2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kulak muhabbeti gecmis bide tl yazdigim icin kolay alinti yapamiyorum
Benim kizinda eli kulagindan inmiyo cekip duruyo koparacak agriyo heralde diye dr goturdum hicbise yok neden boyle yapiyo cozemedim sizdede boyle yapan var mi

Kulak muhabbeti gecmis bide tl yazdigim icin kolay alinti yapamiyorum
Benim kizinda eli kulagindan inmiyo cekip duruyo koparacak agriyo heralde diye dr goturdum hicbise yok neden boyle yapiyo cozemedim sizdede boyle yapan var mi
Canim hic bi nedeni yok engelleyemiyosun onu.benimki de yapiyody bi ara h3men eluni cekiyodum kulagindan.sonra gect8 kendiliginden.

Kizlar uyku sorunu bizde başladı devamli ağlıyor sanki bi yeri agriyomus gibi gözünden yaş bile geliyo dayanamıyorum artık dr goturduk geçen acile gittik yolda uyudu b ağrısı yokmuş bilmiyoruz artık bi huysuz husursuz

Kizlar uyku sorunu bizde başladı devamli ağlıyor sanki bi yeri agriyomus gibi gözünden yaş bile geliyo dayanamıyorum artık dr goturduk geçen acile gittik yolda uyudu b ağrısı yokmuş bilmiyoruz artık bi huysuz husursuz
o sorunu biz dört gün yaşadık. doktora da götürdüm. bişey yok dedi. ama nasıl bir ağlama ortalığı yıkıyordu. sonra kendiliğinde geçti. acaba büyüme atağı mıydı dedim.o_O

:KK22:diş çıkarırken bir de uykusı geldiğinde de yaparmış bebekler. bir yerde okumuştum. nerde okuduğumu şu an hafırlayamadım ama.

bir şey sorucam kızlar. bebeklerde burun tıkanıklığını önlemek için cold mix kullanan var mı? bir mendile r damla damlatıp baş ucuna koyunca açıyor, bitkisel filan yazmışlar bloglarda ama bilemedim. bir zararı olur mu ki?

Canim ben sikinti cektigimiz zaman duzenli olarak sabah aksan aksatmadan verdim canim sadece kakasini yapamadiginda degil yani belki o yüzden etkili olmamistir bilemedim ki
Hicran ya sen zeytinyagi icir demistin ya..ben bi cay kasigi icirdim kaka yapmadigi gunler ama yine gece eziyet cektik hic bi faydasi olmadi:KK43:

Benimkininde hic saci yok herkes erkek saniyo bende sac bandi takiyorum anlasilsin kiz oldugu diyr.bide cok yakisiyo saci olmadigindan.bazi yenidoganlari goruyorum bildigim sirma gibi saclilar.toka taksan takilir yani.sonra saca gidicegine aklina gitsin besinler diyorum.sac nasilsa uzar:KK66:

Canim benimki ya kendi kendine uyuyo yada emerken uyuyakaliyo.:)uyku duzenimiz olali 1 aydan fazla oldu bizim.her aksam saat 7 bucuk 8 bucuk arasi uyuyo.gece saat 3 te kalkiyo sonrasi pek duzenli degil ama genelde 2 yada 3 saatte bi kalkiyo.sabah 8 de tamamen uyanmis oluyoruz.cok buyuk rahatlik uyku duzeni.ozellikle aksamlar icin.kafa dinliyoruz:KK39:

Evet dikkat etmek lazim duz kafa cok komik oluyo.en guzel kafa sekli yuzustu yatirmakla oluuo.yuzustu kafayi yan koyarak yatiyolarya oyle.ama bnm kizom hic bisekilde yuzustu yatmiyo.cok cabaladim ama olmadi.bende sirtustu yatsa bile kafasini yan cevirerek durumu kurtarmaya calisiyorum.bide kepce kulak takintim var ona cok dikkat ediyorum.düsun dogdugundan beri hic kulaginin arkasini yikamadim kepce olcak diye.surekli kirildimi kullagi diye kontrol ediyorum.emzirirken filan dikkat ediyorum:)

