2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Gözünaydın canım:) Tabii ki o fark kapanır. Yumurtanın tam ne zaman döllendiği bilinmediği için doktorlar S.A.T. ı baz alarak ölçüm yapıyorlar, O zaman da arada böyle farklar çıkabiliyor. Hiç sıkma canını, kuzucuğunu da üzme.:)

AAhhh ahh şu bakit çabuk geçeydi de gidip keseyi göreydik, pıtpıtları duyaydık biz de ne iyi olurdu:)) Şaka bi yana ben de ayın 29 una gün aldım kızlar ,hem keseyi görüp hem pıtpıtları duyarım belki diye. Ayın 29 unda 7. haftada oluyorum. Duyarım belki değil mi?

Allah ın izniyle duyarsın canım ben 6+5te duymuştum

merhaba tekrar :) bugün ilk kontrolümüze gittik. keseyi gördük ancak kalp atışı için 7. haftada gel dedi doktorum. tam 5 haftalıkmış. Kesenin sağ altında bir karartı var. diğer kese kadar büyük değil ama .. doktor ikiz olabilir dedi. böyle bişy olabilir mi? iki kese farklı zamanlarda gelişip biri diğerinden büyük olabilir mi? bakıp bakıp duruyorum resme :)

hadi gözün aydın pek bilgim yok ama ikizlerden biri diğerinden daha iri olurya belki kesede büyük ve küçük olabilir ee ikiz bebekler aynı kesede olmuyomu ki :44:

İns canim ya benim umudum kalmadi hç gecmiycek gbi geliyo:)

geçmez mi daha neler geçecek bunlar iyi günlerimiz benim 2. olduğu için biliyorum yanlız ilk bebeğim kasım 14 doğumlu hem gebeliğimin son ayları serin zamana gelmişti hemde kış bebeği çok kolay olmuştu bakalım bunda neler yaşıcaz :44:

hadi gözün aydın pek bilgim yok ama ikizlerden biri diğerinden daha iri olurya belki kesede büyük ve küçük olabilir ee ikiz bebekler aynı kesede olmuyomu ki :44:

Aynı kesede olursa tek yumurta, ayrı iki kese olursa çift yumurta galiba.. hayırlısı :) Sağ salim doğsun da bir iki farketmez :)

Yaz bebeqi daha iyi derler cnim herkezn dusuncesi farkli tabi biz yaz bebisi olsun istedik sukur olduda

Iyi akşamlar kızlar
Ben de kalp atışını 5+6 da duyamamıştım. Şu an 7+4 üm 4 gun sonra kalp atışı icin tekrar gidicem doktora. Umarım bir aksilik çıkmaz.
Son iki haftadır mide bulantım vardı ama 2 gundur kesildi caba endişelenmem gereken bir durum var mıdır dersiniz?

canım belirtiler degısıyor kısıden kısıye ,endişelenme bir sorun yoktur,kalp atımlarını duyman dileğiyle

Kizlar mrb.doktorunuz vitamin verdimi ve hangisini verdi.

ben henüz drye gitmedim ama folik asit kullanıyorum

Yaz bebeqi daha iyi derler cnim herkezn dusuncesi farkli tabi biz yaz bebisi olsun istedik sukur olduda

yagmurcum ben epeydir bekliyorum kıs olsun diye başlamıştık ama nasip yazaymış

yogurt,bal,muz,badem karışımı tavsiye ederim enerji deposu :)

radyolog uzun zamandır forumda görüyorum seni yorumlarını hep beğenmişimdir nasip aynı topikte tanışmakmış

teşekkür ederim artık daha fazla zaman gecırmeye başladım malum bebiş bekliyoruz :)

Slm anneler :)
Benide listeye eklerseniz sevirim
Sat 9 Ekim
BDT 16 Temmuz
31 yaşındayım
Ilk hamileliğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…