Kız dr cumartesi baktı minnacık keseciği gördü ama daha tam oluşmamış ve daha çok küçük normal dedi bende pazartesi gidicem tam anlamıyla görmeye inş görürüm:) bide benim adetim 23.gün sürer 24.gün 17 çıkmıştı 2 gün sonra 190 2 gün sonra 700 sonra cihaz pörtledi bozuldu anlayacağın yani cumartesi 1420 küsürdü 3 gün sonra yani bugün 6757 çıktı sende baktır canım panikleme satlarımız aynı dahi olsa yumurtlamadan birimiz önde birimiz arkada olabilir darısı sana olsun canım benim:)
canım bende satım 11 ekim (gece ) ben 12 ekim diyorum, 25 kasıma 6+2 oluyorum, bende doktora gidecem 25 inde.. inşallah kalp atışlarını da duyarız
Allah bağışlasın benim oğlumda 4 yaşında kreşe gidiyor ama onun rahatsızlığı sebebiyle ana oğul evdeyiz kardeş diye deliriyo ama henüz ona söylemedim azcık karnım belli olana kadarda söylemeyelim diyoruz çünkü çok kardeş istiyo hadi ne zaman doğacak diye sabırsızlanır kesin
Canım sağol rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inş rahatsız demişsin nesi varki boncuğun.
mecburi sünnet olduk çok zamansız yakalandık çok üzüldük işte bende bu arada hiçç düşünmedim reglim gecikmiş falan 7 aydırda deniyoduk olmuyodu (polip var bende ) işte bu mucize Rabbim derdide veriyo aynı anda dermanıda
Allah'ım ne zormuş Rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm rahatlayamıyorum oy offffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff
çok zor cnm biliyorum ama başka şeylerle ilgilenmeye kafanı dağıtmaya çalışsan streste iyi gelmez bebişe biliyosun
mrb kızlar bende 3. tüp bebek denememde hamile kaldım son adet tarihim 21 ekim bu durumda 4+3 üm ilk kese görmek için ne zaman gittiniz sizler?
neden daha gitmedin canım benim doktorumda 6. haftada git hem kese hem kalp atışını görürsün inş. demiştihayırlısı ile kucağına alırsın inş ben henüz gitmedim kontrole giden arkadaşlar var
Keşke benimle olsa bebeğim neler yapmazdım( Neler nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah'ım ne zormuş Rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm rahatlayamıyorum oy offffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff
mrb kızlar bende 3. tüp bebek denememde hamile kaldım son adet tarihim 21 ekim bu durumda 4+3 üm ilk kese görmek için ne zaman gittiniz sizler?
neden daha gitmedin canım benim doktorumda 6. haftada git hem kese hem kalp atışını görürsün inş. demişti
tşk ederim canım olmadı sen bi git bakalım eğer kese görünürse bende giderimHayırlı olsun arkadaşım gebeliğin.
Ben Cuma gitcem 5+1 olurum o zamana...
benim tüp bebek olduğu için korkularım biraz daha fazla bi de bu aralar çok sancım oluyor ve bugün sarı akıntı başladı o yüzden bir an önce görmek istiyorum hayırlısıyla