Daha iyi demiyorum canim da sıkıca gidiyor zaten içeri ..burnu tikali olsa aspire edilir benimkinin bogazi tikaniyorYani aspire etmemek daha mi iyi diyosun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyi demiyorum canim da sıkıca gidiyor zaten içeri ..burnu tikali olsa aspire edilir benimkinin bogazi tikaniyorYani aspire etmemek daha mi iyi diyosun?
slm kızlar nasılsınız
aranızda spral taktıran var mı ...bi deeeeeeeeeeeeee ya ıkı gundur bas donmesı halsizlık ve uyku problemı yaşıyorum resmen gozlerım kararıyo Rabbim bilir ama inş hamile değilimdir yaaa ...
bende sezeryan oldum cnm ıkıncı ayı dolacak haftaya oglumun ekımın basında taktırmayı dusunuyorum ama bnde korkuyrum gercektenSezeryan oldugum icin dr 3. Ayda gel dedi bende cok korkuyorum ya ruyalarima falan giriyor hamilelik
Ya kizlar bu ikinci ay asisi bir yerden yapiliyor degil mi? Yarin asi olucaz cok korkuyorum cok cigiriyo ve susmuyo
Bende 30 larda kesildim bir hafta sonra regl oldum 1 ay sonra yine regl oldum cok sinirli oluyorum normalde bu kadar sinirli olmazdim hem bebek hem regl duble sinir tapti bendeKizlar biz 53 günlük olduk kanamam 32. bitmisti dun ve bugun lekelenme oldu pembe sekilde devam ediyo benim gibi olan var mı ayni adet ağrısı gibi agrimda var acaba diyorum
Vee halaa don firlatamadik yaww tirsiyorummm feci halde
Benim regl normalde de duzensizdi acaba sokulemedim mi yaBende 30 larda kesildim bir hafta sonra regl oldum 1 ay sonra yine regl oldum cok sinirli oluyorum normalde bu kadar sinirli olmazdim hem bebek hem regl duble sinir tapti bende
Normal bence 1 yila kadar duzensizlik oluyormusBenim regl normalde de duzensizdi acaba sokulemedim mi ya
Ben iki gun once baya baya regli oldum 1 yil falan olmasaydim ne şık olurduuu:) sicakta hic cekilmioo...spiralmi taktirsam napsam bilemiyorummnBende 30 larda kesildim bir hafta sonra regl oldum 1 ay sonra yine regl oldum cok sinirli oluyorum normalde bu kadar sinirli olmazdim hem bebek hem regl duble sinir tapti bende
Bekleyip gorcez artik... Dizlerimmm fena agriyoNormal bence 1 yila kadar duzensizlik oluyormus
En iyisi spiral aciyomu acaba takarken gerci sezeryan kadar olamaz taktirmak en iyisi bidaha hamile kalmaktan iyidirBen iki gun once baya baya regli oldum 1 yil falan olmasaydim ne şık olurduuu:) sicakta hic cekilmioo...spiralmi taktirsam napsam bilemiyorummn
Spiral de cok riskli diyolar.spiral kaydigi zaman bi ise yaramiyomus cok arkadasim var o sekilde hamile kalanEn iyisi spiral aciyomu acaba takarken sekulezeryan kadar olamaz taktirmak en iyisi bidaha hamile kalmaktan iyidir
Ne yapicaz o zaman bu psikoloji ile hamile kalmak tan korkuyorum bende dusunsenize bir bebek ve karninda da bir bebekSpiral de cok riskli diyolar.spiral kaydigi zaman bi ise yaramiyomus cok arkadasim var o sekilde hamile kalan
Aynen bende çok korkuyorum hatta bazen rüyaların giriyo hamileligim çok zor geçti anneciğim dolduge bukadar ağır oldugunu tahmin edemedim bunların hepsi çok çok büyük fedakarlık istiyormuşNe yapicaz o zaman bu psikoloji ile hamile kalmak tan korkuyorum bende dusunsenize bir bebek ve karninda da bir bebek
Hic hoslanmasam da sanirim en iyi yol prezervatifNe yapicaz o zaman bu psikoloji ile hamile kalmak tan korkuyorum bende dusunsenize bir bebek ve karninda da bir bebek
Cevap verdigin icin cok sagol canim. Bebegim dogdugu gunden buyana kusu bazen fiskirtarak bazende normal. Kilo kaybi hic olmadi cok sukur.bebeginin plor stenozu oldugunu ultrasonlami anladilar.bide dogar dogmazmi kusmaya basladicanim pilor stenozu 2 ila 6. Haftalarda ortya cikiyor. Ama yavrusu pilor stenozu ameliyTi olmus bir anne olarak gene de sorayim. Bebegin her emdigini fazlasiyla avuc avuc kendinden oldukca uzaga fiskirtarak kusuyor mu. Gittikce kilo kaybetmeye benzi solmaya yasli gibi gozukmeye halsizlesmeye basladi mi. Kilo kaybi yoksa hic korkma bu rahatsizlik yani midede daralma yoktur. Rabbim yavrunu korusun sadece rwfludur insallah