Benim kurtaricim emzik oldu acikcasi.sadece esnetip uykusu geldigi zamani anladigimda veriyorum emzigi o zaman uyuyakaliyo:KK70:

bir şey sorucam kızlar. bebeklerde burun tıkanıklığını önlemek için cold mix kullanan var mı? bir mendile r damla damlatıp baş ucuna koyunca açıyor, bitkisel filan yazmışlar bloglarda ama bilemedim. bir zararı olur mu ki?
Onun cok fazla olumsuz ozelligini okudum ben. Astima sebeb olabiliyomus sanirim.

Hanımlar bebeğim 3.ayından beri kabızlık çekiyor.aranızfa böyle olan var mı.ya zeytinyağlı kulak pamuğu yada fitille yapıyor bir aydır.şimdide 6 gündür yapmıyor.artık müdahale etmekte istemiyorum çok yıprandım bu konuda normal mi yediklerimede dıkkat ediyorum yaptığında da cıvık yapıyor sadece anne sütü alıyor.teşekkürler cvp için

Merhaba arkadaşlar ben de fırsat buldukça çok nadir yazabiliyorum fakat sizleri sürekli takip ediyorum .Benim bebeğimde sürekli ilgi istiyor ve gündüz hiç uyumuyor artık uykusuzluğada çok alıştım:KK45:sezeryan olan arkadaşlar göbekleriniz indimi eski kiloma döndüm fakat da kilolu görünüyorum .Sizlerde de durum aynı mı Dikiş izleriniz ne durumda ?bir de erkek bebişleri olanlar sünnet yaptırdınız mı bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ben pazartesi ye randevu aldım ama babası da ben de hala çok tedirginiz ne kadar çok soru sordum o_Oama fazla fırsatım olmuyor.Sevgiler.

Bende uyku icin dusunmustum ama bizim kiz surekli yapiyor dis icinde erken degil mi 4. Aya yeni girdik daha
bizim doktorumuz diş için alttan incir çekirdeği gibi büyümeye başlamış dedi. yüzeye çıkması uzun sürse de onun huysuzluğu var dedi. biz buna diş çürümesi diyoruz dedi.

Hanımlar bebeğim 3.ayından beri kabızlık çekiyor.aranızfa böyle olan var mı.ya zeytinyağlı kulak pamuğu yada fitille yapıyor bir aydır.şimdide 6 gündür yapmıyor.artık müdahale etmekte istemiyorum çok yıprandım bu konuda normal mi yediklerimede dıkkat ediyorum yaptığında da cıvık yapıyor sadece anne sütü alıyor.teşekkürler cvp için
zeytinyağı içirmeyi denedin mi cnm. bizde gaz için kullandığımız biogaia kabızlık yapmıştı. kullandığın gaz ilacı filan varsa o da yapabilir. bir de sıcak banyo sonrası benim oğlum daha rahat kakasını yapıyo. inşallah bir an önce düzelir.

Merhaba arkadaşlar ben de fırsat buldukça çok nadir yazabiliyorum fakat sizleri sürekli takip ediyorum .Benim bebeğimde sürekli ilgi istiyor ve gündüz hiç uyumuyor artık uykusuzluğada çok alıştım:KK45:sezeryan olan arkadaşlar göbekleriniz indimi eski kiloma döndüm fakat da kilolu görünüyorum .Sizlerde de durum aynı mı Dikiş izleriniz ne durumda ?bir de erkek bebişleri olanlar sünnet yaptırdınız mı bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ben pazartesi ye randevu aldım ama babası da ben de hala çok tedirginiz ne kadar çok soru sordum o_Oama fazla fırsatım olmuyor.Sevgiler.
ben de sünnet için randevu almıştım. randevu sabahı vazgeçtim. belki daha öabuk iyileşecekti ama kıyamadım. ağrıyan yerini bile söyleyemez yavrum diye. 6 yaşında filan yaptırmayı düşünüyon on beş dakikalık bişey zaten. tabi bu benim fikrim

X