorum yere.ziplar gibi bi hareket yapiyo.ama tamamen koltuga filan oturtmak icin erken sanirim.Sana bisey sormak istiyorum hani bebeklerimizin ayni doğum gunu nerdeyse hic destekleyip filan oturtturuyo musun oglunu ben oturtmadim hic ama annemler bu cocuk hep yatiyo birz destekleyip oturt filan diyo ama ben cesaret edemiyorum
Tatlim yanlislikla mi oldu?kendini nasil hissediyosun?bebegini memeden ayircaksin o zaman.benim en korktugum seydi bu.halada korkuyorum.regl donemimi bekliyorum 4 gozle.merhaba kizlar uzuuun suredir ugramiyorum ve bugun ikinci hamileligimi ogrendim sizlerle paylasmak istedim :)
Burda sordugun seylerin coguna cevap bulabiliyosun canim.biri muahakkak cvp verir.Merhabalar bende Temmuz annesiyim. Sizin paylaştıklarına bebek hakkında bilgimalmaya ihtiyacım yardımcı olursanız sevinirim
Hicran bizimde gece en az 10 kez kalkiyorum.ya emzik veriyorum ya emziriyorum.cok yoruldum bende valla.Memeyi reddetme dönemindeyiz galiba emzirme pozisyonu alınca kendini geriye atıyor ağlıyor meme agzina degerse bog bogg yapiyo oksuruyo falan ins en ksa zamanda geçer
Birde bir haftadır yeni dogan yazanlarindaki gibi agliyor surekli kucakta ayaktayken susuyor gece 3,4ten sonra uyumuyo ben ise perrrrttttt
Hepsi ayni hicran.benimkiBen.ne kadar oturtmamak.için cabalasamda kucagimda biraz oturtuyorum durmuyo yattigi yerden kafayi kaldiriyo ayaklari kaldiriyo falan neredeyse oturma pozisyinuna geliyo yatirinca aglayinca acaba bi yerimi agriyo bi sorunu.mu var diye düşünmüyor değilim
Oyyyss ne doluymysum bi anda patladi
Günaydın :) evet bu aralar güzelGunaydin kizlarr burasi ne guzel olmus hareketlenmis:)
coook teşekkür edermma
Hadi bakalım inşallah kolay atlatırsiniz. Minik adam erkekliğe adımını atsın bakalim
Neler denemedimiki biara yatarak alıyodu yatarak emzirdim bazen tepesinden verdim biara uykudan uyanırken alıyodu şimdi uyurken veriyorum önce uyutuyorum sonra emziriyorum birara Zıplayarak aldı bu aralar bazen oturur gibi yapıp veriyorum akşam saatlerinde altını açıp öle veriyorum alıyo işte böle böle direniyorm ama kilo alımı böle devam ederse vericem artk kaşık maması filan biberonda almıyo çünküAyakta emzirmeyi denediniz mi gezerek emzirmeniz öledemi almıyo??
Gunaydinn hosgeldinn:)herkese günaydın
hoşbuldumGunaydinn hosgeldinn:)
Herkese günaydın.canım artık bebelerimiz iki ayda bir kilo alırmış.doktorum ve hemşirem bu şekilde olduğunu söyledi.eskisi gibi olmaz artık az kilo aldı diye düşünme ilerleyen zamanlarda dağa az alacaklar az aldı bu ay diye strese sokma kendini dedilerCnm yarım kilo aldik malesef 1 kilo gidiyorduk yarima düştü bu ay iste:-( ama benimki cok da hircin ondsn da almiyor cok hareketli
Merhaba bende suan oyleyim yatagina koyarsam saat basi kalkiyor tekrar uyutmam bir saatimi aliyor koyuyorum uyaniyo sinirlerim bozuluyo bazilari ac mi acaba diyor canim daha cok sıkılıyor,ac olsa kucakta da uyumaz degil mi yaa senin yaninda uyuyormus uyumaz ac olsa bu cocuklar bizi istiyor baska bi aciklamasi yok bence :)Gece oglumu yanimda yatiriyorum o yuzden gece uyanmalarimiz epey azaldi, ama tabikii ben hep tek tarafa yattigim icin heryerim tutuluyo emmek istiyo surekli cunku. Besige yatrdgmda saat basi kalkiyoruz. Boyle ikimiz de mutlu olduk:)
Oturtma konusuna gelince doktorum kucagina oturtabilirsn dedi 4.ay kontrolunde. 9gun sonra 5ay doluyor ben artik arkasina yanlarina yastik koyarak kisa sureli oturtuyorum.
Tabikii anne sicagi istiyo cocuklar. Bende o istedigi surece yanmda yatirmaktan memnunum:) sicak sicak yatiyoruz yapisik:)okzagen .!.:Merhaba bende suan oyleyim yatagina koyarsam saat basi kalkiyor tekrar uyutmam bir saatimi aliyor koyuyorum uyaniyo sinirlerim bozuluyo bazilari ac mi acaba diyor canim daha cok sıkılıyor,ac olsa kucakta da uyumaz degil mi yaa senin yaninda uyuyormus uyumaz ac olsa bu cocuklar bizi istiyor baska bi aciklamasi yok bence :)
Ben kesinlikle izletmiyorum. Yapabildigim kadar uzun sure devam ettircem bunu. Zaten 2 yasa kadar izletmeyin diyolar sagliklari icin.Arkadaslar merhaba bebeklerinizi televizyona baktiriyor musunuz ben daha hic gostermedim bu konuda ne dusunuyorsunuz