- 30 Mayıs 2014
- 148
- 101
canım hemşire banyo yaptirabilecegimizi söyledi,bir problem olmuyor bu aşıda dediBu 4 aylık aşıdan sonra banyo yaptırılabiliyor mu
Bencede haklisin cok erken tamamdir dinlemicem :)Yok ben oturtmadim hiç. Açıkçası oturtmayı da düşünmüyorum daha çok erken. Zaten kucakta geziyorlar oturmaya gerek yok henüz. Dinlenme bence
canım hoşgeldin eskisi gibi aktif değil forum pek ama ben günlük takip ediyorum kafana takılan bir şey olursa bildiğim kadariyla cevaplarimMerhabalar bende Temmuz annesiyim. Sizin paylaştıklarına bebek hakkında bilgimalmaya ihtiyacım yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler. Herkes bebegiyle meşgul sanırım. Sizdemi Temmuz annesisiniz??canım hoşgeldin eskisi gibi aktif değil forum pek ama ben günlük takip ediyorum kafana takılan bir şey olursa bildiğim kadariyla cevaplarim
evet temmuz annesiyim 4 temmuz doğumlu kizimTeşekkürler. Herkes bebegiyle meşgul sanırım. Sizdemi Temmuz annesisiniz??
Bende cok heveslenerek aldim ama istedigim gibi değildi ve ekstra bilekliklerin cirt cirti oglumun burnunu cizmis bugun 6,7 çizik varBen bir bebek mağazasından aldım güzel, cingirakli çorap görmüştüm nette. Almayayim o zaman içime kurt düştü şimdi. Geçen hafta ebebekten oyun yastığı aldım bugün farkettim bir tarafında 7-8 cm lik bi kısım resmen elle dikilmiş. Fisher price markası ve güvenli olsun diye ebebekten aldım. Görünce tepem attı. Bakalım bugün yolluyorum geriye. Sonuç ne olacak. Çok şanssızim oyuncak konusunda. Her şey piyanolu oyun halısını alamayisimla başladı
Merhaba biz klasik yöntemle sünnet yaptırdık bir hafta önce 3 buçuk aylıktı oğlum giderek düzeliyor pipisi başta kucağa alırken biraz zor oldu.Söylediğiniz yöntemi de biliyorum klamp yöntemi.Dr umuz bizim klasik yaptığı için klasik yaptırdık ama o Yöntem de iyiymiş
haklisin hicran ama çocukla da alışveriş zor oluyor bende oyuncak almak istiyorum ama nasıl bir şey almalıyım bilemiyorum şimdilik çıngıraklariyla oynuyorBende cok heveslenerek aldim ama istedigim gibi değildi ve ekstra bilekliklerin cirt cirti oglumun burnunu cizmis bugun 6,7 çizik varbi daha netten oyuncak almamaya karar verdim gorerek dokunarak almak başka
evet bugün hemşiremiz memeyi reddetme dönemindesiniz bunu hemen hemen her çocuk yapıyor dediMemeyi reddetme dönemindeyiz galiba emzirme pozisyonu alınca kendini geriye atıyor ağlıyor meme agzina degerse bog bogg yapiyo oksuruyo falan ins en ksa zamanda geçer
Birde bir haftadır yeni dogan yazanlarindaki gibi agliyor surekli kucakta ayaktayken susuyor gece 3,4ten sonra uyumuyo ben ise perrrrttttt
Memeyi reddetme dönemindeyiz galiba emzirme pozisyonu alınca kendini geriye atıyor ağlıyor meme agzina degerse bog bogg yapiyo oksuruyo falan ins en ksa zamanda geçer
Birde bir haftadır yeni dogan yazanlarindaki gibi agliyor surekli kucakta ayaktayken susuyor gece 3,4ten sonra uyumuyo ben ise perrrrttttt
Merhaba hicran.ben nerdeyse 1 aydir ayni durumdayim.son zamanlarda daha da artti resmen emmek istemiyor yaklastirinca kiyameti koprtiyo cok fena bi sekilde agliyo.zorla emzormeye calisiyorum cok zor ya kensini geri atiyo resmen cildircem artik.Memeyi reddetme dönemindeyiz galiba emzirme pozisyonu alınca kendini geriye atıyor ağlıyor meme agzina degerse bog bogg yapiyo oksuruyo falan ins en ksa zamanda geçer
Dogru canim disari cikmakda ayri bi mesele ama bu coraplardan sonra iii ihh... Buyudukce yaslarina uygun aliriz egitici oyuncaklardanhaklisin hicran ama çocukla da alışveriş zor oluyor bende oyuncak almak istiyorum ama nasıl bir şey almalıyım bilemiyorum şimdilik çıngıraklariyla oynuyor
Cok acikinca yada uykuluyken emiyor ins geçer en kisa zamanda gele bu bagira bagira aglamasi cok yipratiyo salladim falan susmadi aylardir emzik almayan ogluma bagirarak aglarken emzik verdim aldi cuk cuk emiyo su an hayretler icerinde izliyorum hiç bisey olmamış gibi bakıyorevet bugün hemşiremiz memeyi reddetme dönemindesiniz bunu hemen hemen her çocuk yapıyor dedi
Kilo alimi nasil peki bir ay cok uzunMerhaba hicran.ben nerdeyse 1 aydir ayni durumdayim.son zamanlarda daha da artti resmen emmek istemiyor yaklastirinca kiyameti koprtiyo cok fena bi sekilde agliyo.zorla emzormeye calisiyorum cok zor ya kensini geri atiyo resmen cildircem artik.
Ben.ne kadar oturtmamak.için cabalasamda kucagimda biraz oturtuyorum durmuyo yattigi yerden kafayi kaldiriyo ayaklari kaldiriyo falan neredeyse oturma pozisyinuna geliyo yatirinca aglayinca acaba bi yerimi agriyo bi sorunu.mu var diye düşünmüyor değilimhttp://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=509078&ver=06
kızlar bana mantıklı geldi benim kızım da oturmak istiyordu. oturtmasam savaş halindeyiz eğiliyor bükülüyor. ben de daha fazla engel olmadım kucağımda oturtuyorum artık o da çok mutlu oldu
Cnm yarım kilo aldik malesef 1 kilo gidiyorduk yarima düştü bu ay iste:-( ama benimki cok da hircin ondsn da almiyor cok hareketliKilo alimi nasil peki bir ay cok uzunrabbim yardim etsin geri dönüşleri memeye daha bagli oluyormuş
Hadi bakalım inşallah kolay atlatırsiniz. Minik adam erkekliğe adımını atsın bakalimcevap vermen yeterlı cnm saol. yarın yaptıracagız ıns sorun olmaz size de hayırlı olsun erkek olmus sızınkı
Ben.ne kadar oturtmamak.için cabalasamda kucagimda biraz oturtuyorum durmuyo yattigi yerden kafayi kaldiriyo ayaklari kaldiriyo falan neredeyse oturma pozisyinuna geliyo yatirinca aglayinca acaba bi yerimi agriyo bi sorunu.mu var diye düşünmüyor değilim
Oyyyss ne doluymysum bi anda patladi