2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba arkadaslarr. Benim bebegim 36 gunluk kakasi sivi şekilde bazen sari bazen yesil oluyo normal midir

Merhaba arkadaslarr. Benim bebegim 36 gunluk kakasi sivi şekilde bazen sari bazen yesil oluyo normal midir
Evet hep sivi devam edicek.anne sütünden dolayi.yeşil oldugu haliyle ben pek karsilasmadim ama burda eger yeterince doymuyosa yesil oluyo filan yazmislardi.ne kadar dogrudur bilemiyorum.

Aldatma yoksa bence asilamicak sorun yoktur.benimde oyle zamanlarim oldu ama hersey asildi unutuldu gitti.aklima onun dişinda asilamicak bi sorun gelmiyo aklima.gercekten su an eşim olmadan bu bebegi buyutmeyi dusunemiyorum.iyi dusunmelisin..

Bizim bir evimiz var ama oturulacak gibi degil annemin yaninda kaliyorum hamileliğimden beri bir turlu gecemedik kendi evimize o baska yerde ben baska yerde kaliyorum zaten bir evlilik yok gibi ortada dogru duzgun bakmiyor bize

Bazen 1 bazen 5 kez yapiyo.ondan sordum zaten .cok dengesiz.yapmadigi zaman da acaba kabiz mi yapmiyo mu diye kuruyorum kafamda..

Evet demekki herkesin ki degiskenmis.bende bi tek benim ki oyle saniyodum

Merhaba kaka yapma konusunda biz çok sorunluyuz benim kızım 33 haftalik doğdu 17 gün kuvezde kaldı hastanede hergün birkackez kaka yapıyordu ama eve çıkardığımız beri 4 günde bir haftada bir kaka yapıyor gitmediği doktor kalmadı birkaç profesör bile götürdüm ama normal olduğunu erken doğduğu için bağırsak gelişiminin henüz tamamlanmamış olmasından dolayı ve demir kan ilacı kullandığınızda dolayi olduğunu söylediler bu arada kızımın kakasını renginde köyü yeşil tahlilde yaptırdım sonuç temiz çıktı ne yapacağımızı şaşırdık çocuğum ikina ikina mahfoldu sütüne zeytinyağı koyuyorum kakasını için biogaia diye bir damla veriyorum karnını zeytinyağına ovuyorum poposunu da hafif durtuyoruz çocuk bu şekilde haftada bir defa anca kakasını yapabiliyor

Kizlar ikinci ay asisindan sonra kac gun banyo yaptirmadiniz. Saglik ocagi 1 gun dedi ama nette 3 gun yaziyor.

slm kızlar nasılsınız sorularınızı tl den okudum ama cevapğ yazamıyordum simdi bilğisayardan ğirdim biri korunmayla ilğili yazmıştı ablam bana dedi üç aylık iğne var ondan vurdurabilirsin emziriyorsun tek çare bu dedi ben de sizinle paylaşmak istedim

Bizim bir evimiz var ama oturulacak gibi degil annemin yaninda kaliyorum hamileliğimden beri bir turlu gecemedik kendi evimize o baska yerde ben baska yerde kaliyorum zaten bir evlilik yok gibi ortada dogru duzgun bakmiyor bize
Ayrı yerlerdeyseniz gittikçe aranız açılır. evinize yakın zamanda geçme umudunuz yok mu? Bence bu dönemde boşanma kararını vermek çok sağlıklı olmayacaktır

canım ben doktorumuza sormuştum kaka olayını günde 10 defa da yapabilir, 10 günde 1 defa da yapabilir normal demişti ama renk konusunu bilmiyorum

Demir kab ilaci bizde bile koyu renk ve kabizlik yapiyodu bebegede kullaniyosun ve ddoktor da yapabilir dediyse bence ilaç yapiyodur.. O kadar doktor gezmissin bence içini ferah tut kotu şeyler getirme aklina.. Simdi ne ladarlik oldunuz?

Öncelikle mrb.bende 09.07.2014de normal dogum yaptim ve benim kizimda kaka yapamiyor akya06 arkadasim ben su sekilde yaptiriyorum cay tabagina siviyag yyada zeytin yag koyuyorum kulak pamugunu yaglarin icinde emene kadar bekletiorum sonra kulak pamugunu kizim popsuna skuyorum ama dibine kadar diil pamugu hafif gecebilir kizimda destek gorup boyle yapio istrrsen yaparken karnina masaj yap bagirsaklari calistiriyomus doktor demisti ..

Ayrı yerlerdeyseniz gittikçe aranız açılır. evinize yakın zamanda geçme umudunuz yok mu? Bence bu dönemde boşanma kararını vermek çok sağlıklı olmayacaktır

Bıraz zaman gerekiyor tadilat ta ev ama esim bır türlü bitiremedi evi uzun zamandır ayrıyız bebegi görüp gidiyor o kadar ihtiyaçları alıp getiriyor ama benle ilgilenmiyor cok koptuk boşanmak isteyince hayır diyor

Ya kizlar benim saglik ocagindan bana sadece birgun banyo yok demislerdi. Bende ikinci gununde yaptirdim. Sizede 3 geldi demisler acaba bir sorun olur mu ki ya. Internette asi tutmaz falan diye okudum. Todmr msjimi okursan lutfen cevap verebilir misin

Eşlerimiz ilgisiz diyoruz ama çocuktan sonra biz ne kadar ilgiliyiz? O da yeni bir hayata alışmaya çalışıyor ve başka bi evdesiniz, başka insanlar var. ne kadar ilgi gösterebilir? Boşanmak istememesi de güzel. Bence tadilat bitsin, geçin evinize. Al kocanı karşına konuş. Bakalım o neler düşünüyor/hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…