Ilk hafta ben emiyor sanarken meğer bebeğim emmiyormuş silikon uçlar yüzünden. 2800 grama düşmüştü herhalde ondan sürekli kontrol ediyorum. Annelik işte illa takacağız birşeye.
Günaydın hanımlar..
Ben aranıza sonradan katılmıştım o yüzden beşik muhabbetini kaçırdım.. Doğumdan beri genelde annemdeydim yeğenimden kalma sepet beşik vardı onu kullandım. Haftaya evime gidiyorum, odası var ama gece yatakodamda yatırmaya devam edicem nisan-mayısa kadar. Ahşap beşik almayı düşünüyorum ama emin değilim. Park yatak hariç önerilerinizi bekliyorum. Ahşap beşik kullanan var mı? Kaç aylık olana kadar kullanabilirim acaba? Yardım lütfen, son bikaç günüm
Bebek odası takımı almıştım, odasında ileride genç odasına çevrilebilen yatağı filan var. Gündüz odasında yatıcak. Bakıcı orada baksın istiyorum. Mayıs ayına kadar sadece geceleri yatacağı bir beşik istiyorum. Ahşap sallanan beşiğe kaç ay yatılabilir kullanan yok mu? Park yatakları sevemedim bir türlü ama kesinlikle güvenli, haklısın..günaydın,
odası var derken, oda hazırladın da ekstradan yatak odana bir yatak daha mı almayı düşünüyorsun anlamadım. Ama niye park yatak hariç dedin arkadaşım, bende çok araştırmıştım. Evet mobilya beşikler üstelik gardropla da takım halinde çok güzel duruyor ama alan hiç kimse memnun değil, üstelik alanların büyük kısmı hiç kullanamadıklarını söylüyorlar. Bana mobilya beşikler tehlikeli geliyor, parmaklıklara çocuk biraz ayaklandımı elini kolunu geçirdiğinde yatakta ayağı kaysa düşse allah korusun kolu ters falan dönebilir, yada başını sokmaya çalışabilir. Zaten avrupada da parmaklıklı beşiklerin artık yasaklandığını okumuştum. Ama park yatak da böyle bir sorun yok, çocuk kendine zarar verirmi diye düşünmüyorsun, görüntüsü tabiki mobilya kadar güzel değil ama çocuk için daha rahat bence.
Bende park yatak aldım bu arada. Çok uzattım amaaaa fikrim budur arkadaşıııımmm
Bnmki bayadr ayni durumda 5 gun sonra 4 ay doluyor:) artik kendi elleri yetmiyor yakalarsa benim ellerimi de goturuyo agzina. Komedi gibiler yaa:)Kizlar nerdesiniz ses verin.oglum bugun ellerini agzina almayi ogrenmis eli kolu agzinda uc aylik olduk bugun bir tatlu oluyorki ellerini sokmaya calisiyor kucucuk agzina.
Senin kuzu buyukmus bizden msllh minnak agizlarini yesinler :))Bnmki bayadr ayni durumda 5 gun sonra 4 ay doluyor:) artik kendi elleri yetmiyor yakalarsa benim ellerimi de goturuyo agzina. Komedi gibiler yaa:)
Kizlar nerdesiniz ses verin.oglum bugun ellerini agzina almayi ogrenmis eli kolu agzinda uc aylik olduk bugun bir tatlu oluyorki ellerini sokmaya calisiyor kucucuk agzina.
Ellerini emmeleri gelisim acisindan cok onemliymis engellemeye kalkmayinbenim kızımda üç aylık eli ağzından çıkmıyo engellemeye çalışıyorum sinirleniyo eldiven takıyorum onları bile emiyo ne yapcağımı bilmiyorum anladığım kadarıyla bu dönemde hepsi yapıyo gelişimsel bi şey galiba
Bosver emsin annesi gelişimleri açısından onemli elleriyle taniyor herseyi zeka gelişimi icin onemli yani.ayder85 .!.:benim kızımda üç aylık eli ağzından çıkmıyo engellemeye çalışıyorum sinirleniyo eldiven takıyorum onları bile emiyo ne yapcağımı bilmiyorum anladığım kadarıyla bu dönemde hepsi yapıyo gelişimsel bi şey galiba
Özge ankarada olsaydinda bana oturmaya gelseyddin oglusunla ne iyi olurdu..icimden oyle geldi bi an..Ellerini emmeleri gelisim acisindan cok onemliymis engellemeye kalkmayin
Valla ne guzel olurdu zaten cok yalnizim burda oglumlannÖzge ankarada olsaydinda bana oturmaya gelseyddin oglusunla ne iyi olurdu..icimden oyle geldi bi an..
Arkadasin da mi yok hic?Valla ne guzel olurdu zaten cok yalnizim burda oglumlann
Bi iki tane var arkadas iste. Annemler de kayinvalidemler de 6 saat mesafedeArkadasin da mi yok hic?Anneanne nerde?
Oglen oldu hanimmmm:))NGunaydin mi kaldi:)HICRAN4242 .!.:Gunaydinnnnnnnnnbenim oglusta 4gun sonra 3 aylık olacak elleri epeydir agzinda battaniyesini falan ağzına tikmaya calisiyor bodysini elleriyle ittire ittire agzina getiriyor cok dadlilar yaww
TunaydinnnOglen oldu hanimmmm:))NGunaydin mi kaldi:)
Masallah pasanaa, biz de 4 aylik oluyoruzz
Aynen bende :)Merhaba kızlar benim oğluşumu ben her gün sabah yatağıma alırım bugün almamıştım resmen saat gelince sesler çıkardı al beni der gibi yanıma aldım güle oynaya uyudu :) kuzum benim ya bazen karnıma geri katasım var valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?