2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bence erken canım yaa, cumartesi ben de götürcem oğlumu bakalım ne diyecek. O oturtma alıştırmasi yap dese de yapmam ben. Tabi içinize ne siniyorsa ne mantıklı geliyorsa onu yapmak en doğrusu. Ben cesaret edemem.

Bende cok heveslenerek aldim ama istedigim gibi değildi ve ekstra bilekliklerin cirt cirti oglumun burnunu cizmis bugun 6,7 çizik var bi daha netten oyuncak almamaya karar verdim gorerek dokunarak almak başka
Bir hüsran da butikbebeden yaşadım bugün. Sipariş verdiğim topla çok alakasız bi sey yollamışlar lanet olsun dedim bunu iade etmicem. Önümüz kış, alışverişe çıkmak bebişlerle zor olacak ee netten de saçma sapan şeyler geliyor. Kafam çok karışık yaa ;(

Ayy inşallah henencik geçer bu dönem canım. Sağlıklı olsun da biraz rahatlayınca dinlenirsin sen de. Diren :)

Merhab canim ben ismimi degistirdm ben gul gecen ay benim kizim da yapmisti reddetmeyi bayagi bi ugrastim falan dedigin yapiyodu daha kucagima emmeye gelir pozisyona aglamaya basliyodu gogsume dogru biraz daha yaklastirinca bagirip agliyo ac kalan kadar emmiyodu y da uykuda emiyordu o tam 650 gr almisti neyse o gunler gecti sabret biraz zor olacak ama benim kiz aglamaiyordu saatlerce ac kaldi 5 6 saatte falan emiiyodu burda arkadasin biri daha yazmisti ismini unuttum ilk cocugu da oyle yapmisti sabirli olursan gecer ve de memeye daha bagimli hale geliyolar diye oyle de oldu gercekten ben ayrica ac deyip mama vermedim kizim gulup oynuyodu ac olan cocuk bi defa durmaz yikar ortaligi sabret bi ay kadar falan boyle yapiyolar ama bu ay topladik emmesi guzel masallah diyim yine de nerdeyse 1.5 saatte falan emmeye basladi senin bu donem de gecer ben biraz da relax davrandim eninde sonunda memeye gelecek baska caresi yok biraz uzattim kusura bakmayin

Ayy inşallah henencik geçer bu dönem canım. Sağlıklı olsun da biraz rahatlayınca dinlenirsin sen de. Diren :)
Bu ay sanırım bütün bebeklerde aynı geçiyor bizimkide normal bi becekti uykusu emmesi ama iki gün önce ateşli hastalık geçirdi ve bütün huyları değişti istemiyor diye emzirmekten vazgeçmeyin ayakta emzirmeyi deneyin çok işe yarıyor.

Hazır olunca otururlar diyen doktorlara göre bebek hazırsa zaten engel olamıyormuşuz. Ben engel olabiliyorum su an. Benim tosunum dönme girişiminde dahi bulunmuyor, yavaş yavaş kalkmayı istiyor ama şimdilik engel oluyorum oturmasına :)

Bizim doktorumuz öle birşey söylemedi ana zaten kendisi kucağıma aldığımda oturuyor yatarkende kafasını ve ayaklarını kaldırıp oturmaya çalışıyor.

Hazır olunca otururlar diyen doktorlara göre bebek hazırsa zaten engel olamıyormuşuz. Ben engel olabiliyorum su an. Benim tosunum dönme girişiminde dahi bulunmuyor, yavaş yavaş kalkmayı istiyor ama şimdilik engel oluyorum oturmasına :)

Bizim doktorumuz öle birşey söylemedi ana zaten kendisi kucağıma aldığımda oturuyor yatarkende kafasını ve ayaklarını kaldırıp oturmaya çalışıyor.

Benim kızımda bir aydır reddediyo ve 350 gr aldı halada aynı bilmiyorum daha ne kadar böle devam edicek çok ememediği içinde çok hırçın neler çekiyorum bir aydır

Selam güzel anneler sünnet olmustuk biz sukur çabuk atlattık sizlr nasılsiniz bebisler belli dönemlerde memeyi reddediyorlar siz direnin sabirli olu geçici bir evre eninde sonunda memeye gelecekler ve duskun olacaklar GÜL sevindim senin adina sukur gecti kazanan sen oldun memeyi tergemdi darısı bizlere

Çok teşekkür ederim bende biraz açıp bekletiyorum bugün daha iyi sanki sizin ki ne durumda banyo yaptı mı[/QUOTE]
Gormemisim yazdigini.bir hafta oldu iyiyiz sukur cabuk düzeldi banyoda yaptik artik siz nasil oldunuz

ne güzel bugün burası hareketli. benim göğüs uçlarım hala çok acıyo. mustelanın çatlak kremı işe yarıyo. o da maalesef oğlumda alerji yapıyo. emzirme zamanları işkence gibi ama oğlum anne sütü aldın da ben dayanırım. yeter ki süt olsun. bu arada bana galaktagonun numunesi bugün ulaştı. ama ben eczaneden almıştım ve işe yaradı sütüm arttı. bir de uyku düzeni diye birşeyimiz yok. bir ay daha oğlum kafasına göre takılsın sonra bir çaresine bakıcaz artık.

İyi geceler güzel anneler, yazdiklarinizi okudukça rahatliyorum benim kizin 4 temmuz dogumlu , 1 aydir biberonu almiyor ben mama veriyorum ama yemiyor zaten çok az kilo almis bende sutumü arttirmaya calisiyorum en azindan gogsumle oynarken agzina biraz sut gitsin. Dr su vermeye başla dedfi ama onuda istemiyor napicagimi sasirdim, gece 3 civari uyuyoruz genelde gündüz hic uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…