Eşlerimiz ilgisiz diyoruz ama çocuktan sonra biz ne kadar ilgiliyiz? O da yeni bir hayata alışmaya çalışıyor ve başka bi evdesiniz, başka insanlar var. ne kadar ilgi gösterebilir? Boşanmak istememesi de güzel. Bence tadilat bitsin, geçin evinize. Al kocanı karşına konuş. Bakalım o neler düşünüyor/hissediyor.
Hemde koligin hat safhası uyumuyo hep agliyo hep kucagimda deliricem artik bide aksam uzeri 6 30 da gaz krizimiz basliyo bazen yarim saat bazen 3 saat insallah gececek ama sabir gerekiyo iste. Tek sevindigim aglamalar bebege zarar vermiyomus olan aileye oluyo diyo doktorumuz cdden de oyle denemedigimiz sey kalmiyo yok caresihttps://m.facebook.com/notes/ny-bab...leri-sakinleştirme-yöntemleri/109692015757575
KIZLAR BU YÖNTEMLERİN COĞUNU DENİYORUZ BİLİYORUZ AMA BEBEGİN 4. TRİMESTER DA OLDUĞUNU BİLMİYORDUM BU KOLİĞİN SEBEBİ BUYMUŞ MEĞER. BEBEĞİNİZİN KOLİĞİ VARSA OKUYUN
Kizlar sinirlerim çok bozuk moralim yok. Esimle aramda asilamayacak kadar buyuk sorunlar var. Sorumsuzlugundan bıktım usandım artik uzun zamandir dusunuyordum artik karar verdim bosanicam oglum bu sinir ortaminda buyucegine yalniz büyütürum daha iyi benimde dermanim kalmadi artik.
Sırf bu nedenle evlilik bitmesin bebişe yazıkSuan konuşmuyorum onunla ama bakalım ne olacak zaten butun kavga gürültü evimize gecemedik diye oluyor
Bende oyle.canim yaniyo iliski esnasinda.sanki icimde biseyler igneleniyo.dikislerimin ipleri duruyoda sanki onlara takiliyomus gibi.valla bende sirf esim icin yapiyorum katlaniyorum.o da istedikce istiyo aksi gibi.yapmadigimiz 40 gunun acisini cikariyo sanirsam2 aylik oğlum gündüz neredeyse hic uyumuyor butun gün besigin başında onu salliyorum kalktigim anda kipirdanmaya basliyor hic bi isimi yapamıyorum gece uyuyor ama gunduz uykusu hic yok kuş uykusu yapıyor resmen bi de kizlar kocayla normal iliskinize donebildiniz mi bende hic istek falan kalmadi zaten yorgunluktan halim de olmuyor adamda tepemde dolanip duruyor ve cok canım yaniyor
Merhaba bende birtek benim oglum boyle saniyordumAllah kimseye gaz sancili cocuk vermesin bazen oyle oluyo ki isyan ediyorum sonra cok uzuluyorum eli ayagi saglam bi evlat verdi Allah bize diyorum ya omur boyu bakmaya muhtac olsaydik. Sac kurutma makinesi sesini internetten indirip flasha attim onuda tv ye takiyorum bide hani derler ya cingene salincagi diye onun hazirlarini yapmislar biraz olsun uyuyo bi deneyin derim umarim doktorlarin dedigi gibi 3 3 bucuk ayda gecer hepimizinki
Bizim lohusalığımızdan uzun sürüyor bu erkeklerin lohusalıkları. Bende eşimle sorun yaşayıp sonu boşanmayla bitebilecek yeni annelerdenim ama şimdilik sabrediyorum üstelik senin gibi kendisinden uzağım ve çocuğumuzla ilgi alaka ne kelime hali nasıl diye sormuyor bile.Biz daha karnımızdayken bağlanıyoruzda ,onlar bu yeni sürece birtürlü alışamıyorlar. İlgi kendilerinde olsun istiyorlar.Bazen 1 değil 2 çocuğum olduğunu sanıyorum ama biri hiç büyümeyecek türden
Sırf bu nedenle evlilik bitmesin bebişe yazıkbu aşılabilir bi sorun zamana ihtiyaç var moralini bozma sen de. Tabi ne kadar yapabilirsen
