2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

benım dr beslenme konusunda sunları onerdı

- her gun 2 bardak sut
- 1 kase yoğurt
- peynır,1 yumurta
-3 köfte kadar et
- dıger öğünde sebze yanılecek
-günlük 3 dılım ekmek
-reçel,bal,pekmez,tatlı,dondurma vb seyler yasak
en fazla 11 kılo alınacak dedı

Son düzenleme:
çikolata manyağı olan ben kornişona sardım acı turşuya sardım :) kız bu kız ahaha

Turşuyu çok aşırı çekmiyor canım ama turşu suyuna bayılıyorum bütün salatalara ekliyorum bir de tabağın dibini kafama dikiyorum Kız mı ki??

Canım normalde kanda çıkması lazım döllenmeden sonraki 10. gün belli oluyormuş ama geç döllenme olduysa bilemem, biraz daha bekle diyecektim ama yarın gidiyormuşsun doktora, umarım senin için hayırlı olacak haberlerle gelirsin.... Bize de bildirirsen seviniriz

Bana da 6. hafta gibi geliyor evet, bakalım başka doktor ne diyecek, ama içim rahat sorun çıkmasın da bebişin sağlığıyla ilgili gerisi sorun değil

Hayırlısı bakalım canım.
Bu arada hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Teşekkrler tatlım umarım herkes sağ salim kavuşsun bebişlerine...

Tahminlerime göre geç döllenme.
Çünkü adetten sonraki ilişki 1 kasım. yani 19 gün önce.
Kanda da en erken 3. hafta da yükseliyor.
Yarına randevum var bakalım ne olacak.

Gebelik olsaydı kanda çıkardı tatlım. Benim de sat 17 Ekim, ilişki 1 Kasımdı. Adetten 4 gün önce kanda çıktı. Yine de son sözü dr söyler. Umarım güzel haberlerle gelirsin.

bebegimizn kalp atıslarını dün gördukkk ama siteye giredimm rabbim herkese nasip etsınnnn gercek mutluluk buymusss cnmm bbgımmm

Son düzenleme:

neden yasakmıs bal recel pekmez.. kendi kılo alımı için mi yoksa bebek için bı sakıncası mı varmıs acaba bizide aydınlatrsan cok sevinirim..

maydonoz yasakmış ben valla çok yedim

tahin pekmezde yiyorum arada
ballı kaymak sabah kahvaltıda alıyorum sırf bal yemek için maşallah bende hepsi var
ben kötü yola düşmüşüm kızlar heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…