kızlar muayenenize eşiniz girebiliyor mu ?
Tabi canım girebiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar muayenenize eşiniz girebiliyor mu ?
bugün kalp atışları için doktora gittim. net bişey göremiyorum böyle olmaması gerekiyor dedi ve beni çok acil büyük ultrasona gönderdi.
radyolojinin önünde beklerken 50 yaşıma kadar geldim herhalde. bi ara gözlerim doldu yine mi kürtaj olacağım yine mi hüsran derken içeri girdim radyolog sekreterine 'crl 3.5mm fka pozitif ' dedi. elim ayağım titriyordu doktora kalp atışları var mı diye sordum. umursamaz bi tavırla pozitif dedik yeaa dedi.o an o doktoru boğabilirdim. ama sevincimden koşa koşa kendi doktorumun yanına gittim.tabi ki görüşemedim sorularım havada kaldı yine. sorun şu ki benim hesabıma göre 6+4 olması gerekirken radyolojide 6+0 çıktı.bu 4 günlük fark bir sorun yaratır mı sizce? ve haftasına göre 3.5 mm bana küçük geldi
AAhhh ahh şu bakit çabuk geçeydi de gidip keseyi göreydik, pıtpıtları duyaydık biz de ne iyi olurdu:)) Şaka bi yana ben de ayın 29 una gün aldım kızlar ,hem keseyi görüp hem pıtpıtları duyarım belki diye. Ayın 29 unda 7. haftada oluyorum. Duyarım belki değil mi?
merhaba tekrar :) bugün ilk kontrolümüze gittik. keseyi gördük ancak kalp atışı için 7. haftada gel dedi doktorum. tam 5 haftalıkmış. Kesenin sağ altında bir karartı var. diğer kese kadar büyük değil ama .. doktor ikiz olabilir dedi. böyle bişy olabilir mi? iki kese farklı zamanlarda gelişip biri diğerinden büyük olabilir mi? bakıp bakıp duruyorum resme :)
Biktim gaz sancisindan kizlar ya siz ne alemdesiniz
bende aynıyım akşam saatlerinde tavan yapıyo ama geçecek inş umut işte
İns canim ya benim umudum kalmadi hç gecmiycek gbi geliyo:)
hadi gözün aydın pek bilgim yok ama ikizlerden biri diğerinden daha iri olurya belki kesede büyük ve küçük olabilir ee ikiz bebekler aynı kesede olmuyomu ki :44:
Aynı kesede olursa tek yumurta, ayrı iki kese olursa çift yumurta galiba.. hayırlısı :) Sağ salim doğsun da bir iki farketmez :)
geçmez mi daha neler geçecek bunlar iyi günlerimiz benim 2. olduğu için biliyorum yanlız ilk bebeğim kasım 14 doğumlu hem gebeliğimin son ayları serin zamana gelmişti hemde kış bebeği çok kolay olmuştu bakalım bunda neler yaşıcaz :44:
Iyi akşamlar kızlar
Ben de kalp atışını 5+6 da duyamamıştım. Şu an 7+4 üm 4 gun sonra kalp atışı icin tekrar gidicem doktora. Umarım bir aksilik çıkmaz.
Son iki haftadır mide bulantım vardı ama 2 gundur kesildi caba endişelenmem gereken bir durum var mıdır dersiniz?
Kizlar mrb.doktorunuz vitamin verdimi ve hangisini verdi.
Yaz bebeqi daha iyi derler cnim herkezn dusuncesi farkli tabi biz yaz bebisi olsun istedik sukur olduda
yogurt,bal,muz,badem karışımı tavsiye ederim enerji deposu :)
ben henüz drye gitmedim ama folik asit kullanıyorum
yagmurcum ben epeydir bekliyorum kıs olsun diye başlamıştık ama nasip yazaymış
radyolog uzun zamandır forumda görüyorum seni yorumlarını hep beğenmişimdir nasip aynı topikte tanışmakmış