Bazı ilaçlarda alkol varmış ama O alkol bildiğin sarhoş eden değil tıbbi bir alkol bizede dr söylemişti ama zinconun içeriğine baktığın zaman tamamen bitki yağlarından oluşuyor olduğunu görürsünüz neredeyse bütün bebek sahibi arkadaş ve aile çevrem kullandı hiçbir çocukta bir sorun çıkmadı merak etmeyin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kurtarıcı resmenBu arada biri zinco damla önermişdaha önce yazmıştım gerçi ama tekrar yazmazsam vicdanen rahat edemiycem. ZİNCO DAMLADA ALKOL VAR! Lütfen masum yavrularımıza alkollü damla vermeyin
Gozunuz aydin darisi basimiza, simdi nasil peki gecince nasil normal bebekler gibi oluyolar mi sanki hic gecmeyecek gbi geliyorda banaBenim kızımda 2. aya kadar kolikti her yöntemi denedim elektrikli salıncak,bitkisel şuruplar vs. sadece kucağa alıp gezdirince ve arabada susuyordu.Geçen hafta 39 dereceye varan bir ateş geçirdi,doktor 2 şurup+fitil yazdı ve Allahıma şükür sanıyorum bunlar sayesinde kolikten kurtulduk her şerde bi hayır var diye boşuna denmemiş :) Geçecek kızlar biraz sabır zinco ve nurse harveys tavsiye ederim enazından bol bol gazını attırıyordu
Sevgi bittiyse kendinden eminsen ona söylenecek bi şey yokİçimde ona karşı hiç sevgi kalmadı tahammül edemiyorum oğlum için katlanayım diyorum ama bilmiyorum işte. ALLAHIM hayırlı bi çıkıs yolu gösterir insallah
bizim doktorumuz da hiç birşey önermiyor hiç bir ilacın faydası yokmuş. Bir de hürriyette okudum çocuk prof dr un açıklaması vardı stresli annelerin bebeklerinde oluyormuş stres ortadan kalkınca gaz sancıları da bitiyormuşBu arada biri zinco damla önermişdaha önce yazmıştım gerçi ama tekrar yazmazsam vicdanen rahat edemiycem. ZİNCO DAMLADA ALKOL VAR! Lütfen masum yavrularımıza alkollü damla vermeyin
Zinconun içeriğine bakarsanız etil alkol içerdiğini görürsünüz. Alkol bildiğimiz alkol. Evet ilaçlarda da kullanılıyor, doğrudur. Ama ben bir doktor olarak alkol içeren ilaçları ne hastalarıma veririm ne de ben kullanırım. Bir damla alkol tabiki sarhoş etmez ancak alkolün bir damlası bile haramken günahsız yavruma koliği geçsin diye veremem. Zinco kullanan bebeklerde bir sorun olmadığını yazmışsınız. Bazen bazı etkiler gözle görülür düzeyde değildirBazı ilaçlarda alkol varmış ama O alkol bildiğin sarhoş eden değil tıbbi bir alkol bizede dr söylemişti ama zinconun içeriğine baktığın zaman tamamen bitki yağlarından oluşuyor olduğunu görürsünüz neredeyse bütün bebek sahibi arkadaş ve aile çevrem kullandı hiçbir çocukta bir sorun çıkmadı merak etmeyin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kurtarıcı resmen
Eşimi evde yalnız bırakıp bebeğimşe anneme gidicez 1 aylığına. Onun huzursuzluğu var baba oğulu ayırmanın vicdan azabıbizim doktorumuz da hiç birşey önermiyor hiç bir ilacın faydası yokmuş. Bir de hürriyette okudum çocuk prof dr un açıklaması vardı stresli annelerin bebeklerinde oluyormuş stres ortadan kalkınca gaz sancıları da bitiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?