2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhabalar bende Temmuz annesiyim. Sizin paylaştıklarına bebek hakkında bilgimalmaya ihtiyacım yardımcı olursanız sevinirim

Bende cok heveslenerek aldim ama istedigim gibi değildi ve ekstra bilekliklerin cirt cirti oglumun burnunu cizmis bugun 6,7 çizik var bi daha netten oyuncak almamaya karar verdim gorerek dokunarak almak başka

Size de hayırlı olsun o zaman.. Gecmis olsun aynı zamanda.. bizde yarın yapacaz bizim dr ikisinide yapıy or dikişli yöntemde genel anestezi sart dedi o yuzden biz bu yöntemi tercih ettik inş cabuk toparlar kuzular

Bende cok heveslenerek aldim ama istedigim gibi değildi ve ekstra bilekliklerin cirt cirti oglumun burnunu cizmis bugun 6,7 çizik var bi daha netten oyuncak almamaya karar verdim gorerek dokunarak almak başka
haklisin hicran ama çocukla da alışveriş zor oluyor bende oyuncak almak istiyorum ama nasıl bir şey almalıyım bilemiyorum şimdilik çıngıraklariyla oynuyor

Memeyi reddetme dönemindeyiz galiba emzirme pozisyonu alınca kendini geriye atıyor ağlıyor meme agzina degerse bog bogg yapiyo oksuruyo falan ins en ksa zamanda geçer

Birde bir haftadır yeni dogan yazanlarindaki gibi agliyor surekli kucakta ayaktayken susuyor gece 3,4ten sonra uyumuyo ben ise perrrrttttt

evet bugün hemşiremiz memeyi reddetme dönemindesiniz bunu hemen hemen her çocuk yapıyor dedi

Merhaba hicran.ben nerdeyse 1 aydir ayni durumdayim.son zamanlarda daha da artti resmen emmek istemiyor yaklastirinca kiyameti koprtiyo cok fena bi sekilde agliyo.zorla emzormeye calisiyorum cok zor ya kensini geri atiyo resmen cildircem artik.

evet bugün hemşiremiz memeyi reddetme dönemindesiniz bunu hemen hemen her çocuk yapıyor dedi
Cok acikinca yada uykuluyken emiyor ins geçer en kisa zamanda gele bu bagira bagira aglamasi cok yipratiyo salladim falan susmadi aylardir emzik almayan ogluma bagirarak aglarken emzik verdim aldi cuk cuk emiyo su an hayretler icerinde izliyorum hiç bisey olmamış gibi bakıyor

Merhaba hicran.ben nerdeyse 1 aydir ayni durumdayim.son zamanlarda daha da artti resmen emmek istemiyor yaklastirinca kiyameti koprtiyo cok fena bi sekilde agliyo.zorla emzormeye calisiyorum cok zor ya kensini geri atiyo resmen cildircem artik.
Kilo alimi nasil peki bir ay cok uzunrabbim yardim etsin geri dönüşleri memeye daha bagli oluyormuş

Ben.ne kadar oturtmamak.için cabalasamda kucagimda biraz oturtuyorum durmuyo yattigi yerden kafayi kaldiriyo ayaklari kaldiriyo falan neredeyse oturma pozisyinuna geliyo yatirinca aglayinca acaba bi yerimi agriyo bi sorunu.mu var diye düşünmüyor değilim

Oyyyss ne doluymysum bi anda patladi

ben de korkuyordum doktorumuza da soramamıştım, bu yazıdan sonra rahatladım. çok uzun süre oturtmuyorum zaten ben oturtmasam da kendi doğrulmaya çalışıyor. ayrıca benim kız doğduğundan beri kafasına göre takılıyor ne isterse yaptırıyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…