2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İyi geceler herkese.kızım dünkü aşıdan sonra iyice huysuzlandı bugün de hiç tadı yok öyle mizirdaniyo.İnşallah bir an önce geçer gece de pek uyumadı.sizin bebisleriniz nasıl??
Günaydiiin geçmiş olsun size ne güzel atlatmışsiniz bizim aşı da cuma günü. Garibim başına geleceklerden habersiz siritiyo

Canim ben daha önce de defalarca verdim ama almadi emzigi ogg ogg yapti kustu... Iki haftadiromzuna dogru badisini emiyordu gece falan bunu uykusu gelince yapiyor el kol parmaklar kundagini cekistirip emmeler kimin kucagina gitse omzuna dilini degdiriyo falan iyice can sikici olmustu o yüzden emzik iyi bisey
Günaydın canım. Benim oğlum da almıyor emZik denedim uğraştım ama olmuyor. Benle sakinlesiyor tabi benim için yorucu oluyor. Belki alışır denenmeye devam o zaman :)
Surekli bi mizilti halindeydi memeyi reddettigi icinde sakinlesmiyordi sukur emzik ise yaradi arada ver denemektav fayda var biberonda hic almamisti bi kaç gündüronuda aliyor 10cc su veriyorum da

canım ya bu aşıyı benim kız zor geçirdi iki gündür huzursuzdu.bakalım bugün nasıl olacak.İnşallah senin bebisin kolay geçirir
Inşallah yaa. Hemen iyi olsunlar. Zaten mizmizlik yapıyorlar bir de aşı vs olunca daha da üzülüyorum

Ben de su veriyorum ama kaşıkla veriyordum. Biberon deneyeyim bari

Benim kiz biberonu hic almadi su vermek icin almistim o kadar ugrastim almadi beceremedi bende kasikla veriyom napiyim emzigi 1 aylikken aldi sikinti yasamadim emzigi verme konusunda

Ayni benim yasadiklarimi yazmisin annem gidince cocuk her aglayisinda bende agladim ayakustu yemek yiyebiliyodum bide yalnizdim kimse yoktu yakinimda cok sukur gecti o gunler uykusu da duzeldi sukur

Ayni benim yasadiklarimi yazmisin annem gidince cocuk her aglayisinda bende agladim ayakustu yemek yiyebiliyodum bide yalnizdim kimse yoktu yakinimda cok sukur gecti o gunler uykusu da duzeldi sukur
Bizde bebeklerimizle herseyi öğreniyoruz iste artik ne icin agladigini anliyoruz. Allah oyle ni icgudu veriyor ki sukurler olsun

Inşallah yaa. Hemen iyi olsunlar. Zaten mizmizlik yapıyorlar bir de aşı vs olunca daha da üzülüyorum

Aynen bende asi olunca cok uzuluyorum gozlerinden yas geliyo kuzumun ;( arkadasim asidan once calpol vermis kizina doktoru onermis yarim cay kasigi huzursuzlanirsa yine ver demis gunde 3 kereye kadar, ama galiba calpolun cok yan etkisi varmis aranizda kullanan var mi

Bizde bebeklerimizle herseyi öğreniyoruz iste artik ne icin agladigini anliyoruz. Allah oyle ni icgudu veriyor ki sukurler olsun
evet annelik o küçücük bebegin sıkıntısını hissetmek güzel bir şey.bebeklerimizin kokumuzu tanıması görür görmez şirinlik yapması ne güzel birşey Allah herkese nasip etsin bu duyguyu​

Bende ilkkasikla basladim kasikla az iciyor alistirma bardagi aldim onuda pek berecemedi en son biberina terfi ettik kac cesit emzik biberon var almadimi almiyo canlari isterse aliyorlar

ben kullanıyorum calpol bir sıkıntı yaşamadık

Sabak esimin kucaginda yatiyordu saga sola bakiyordu oglus az sonra kaja yapacak dedim bi kac dk sonra bi gumburtuyle yapti :) annelik böyle bisey iste dun misafirlerim vardi onlarin kucaginda ama gozu bende benim tek hareketime gulen cocuk onlarin tum sebekliklerine bos bos bakarak karşılık verdi

Iki aylik asisinda parol vardi evde dr dan calpol istedim parolla ayni dedi almadim bi dr da pedifen verdi simdiye kadar 3kez kullandim bunlardan... dr genel de calpol veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…