2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yok canım az değil 4 haftalık değerler kişiden kişiye değişiyor sen benden öndesin bir gün bile farediyor benim bat 15 ekimdi:)

Dandini benim de sat 17 Ekim'di. Ben geçtiğimiz pazar günü kan tahlilimi tekrarlatmıştım 47.50 çıkmıştı. Bugün yaptırsam 100 civarı çıkar.Değerin bayağı yüksek geldi bana ikiz falan olmasın ayoll:)

İnşallah bir sorun olmazsa bekleyeceğim bu süre içinde de kendimi yiyip bitireceğim İnşallah iyi temennileriniz gerçek olur..

canım gunlerımız yakın benım sat 4 ekımdı bende 15 ınde gıttım yanı senden 3 gun once bende sadece kaeseyı gorddum 15 gun sonra cagırdı benıde alttan bakmadı.kalbını ferah tut
Canım merhaba benim de sat 4 ekim doğum tarihlerimiz bir gün farklı gösteriyor ama :) mesajın için çok sağol doktorun bir olumsuzluktan bahsetmedi di mi canım? 15 sonra kalp atışı olur falan dedi mi?

Hayırlı olsun canım inşallah ve de maşallah

olabiliyo cnm geç döllenme vala bende anlayamıorum bnm son adet tarime göre 8 haftalık olmam gerek ama böyle oluyo düzensiz adet ve geç çatlayan yumurtalar yüzünden sanırım geç dölleniyoruz :)) hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn rabbim

Ümidimi çoktan yitirdim 6+1 de embriyo 4 mm .. Kalp atışı yok.. Hayırlısı olsun.. Rabbim bebişini size bağışlasın..

cnm bnm öyle deme rabbimden ümit kesilmez canı verende o alanda sen bol bol dua et bebişin seninle olur inş kucağına aldığın günleride görürsün

Var canım.Dolgunluk var karın bölgemde. Asıl belirtiler 8. haftadan itibaren başlayacak bunlar ne ki?:)

Benim solda baskım var ama arada sanki sağdada oluyormuş gibi mide bulantılarım yok sayılır ama benim kızımdada bulantım 2,5 muydu 3 müydü sonra başladı anlayacağın inş bunda olmaz iyi bir gebelik geçiririm:) fakat çok iştahsızım zorla bi iki bişey yiyiyorum:)

dandinicim oğlun olabilir cnm
bende ilk gebeliğimde ilk baskıyı solda hissetmiştim

Kız dr cumartesi baktı minnacık keseciği gördü ama daha tam oluşmamış ve daha çok küçük normal dedi bende pazartesi gidicem tam anlamıyla görmeye inş görürüm:) bide benim adetim 23.gün sürer 24.gün 17 çıkmıştı 2 gün sonra 190 2 gün sonra 700 sonra cihaz pörtledi bozuldu anlayacağın yani cumartesi 1420 küsürdü 3 gün sonra yani bugün 6757 çıktı sende baktır canım panikleme satlarımız aynı dahi olsa yumurtlamadan birimiz önde birimiz arkada olabilir darısı sana olsun canım benim:)

dandinicim oğlun olabilir cnm
bende ilk gebeliğimde ilk baskıyı solda hissetmiştim

Ayyy ne güzel söledin allah her meyveden tattırsın inş ama sağlıklı sıhhatli ve salih olsun evvela allah herkesin gönlündeki bebişi nasip etsin benim kız sağdaydı hanımefendi buda solda bakalım nasipte ne varsa o olur:)

amin aminn Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama önce saglıklı sıhhatli olsun
kızın kaç yaşında

Canımmm çok sağol mucuk mucuk öpüldün hepimize maşallah hemde 41,5 kere:)

26 kasıma randevumu aldım yeni bir doktor tanıcam kısmetse bu ilk hamileliğim değil ama gün geçtikçe heyecanım artıyor sanki ilk günler bişeycik anlamadım oğlum rahatsızdı oda toparlandıkça aklım başıma mı geliyo ne

Kızlar, bebeğin cinsiyetiyle ilgili ip ucu veren batıl inanç adı altında birçok yorum var biliyorsunuzdur siz de. Bunlardan birtanesi, döllenmeden sonra sol tarafta ağrı, ağırlık olursa kız, sağ da ise erkek olurmuş. Ben bunun biraz araştırmasını yapmıştım. Kızı ve erkeği olan annelere sordum.Sonuç ise, solda olup kızı olanlar da var, solda olup erkek bebeği olanlarda. ama solda kızı olan anneler daha çoğunluktaydı. Tabi bunların doğruluk payı yok belki, yeterki sağlıklı olsunlar da ama yine de paylaşmak istedim. Ben kendimde deneyeceğim. Sol kasıkta ağrı ve ağırlık olmuştu bende. Bakalım kız mı olacak :))

canım bende satım 11 ekim (gece ) ben 12 ekim diyorum, 25 kasıma 6+2 oluyorum, bende doktora gidecem 25 inde.. inşallah kalp atışlarını da duyarız

4,5 yaşında canım şimdi anasınıfına gidiyor onu almaya gidicem şimdi :)

Allah bağışlasın benim oğlumda 4 yaşında kreşe gidiyor ama onun rahatsızlığı sebebiyle ana oğul evdeyiz kardeş diye deliriyo ama henüz ona söylemedim azcık karnım belli olana kadarda söylemeyelim diyoruz çünkü çok kardeş istiyo hadi ne zaman doğacak diye sabırsızlanır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…