- 24 Şubat 2013
- 90
- 31
Ben de artık folbiol kullanmıyorum. Ama kullandığım dönemde benim de aynıydı 3-4 aylık gibi karnım vardı. Doktorum değiştirdi. Şimdi folio içiyorum. İçerisinde folik asit, iyot ve b12 var.Folik asit b12 ile desteklendiğinde aktifleşiyormuş buarada. bilginiz olsun.
maydonoz yasakmış ben valla çok yedim
tahin pekmezde yiyorum arada
ballı kaymak sabah kahvaltıda alıyorum sırf bal yemek için maşallah bende hepsi var
ben kötü yola düşmüşüm kızlarheheheh
Merhaba muyom,öncelikle gözün aydın. Adet gecikmesinden bir hafta sonraya tabiki doktorundan randevu alabilirsin. Ama geç döllenme falan olduysa vajinal muayenede görebilirsin anca, sadece karından baktırmak istiyorsan en erken 6. haftayı bekle derim canım ben.
Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
Canım inşallh bu gitmende duyarsınız kalp atışlarını
Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((
Canım, ölmüyorsun. İnan bana ölmüyorsun. Atmıyor olması da sağlıksız bir gebelik demektir. Allah sana hem sabrını, hem de yeni sağlıklı bebeğini verir. Yeni mutluluklar eski gözyaşlarını unutturuyor. O'na dua et.
Canım benim nasıl merak ettim seni. bekle biraz daha ama bir arkadaş da demiş ya inan ölmüyorsun sadece acına alışıyorsun. ama 8 haftaya kadar kalp atışlarını duyanlarda var biraz sabır( vardır her şey de bir hayır ama şartlandırma kendini. kasım da bebeğim kollarım da olacaktı. kasım da tekrar haberini almayı nasip etti Allah.kendini üzmeden her şeyin hayırlısını dile. üzme kendini.inşallah yoluna girecek her şey.
Arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum... mide bulantısı ve halsizlikle ciddi başım derttearamıza katılanlara hoşgeldin diyorum..
cumartesi kalp atışlarını duyduk muhteşem bir hismiş8 hafta yı dolduruyorum. bide günde 1 - 2 kusmasam süper olcak... öneriniz var mı
bu arada bende folio kullanıyorum artık doktor şiddetle onu önerdi. b12 ile folik asit beraber olunca daha iyiymiş...
Arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum... mide bulantısı ve halsizlikle ciddi başım derttearamıza katılanlara hoşgeldin diyorum..
cumartesi kalp atışlarını duyduk muhteşem bir hismiş8 hafta yı dolduruyorum. bide günde 1 - 2 kusmasam süper olcak... öneriniz var mı
bu arada bende folio kullanıyorum artık doktor şiddetle onu önerdi. b12 ile folik asit beraber olunca daha iyiymiş...
saol canm senden allah razı olsun zaten ben senin yazını okudum da ondan sonra başka doktora gitmeye karar verdim
Bilmiyorum öyle korkuyorum ki o kadar kötüyüm ki.. Bundan sonra sorun olacakmış gibi geliyor herşeyden korkuyorum artık.. Boğuluyorum.. Çok mu korkunç bişi bu kürtaj of Allah'ımmmmmmmmm((((((((
Senin şu anki acını ne desek avutamayız belki. Ben de Kasım'da kaybettim ilk bebeğimi. O zaman çok ağlamıştım ama şimdi anlıyorum. Bu dünyada nefesi yoksa, sağlıksızsa biz ne yaparsak yapalım kendi istemiyor gelmeyi.
Canım hemen moralini bozma , kalp atışını çok geç duyanlar var. 8-9. haftalarda bile. Hayılısıyla iyi haberlerini bekliyoruz.Buarada kesen ne durumda, düzgün bir şekilde duruyormu? Benim de önceki gebeliğimde kalp atışını duymaya gittiğimde kesenin bozulduğunu görmüştük. Sonrasında da kaybettim zaten.İçerideki embriyo canlanamadığında kese de bozulmaya başlıyor. Büzüşüyor...
bende diyorum niye daha şimdiden kilo alıyorum :S:S:S:S folibol kullandığımdan beri hem iştahım hem kilom artmaya başladı ve şişkinlikte cabası. pazartesi ilk iş bunu söylemek olucak.folbiol kesınlıkle kılo aldırıyor iştah acıcı özelliği var benımde doktorum degıstırdı kalsiyum,b6 b12 folik asit ve bulantı önleyici :)