2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ARKADAŞLAR BİRKAÇ ÖNEMLİ BİLGİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM. BEBEĞİNİZLE İLETİŞİMİNİZ OLDUKÇA ÖNEMLİ BİLİYORSUNUZ. BEBEKTİR ANLAMAZ DEMEYELİM AYNALAMA DEDİĞİMİZ BİR DURUM VAR BEBEK İLK VE ÇOĞUNLUKLA TEMASINI ANNEYLE YAPTIĞI İÇİN VE KENDİNİ DE HENÜZ TANIMADIĞI TANIMLAYAMADIĞI İÇİN ANNESİNİ KENDİSİ SANIYOR VE TÜM DAVRANIŞLARIMIZI JEST MİMİKLERİMİZİ AYNALAMA YÖNTEMİYLE BİLİNÇ ALTINA ATIYOR. YANLIŞ, EKSİK, OLUMSUZ YAŞANTILAR TÜM ÖMRÜNÜ ETKİLİYOR. MESELA BEN BAZEN O KADAR DARALIP BUNALIYORUM Kİ FARKINDA DEĞİLİM AMA BEBEĞİME SİNİRLİ SİNİRLİ BAKIYORMUŞUM BU NOKTADA EŞİM HEMEN MÜDAHALE EDİP BENDEN UZAKLAŞTIRIYOR BEBEĞİ VE SAKİNLEŞMEMİ İSTİYOR. BENİM KUCAĞIMDA AĞLAYAN BEBEĞİM BABASININ KUCAĞINDA GÜLÜCÜKLER SAÇIYOR. BEBEĞİMİZİN PSİKOLOJİK SAĞLIĞI İÇİN BU DURUMA ÖNEM VERELİM OLUR MU?

Eslere ditecegiz onlar alıp gelecek artık canim hee o çoraplarda ucuz bisey degil 28tlydi galiba elime gecince baktimda ben yapabilirim diye düşündüm yani

Mama verme taraftari hiç olmadım ins hiç gerek kalmaz bende pes etmicem ne yapalım canlari isteyince emsinler

Benimkide hep doğrulmaya calisiyor ana daha zamanı var diye düşünüyorum bende

Hayırlı olsun geçmiş olsun rabbim dugununude gostersin ins

dunden beri guzel seyler oluyo doğduğundan beri emzik biberin alnayan oglum dun gece emzikle sakinlesti sprunsuz uyuduk ve sabah ezani emmeye kalkti emzirdim yattik 8de uyandi emzikle tekrar uyudu cok mutluyum ins bu emzik olayı bi ksc günlük değildir tutarken oguruyor daha beceremiyor

Topik canlanmis cok iyi oldu ibs devami gelir paylastijca ve cogumuzda ayni sey yasandigini okudukca rahatliyorum
Aynen oyle insan bir tek kendi cocugu boyle saniyo kendini ama burda okuyunca sakinlesiyo hepsi boyle demekki diuo ve birbirimize yardimci oluyoruz kim boyle kalmis ki bunlar gececek parklara gidicez oyun oynucaz beraber kek pasta yapicaz okula gtcekler Allahin izniyle :)

Arkadaslar merhaba bebeklerinizi televizyona baktiriyor musunuz ben daha hic gostermedim bu konuda ne dusunuyorsunuz
Ben izlettirmiyorum dusunmuyorum da 2 yasina kadar tv bizim evde aksam gelince aciliyo esim izlerken de kizimin yuzu tv ye bakmayacak sekilde tutuyorum komsum izlet diyo alissin biraz uzerinden iner diyo ama yapmiyorum

A a meslektasim varmış canım yaa ben de çocuk olunca tüm bilgilerimi unuttum. Teori pratik farklıymış mi desek, terzi sokuk mü desek bilemedim

canım bu ayda meme ucu acımaz. eğer süt kanalları tıkanmışsa acır, yara olurmuş. ben öyle biliyorum istersen doktorunuza bi danış. eğer tıkalıysa bebişin daha az süt emiyordur.

Ben izlettirmiyorum dusunmuyorum da 2 yasina kadar tv bizim evde aksam gelince aciliyo esim izlerken de kizimin yuzu tv ye bakmayacak sekilde tutuyorum komsum izlet diyo alissin biraz uzerinden iner diyo ama yapmiyorum
Izletmeyin arkadaşlar. Bi dikkat edin tv açıkken hiç oyuncaklara bakmıyorlar, çevreyle ilgilenmiyorlar. Sanal bir dünyada kaybolup gidecekler. Yazık o miniklere. Ne kadar süre bizimle kalacaklar ki...

Benim evi bi gorsen geri kacarsin :) butun gun yapisik durmaktabn bi yemek yapabiliyorum bi de camasrlari yikayip asiyorum o kadar:)
Hahay ayni ben benim ki kucak da istemiyo yere yada anakucagina koyuyom orda duruyo ama benle de ilgilen diyo onla giciyo gun isi sabah erkenden yapatim yaptim yoksa yapamiyom

Izletmeyin arkadaşlar. Bi dikkat edin tv açıkken hiç oyuncaklara bakmıyorlar, çevreyle ilgilenmiyorlar. Sanal bir dünyada kaybolup gidecekler. Yazık o miniklere. Ne kadar süre bizimle kalacaklar ki...
Aynen bi iki kere koydum acayip derece de bakiyo ne bana bakiyo ne baska yere o yuzden izlettirmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…