Rabbim hepimizin hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsininşallah canım en kısa sürede görürsün. Canını sıkma o sancılar ve akıntılar hepimizde oldu. Aman stres olma kendini eğlendirici şeyler yap film izle arkadaşlarına git aklın hep orda olmasın Rabbim sana sağlıklı bir bebek kucağına almanı nasip etsin inşallah. Hepimiz heyecanla kalp atışlarını bekliyoruz rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
benim burnum büyüdü galiba sanırsam bu da erkek demekmiş
çin takvimine göre kız
ekşi yediğime göre kız
ağrı sol yanımda kız
çirkinleştim sivilcler bastı yüzümü kız
kız ağırlıkta
kızlar bugün gittim doktora ben keseyi görcem diye beklerken bebişimi de gördüm pıtır pıtır atan kalbinide duydum allahıma çok şükür,bana serum takalım dedi yemek yiyemediğim için ama istemedim ve günde 2 litre su muhakkak içeceksin zorla da olsa yemek yiyeyceksin dedi ilaç olarakta dramamine,rennie birde vitamin ilacı verdi benlik bukadar
canım ekşi bence kesın değil çunkiiii:)benim yüzümüde sivilce bastı . aynaya bakmak istemiyorum ya :S:S:S:S ben de diyorum kız eşim dalga geçiyor kız olmasını istediğin için çıkıyor o sivilceler diyor deli :):):)): ama ekşiyi de tatlıyı da yiyorum valla :))))
ahh canım senin adına çok sevindim. Darısı bizim başımıza inşallah biz de o pıtır pıtır atan kalbi duysak görsekte mutlu olsak :)
yemeğine dikkat et canım mutlaka en azından çorba filan ye aman ihmal etme.
kızlar bugün gittim doktora ben keseyi görcem diye beklerken bebişimi de gördüm pıtır pıtır atan kalbinide duydum allahıma çok şükür,bana serum takalım dedi yemek yiyemediğim için ama istemedim ve günde 2 litre su muhakkak içeceksin zorla da olsa yemek yiyeyceksin dedi ilaç olarakta dramamine,rennie birde vitamin ilacı verdi benlik bukadar
kızlar muayenenize eşiniz girebiliyor mu ?
kızlar muayenenize eşiniz girebiliyor mu ?
ben de yapıyorum bunu, gerçi hiç bir şeyi iştahla yemiyorum.akşam olunca işyerinde karnım öyle bir acıkıyor kiii bazen anneme sipariş veriyorum kocişle uğrayıp yemek yeyip geçiyoruz eve :) bu günün siparişini söylemeyeyim canınız çekebilir hamişlerim :) :) :)
süpersin, okadar çok içerken birden kesmen takdir edilesiyaa canım 2.5 paket şaka gibi dimi tabi bu nöbet tuttugum gunlerde dahada artıyordu ve bıcak gibi kestim attım yüzümün rengi geldi bendeki ciğer değil sünger :)
evet kızlar narı özellikle bende sordum doktoruma. meyve ve sebzede hiçbir kısıtlama yok. sadece her şeyin fazlası zarar. nar yiyebilirsin ama abartmayada gerek yok dedi. hem narın ne gibi bir zararı olabilir ki. bana saçma geliyor zaten.
evettt, eşim özellikle birlikte gitmemizi istiyor.kızlar muayenenize eşiniz girebiliyor mu ?
bugün kalp atışları için doktora gittim. net bişey göremiyorum böyle olmaması gerekiyor dedi ve beni çok acil büyük ultrasona gönderdi.
radyolojinin önünde beklerken 50 yaşıma kadar geldim herhalde. bi ara gözlerim doldu yine mi kürtaj olacağım yine mi hüsran derken içeri girdim radyolog sekreterine 'crl 3.5mm fka pozitif ' dedi. elim ayağım titriyordu doktora kalp atışları var mı diye sordum. umursamaz bi tavırla pozitif dedik yeaa dedi.o an o doktoru boğabilirdim. ama sevincimden koşa koşa kendi doktorumun yanına gittim.tabi ki görüşemedim sorularım havada kaldı yine. sorun şu ki benim hesabıma göre 6+4 olması gerekirken radyolojide 6+0 çıktı.bu 4 günlük fark bir sorun yaratır mı sizce? ve haftasına göre 3.5 mm bana küçük geldi
bugün kalp atışları için doktora gittim. net bişey göremiyorum böyle olmaması gerekiyor dedi ve beni çok acil büyük ultrasona gönderdi.
radyolojinin önünde beklerken 50 yaşıma kadar geldim herhalde. bi ara gözlerim doldu yine mi kürtaj olacağım yine mi hüsran derken içeri girdim radyolog sekreterine 'crl 3.5mm fka pozitif ' dedi. elim ayağım titriyordu doktora kalp atışları var mı diye sordum. umursamaz bi tavırla pozitif dedik yeaa dedi.o an o doktoru boğabilirdim. ama sevincimden koşa koşa kendi doktorumun yanına gittim.tabi ki görüşemedim sorularım havada kaldı yine. sorun şu ki benim hesabıma göre 6+4 olması gerekirken radyolojide 6+0 çıktı.bu 4 günlük fark bir sorun yaratır mı sizce? ve haftasına göre 3.5 mm bana küçük geldi