Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet BCG aşısından sonra 3 gün banyo yaptırmamak gerekiyor. İstersen çocuk doktoruna telefon et garanti olsunTodmr canim sana birsey sorucam. Bebegimi 2. Ay asisinin 2. Gunu banyo yaptirdim asi tutmaz falan diye okudum birsey olur mu
Cogumuz yaptirdik asilari. Evet olumsuz seylerkizlar,
2 aylik asilarini yaptiran var mi ?
ayni anda 3 asi birden cok degil mi ?
asiyla ilgili bir cokta olumsuz seyler duyuyoruz, sizce yaptirmali mi gercekten ?
Anladim gecmis olsun arkadasim:) Allah hayirli uzun omur versin bebegineevet, iyi hatirladiniz.
dogum cok zor gecti, suni sanci ve epudral oldu malesef.
kese acilmis diye , bebegin mikrop kapma riski olur dedi doktor ve hemen dogumu baslatmamiz lazim diyerek yatirdi hastaneye.
Benim bebis gunduz hic uyumuyor desem yeridir. Gece de belirli bir vakti yok 9 ila 12 arasi yatiyor ilk yatmasinda 3 saat kadar uyuyor. 45 dk emme alt degistirme falan suruyor. Sabah altiya kadarda 2 saatte bir uyaniyor. 6 dan sonra yarim saatte bir uyaniyor. Ne kadar karisik yaZdim yaYani o kadar az uyuyorki Ben onunla beraber yatip kalktigim halde ben uykusuzumAnneler bebekleriniz gece kac saat uyuyo yada kacta yatip kacta kalkiyo?
Anneler bebekleriniz gece kac saat uyuyo yada kacta yatip kacta kalkiyo?
Buffy canim merhaba yoktun uzun zamandir. Birara girdin yazmissin. Biz burda cok az kaldik ya. Bir bakiyorum benden sonra kimse girmemis bile. Bebislerden vakit olmuyor galiba. Bende emzirirken ve bebek kucagimda uyurken giriyorum. Ben saglik ocaginda ucretsiz yaptirdim. Ilac 140tl tuttu. Benim korkumda saglik ocagi bana igneden bir gun sonra yikayabilirsin demisti. Asil uc gun sonraymis o yanlis bilgi vermisler. Doktoru aradim tutmamis olabilir dedi cok uzuldum. Beklicez iz yapmazsa tekrar vurulacak.
canım benım kızım gunduz toplasan 2-3 saat uyuyor. sureklı uyanık.Anneler bebekleriniz gece kac saat uyuyo yada kacta yatip kacta kalkiyo?
öyle düşünme annesi kuzu gezmeye gidiyor gezip gelecek babası da azcık özlesin oğluşunuEşimi evde yalnız bırakıp bebeğimşe anneme gidicez 1 aylığına. Onun huzursuzluğu var baba oğulu ayırmanın vicdan azabı
okzagen .!.:Arkadaslar sezeryan izleri icin dokrorunuz sizede krem onerdi mi sgk karsilamiyo ve yazdigi krem cok pahali izler yoksa gecmiyor mu siz aldiniz mi yada bisey uyguluyor musunuz?
Buffy canim merhaba yoktun uzun zamandir. Bra girdin yazmissin. Biz burda cok az kaldik ya. Bir bakiyorum benden sonra kimse girmemis bile. Bebislerden vakit olmuyor galiba. Bende emzirirken ve bebek kucagimda uyurken giriyorum. Ben saglik ocaginda ucretsiz yaptirdim. Ilac 140tl tuttu. Benim korkumda saglik ocagi bana igneden bir gun sonra yikayabilirsin demisti. Asil uc gun sonraymis o yanlis bilgi vermisler. Doktoru aradim tutmamis olabilir dedi cok uzuldum. Beklicez iz yapmazsa tekrar vurulacak.
İlk ay asisinda banyoda sıkıntı yok, yapabilir:)Kızlar hepatit b aşısından sonra banyo yapabilir mi bebeğim?? Dün 2. Dozu vurulduda
Aman aglamasinda.uyur nasilsa.bi sure sonra pes edip uyuyaklir.Gunaydin kizlarrr. Gece nerdeyse hic uyuyamadik. Neden uykuyu sevmiyo benim oglum yaa bi derdi yok aglamiyo da uyumuyo da :)