2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kız dr cumartesi baktı minnacık keseciği gördü ama daha tam oluşmamış ve daha çok küçük normal dedi bende pazartesi gidicem tam anlamıyla görmeye inş görürüm:) bide benim adetim 23.gün sürer 24.gün 17 çıkmıştı 2 gün sonra 190 2 gün sonra 700 sonra cihaz pörtledi bozuldu anlayacağın yani cumartesi 1420 küsürdü 3 gün sonra yani bugün 6757 çıktı sende baktır canım panikleme satlarımız aynı dahi olsa yumurtlamadan birimiz önde birimiz arkada olabilir darısı sana olsun canım benim:)

Hmm.. Ben 30 günde bir adet olduğum için değerler normal o zaman. Sırf adet kısalığından ötürü 1 hafta önden gidiyosun zaten. 1 hafta farkla o değerin çok çıkması normal.:)

canım bende satım 11 ekim (gece ) ben 12 ekim diyorum, 25 kasıma 6+2 oluyorum, bende doktora gidecem 25 inde.. inşallah kalp atışlarını da duyarız :KK31:

mandalinacım aynı gibiyiz benim satımda 11 ekim 26 sında benimde randevum ama ben biraz kurnazlık yaptım dolunaya göre epilasyon yaptığım için bu 9 ay bana ilaç gibi gelecek onun için randevuyu 26sına aldım :KK52:
birde kalp atışını 7.haftada duymuştuk oğlumda inş bunda da duyarız

Allah bağışlasın benim oğlumda 4 yaşında kreşe gidiyor ama onun rahatsızlığı sebebiyle ana oğul evdeyiz kardeş diye deliriyo ama henüz ona söylemedim azcık karnım belli olana kadarda söylemeyelim diyoruz çünkü çok kardeş istiyo hadi ne zaman doğacak diye sabırsızlanır kesin :KK52:

Canım sağol rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inş rahatsız demişsin nesi varki boncuğun.

Canım sağol rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inş rahatsız demişsin nesi varki boncuğun.

mecburi sünnet olduk çok zamansız yakalandık çok üzüldük işte bende bu arada hiçç düşünmedim reglim gecikmiş falan 7 aydırda deniyoduk olmuyodu (polip var bende ) işte bu mucize Rabbim derdide veriyo aynı anda dermanıda :nazar:

mecburi sünnet olduk çok zamansız yakalandık çok üzüldük işte bende bu arada hiçç düşünmedim reglim gecikmiş falan 7 aydırda deniyoduk olmuyodu (polip var bende ) işte bu mucize Rabbim derdide veriyo aynı anda dermanıda :nazar:

Canım yaaa allah şifa versin oğluşuna üzülme geçicek inş.

Allah'ım ne zormuş Rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm rahatlayamıyorum oy offffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff:KK14::KK14::KK43:

mrb kızlar bende 3. tüp bebek denememde hamile kaldım son adet tarihim 21 ekim bu durumda 4+3 üm ilk kese görmek için ne zaman gittiniz sizler?

Keşke benimle olsa bebeğim neler yapmazdım :KK43:( Neler nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

biraz toparlanıp bu konudan uzaklaşmakta fayda var. Rabbim size de sağlıklı bebekler verecektir en azındna geçen de söyledim ikinizin de kısır olmadığını gösterir bu sonuç eğer sonuç kötü bile olsa ileriki bebeklerinizin daha sağlıklı olacağı bir vesileye neden olabilir bunu unutmamak lazım. Sonuç olarak her acı unutuluyor rabbim ileri de sağlıklı bebekler nasip edecektir. Şimdi üzülmenin size ve bebeğe faydası yok aksine zararı var. Ben en kısa zamanda kalp atışlarının duyulmasını temenni ediyorum ama sağlıklı bir bebekse rabbim size nasip etsin sonraki aylarda daha zor olacaktır.

Allah'ım ne zormuş Rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm rahatlayamıyorum oy offffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffff:KK14::KK14::KK43:

cnm üzme kendini şimdi senin için namazdan sonra dua ettim hakkında hayırlısı olur inş bnmde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlısını versin ama umarım bişey olmaz

mrb kızlar bende 3. tüp bebek denememde hamile kaldım son adet tarihim 21 ekim bu durumda 4+3 üm ilk kese görmek için ne zaman gittiniz sizler?

önümüzdeki hafta bir gün gidersen görürsün keseyi canım. kalp atışı için muhtemelen 10-15 gün sonra tekrar çağırır

Hayırlı olsun arkadaşım gebeliğin.
Ben Cuma gitcem 5+1 olurum o zamana...:KK16:

benim tüp bebek olduğu için korkularım biraz daha fazla bi de bu aralar çok sancım oluyor ve bugün sarı akıntı başladı o yüzden bir an önce görmek istiyorum hayırlısıyla

benim tüp bebek olduğu için korkularım biraz daha fazla bi de bu aralar çok sancım oluyor ve bugün sarı akıntı başladı o yüzden bir an önce görmek istiyorum hayırlısıyla

inşallah canım en kısa sürede görürsün. Canını sıkma o sancılar ve akıntılar hepimizde oldu. Aman stres olma kendini eğlendirici şeyler yap film izle arkadaşlarına git aklın hep orda olmasın Rabbim sana sağlıklı bir bebek kucağına almanı nasip etsin inşallah. Hepimiz heyecanla kalp atışlarını bekliyoruz rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

benim burnum büyüdü galiba sanırsam bu da erkek demekmiş :KK70:

çin takvimine göre kız
ekşi yediğime göre kız
ağrı sol yanımda kız
çirkinleştim sivilcler bastı yüzümü kız

kız ağırlıkta :KK70:

X