• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Todmr canim sana birsey sorucam. Bebegimi 2. Ay asisinin 2. Gunu banyo yaptirdim asi tutmaz falan diye okudum birsey olur mu

kizlar,
2 aylik asilarini yaptiran var mi ?
ayni anda 3 asi birden cok degil mi ?
asiyla ilgili bir cokta olumsuz seyler duyuyoruz, sizce yaptirmali mi gercekten ?

kizlar,
2 aylik asilarini yaptiran var mi ?
ayni anda 3 asi birden cok degil mi ?
asiyla ilgili bir cokta olumsuz seyler duyuyoruz, sizce yaptirmali mi gercekten ?
Cogumuz yaptirdik asilari. Evet olumsuz seyler
okdum bende ama faydasinin zararindan daha fazla olacagini dusundugum icin
yaptrdim. Asi sonrasi ilac vermememe ragmen bizde ates yapmadi.ilk gun huzursuzluk vardi
sadece.
Buarada sen normal dogumu savunan arkadastin sanirim.nasil gecti dogumun ne zaman dogum yaptin

evet, iyi hatirladiniz.
dogum cok zor gecti, suni sanci ve epudral oldu malesef.
kese acilmis diye , bebegin mikrop kapma riski olur dedi doktor ve hemen dogumu baslatmamiz lazim diyerek yatirdi hastaneye.

evet, iyi hatirladiniz.
dogum cok zor gecti, suni sanci ve epudral oldu malesef.
kese acilmis diye , bebegin mikrop kapma riski olur dedi doktor ve hemen dogumu baslatmamiz lazim diyerek yatirdi hastaneye.
Anladim gecmis olsun arkadasim:) Allah hayirli uzun omur versin bebegine;)

Arkadaslar sezeryan izleri icin dokrorunuz sizede krem onerdi mi sgk karsilamiyo ve yazdigi krem cok pahali izler yoksa gecmiyor mu siz aldiniz mi yada bisey uyguluyor musunuz?

kızlar kımler var kımler yok nasılsınız ozledım ama sizi cok yaaa :(

bizde haberler gecen hafta asıları yaptırdık. 3 asm nın yaptığı artı rota.
rotayı ozelde yaptıran oldu mu? ve yaptırdıysanız ne kadar tuttu?
yegenlerımı ve datlu anlarını opuyorummm cokcasındannnnnn :)

Buffy canim merhaba yoktun uzun zamandir. Birara girdin yazmissin. Biz burda cok az kaldik ya. Bir bakiyorum benden sonra kimse girmemis bile. Bebislerden vakit olmuyor galiba. Bende emzirirken ve bebek kucagimda uyurken giriyorum. Ben saglik ocaginda ucretsiz yaptirdim. Ilac 140tl tuttu. Benim korkumda saglik ocagi bana igneden bir gun sonra yikayabilirsin demisti. Asil uc gun sonraymis o yanlis bilgi vermisler. Doktoru aradim tutmamis olabilir dedi cok uzuldum. Beklicez iz yapmazsa tekrar vurulacak.

Anneler bebekleriniz gece kac saat uyuyo yada kacta yatip kacta kalkiyo?
Benim bebis gunduz hic uyumuyor desem yeridir. Gece de belirli bir vakti yok 9 ila 12 arasi yatiyor ilk yatmasinda 3 saat kadar uyuyor. 45 dk emme alt degistirme falan suruyor. Sabah altiya kadarda 2 saatte bir uyaniyor. 6 dan sonra yarim saatte bir uyaniyor. Ne kadar karisik yaZdim ya:KK54:Yani o kadar az uyuyorki Ben onunla beraber yatip kalktigim halde ben uykusuzum

Buffy canim merhaba yoktun uzun zamandir. Birara girdin yazmissin. Biz burda cok az kaldik ya. Bir bakiyorum benden sonra kimse girmemis bile. Bebislerden vakit olmuyor galiba. Bende emzirirken ve bebek kucagimda uyurken giriyorum. Ben saglik ocaginda ucretsiz yaptirdim. Ilac 140tl tuttu. Benim korkumda saglik ocagi bana igneden bir gun sonra yikayabilirsin demisti. Asil uc gun sonraymis o yanlis bilgi vermisler. Doktoru aradim tutmamis olabilir dedi cok uzuldum. Beklicez iz yapmazsa tekrar vurulacak.

merhaba canım evet ılk zamanlar bebıs yoğunluğundan gıremıyordum ama sıtenın mobılınıde kapatınca hıc gıremez oldum.
sanırım cogu kışı ondan gırmıyor telefonla sıte zor oldu.
bende asm.de yaptırdım ılacın fıyatını görünce acaba ozelde kaça yapıyorlar oldum. ozelde çocuk dr.u da bır pahalı kı ınsanı can evinden vuruyorlar. hadı ya :(( bana 1. aydakı aşı da ebe soylemıstı 2. ay yıkayıp getır 3 gun yıkamayacaksın demıstı.
inşallah tutar canım ya verem asısı da en acılı olan :(

Anneler bebekleriniz gece kac saat uyuyo yada kacta yatip kacta kalkiyo?
canım benım kızım gunduz toplasan 2-3 saat uyuyor. sureklı uyanık.
aksam 7-8 gıbı yatıyor sabah 5 e kadar ben uyandırıyorum her seferınde. aman maşallah dıyım de.

okzagen .!.:
Arkadaslar sezeryan izleri icin dokrorunuz sizede krem onerdi mi sgk karsilamiyo ve yazdigi krem cok pahali izler yoksa gecmiyor mu siz aldiniz mi yada bisey uyguluyor musunuz?

Bana krem verdi yaranin katlı kabarik halini engellermis kullabdim bi süre ama bi yeri katli kaldi duzelmiyo. Çokta önemli değil aslında benim icin

Buffy canim merhaba yoktun uzun zamandir. Bra girdin yazmissin. Biz burda cok az kaldik ya. Bir bakiyorum benden sonra kimse girmemis bile. Bebislerden vakit olmuyor galiba. Bende emzirirken ve bebek kucagimda uyurken giriyorum. Ben saglik ocaginda ucretsiz yaptirdim. Ilac 140tl tuttu. Benim korkumda saglik ocagi bana igneden bir gun sonra yikayabilirsin demisti. Asil uc gun sonraymis o yanlis bilgi vermisler. Doktoru aradim tutmamis olabilir dedi cok uzuldum. Beklicez iz yapmazsa tekrar vurulacak.

Site degisincevmobil bozuldu. Normal adresten giripvokuyorum ama cevap yazmak alinti yapmak cok

Gunaydin kizlarrr. Gece nerdeyse hic uyuyamadik. Neden uykuyu sevmiyo benim oglum yaa bi derdi yok aglamiyo da uyumuyo da :)

Back