teşekkür ederimartık daha fazla zaman gecırmeye başladım malum bebiş bekliyoruz :)
hayırlısı ile kucağımıza alırız inş
kızlar bu arada benim gibi kilolu hamile kalan var mı
hayırlısı ile kucağımıza alırız inş
kızlar bu arada benim gibi kilolu hamile kalan var mı
beeeeen :):) ama korkmuyorum ben sarkma olmaz bebeğim rahat eder anası geniş yatak yaptı ona :)
Bende aksine çok zayifim ve kilo almak ostiyorum ama alacagima halaa vermekteyim.midem surekli bulaniyor istah denen birsey yok.bana bi yol gosterin nasil yemeyi basarabilirim :-(insanın kendiyle barışık olmasıda ayrı güzelben şuan 71 im
ilkinde 68dim ama tam 25 kg aldım bunda daha bilinçliyim o kadar olmamak umudum :)
insanın kendiyle barışık olmasıda ayrı güzelben şuan 71 im
ilkinde 68dim ama tam 25 kg aldım bunda daha bilinçliyim o kadar olmamak umudum :)
ben senden biraz fazlayım, gerci ben kendımı bildim bileli çıtı pıtı olmadım en zayıf halim 65 falandı ama fazla kilolu gözükmüyorum dışardan ,ben barışıgım kendımle tabı cok cok dıkkat edıyorum mınımum kıloda kalmak için
bende senin gibiyim hayatımın hiçbir döneminde incecik olmadım kemiklerim mi iridir nedir kilodaşlarımdan çok çok daha zayıf gözüküyorum
ilk doğumumda bebeğim emince çok rahat verdim kiloları diyet falan yapmadan resmen 40ım çıkmadan o kadar kilo gitmişti
önceliğim bebeğimin sağlığı alınan kilo falan verilir değil mi amazaten gaz sorunundan mıdır nedir açlık hissetmiyorum sadece öğün saati gelince yemem lazım diye yiyorum eskiden daha çok yiyodum
aynen ki iştahıma düşkünümdür ama allahın hikmeti acıkmıyorum sadece öğün vakti gelınce yiyorum ekmek 2 dılım gunde oda tos seklınde ,pilav yok makarna yok ne yarıyosa onlardan yiyorum ve allahın izniyle fazla kılo almadan gebelıgı tamamlayıp yavruyu kucagıma alacam :) bu arada ben 5.5 kg dogmusum nasıl zayıf kalayım :):)
hay maşallah
kış bitmeden lohusa pijamalarımızı alalım bari ucuz ucuz
martta kadar alabiliriz uygun olur dimi
merhaba tekrar :) bugün ilk kontrolümüze gittik. keseyi gördük ancak kalp atışı için 7. haftada gel dedi doktorum. tam 5 haftalıkmış. Kesenin sağ altında bir karartı var. diğer kese kadar büyük değil ama .. doktor ikiz olabilir dedi. böyle bişy olabilir mi? iki kese farklı zamanlarda gelişip biri diğerinden büyük olabilir mi? bakıp bakıp duruyorum resme :)
Hicranim napcaz biz.49 kiloydum.bir ayda 47 oldum.ve alma gibi bir umudum yok.dahada zayifliyorum malesefMrb hanimlar bende 47kiloyum zayıflar daha çok kilo alıyor diye biliyorum ben :18:
kusma var mi canım niye zayifliosun ki :26:
kusma var mi canım niye zayifliosun ki :26:
beslenemicek diye düşünme canım şimdi vucudundan besleniyor ins geçer bulantı kusman ya üzüldüm kaç haftalikti benim 5+0 hic bulantim yoook
Var cnm . gün boyu bulantim var.kusmalarimda var bugün 2 defa.istah denen birsey yok zaten.bugun kalp atışını gördük beslenemicek yavrum yaa:-(
6+5 cnm yani 7.haaftadayim.benim bulantim bata yakin başlamıştı idrar yolu enfeksiyonu gecirdim tabi o da bulanti yapiyor.simdi ise bebekten bulaniyo.insaallah gecer 3.aya kadar cok korkuyorum surekli bulanacak gibime geliyo.senin de baslamaz insallah dicem ama genelde 7.8.haftalardas basliyo.beslenemicek diye düşünme canım şimdi vucudundan besleniyor ins geçer bulantı kusman ya üzüldüm kaç haftalikti benim 5+0 hic bulantim yoook
Canımcım bebeğinin eslenememesi gibi bi durum olmaz korkma. Senin depolarını boşaltır o yine beslenir:) Bulantıdan dolayı iştahsız olduğun için, senin depolarından götürüyor ufaklık, o yüzden zayıflıyorsun .