- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 909
normal ilk aylardaki hormanların ani artışlar bazınlarında aşırı yeme bazınlarında da iştahsızlık olarak kendini gösteriyor.
bana göre kaloride az ama değerde çok şeyler yemek fayda getirebilir mesela
sabah bir dilim peynir, bir bardak açık çay, yumurta badem ceviz fındık (her birinden en fazla altı adet)
öğlen bir tabak sebze yemeği yanına yoğurt iki dilim ekmek
akşam biraz tavuk köfte yada balık salata yine yanına ayran filan olabilir
ne kadar da olsa hamurişelrinden, yağlılardan uzak durmak lazım.
Bilseydim belki örmek isterdim) bu gorevi annem ve kayinvalideme birakiyorumm
ben ordum biseyler elimden geldigince... Ins yine yapicam
sisle ormeyi tam bilmiyorum birde onu iice ogrensem kimse tutamaz beni
bebis bi gelsinde yapar teysesi onaben ordum biseyler elimden geldigince... Ins yine yapicam
bende isterim bendeeeee
tatlimmm bu bere cok kolay trabzan sadece az orgu biliyosan yapabilirsin netten cikardim bensisle ormeyi tam bilmiyorum birde onu iice ogrensem kimse tutamaz beni
Ay buna bayildim cok cici cok sansli bebisin walla bende sisle oreblyrm ama cok fazla mdel bilmyrm
çikolata manyağı olan ben kornişona sardım acı turşuya sardım :) kız bu kız ahaha
SAT : 15 ekim
7 gün geciktim hala tık yok. 2. gün kan verdim negatifti idrar testide negatif.
Ama hala adet olmadım. Benim hiç gecikmedi hep erken olur mevsim değişikliği stress vs.
Tekrar kan vermek için ne kadar beklesem bilemedim.
canım değerin 5+4günlük gbi geldi bana çünkü bende bu kadarlıkken doktora gittin ve kese boyutum senınki kadrdı.. 4ten büyük yani..haftaya gitsen kalp atışını duyarsın..bu arada cihazdan cihaza fark ediyor haberin olsun.. a hastanede 5 haftalıksa b hastanede 6 haftalık çıkabilir..
şuan bile benim düzenli adetim varken sattan 4gün önce gidiyoruz.. için rahat olsun yani
Hayırlısı bakalım canım.
Bu arada hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
tatlimmm bu bere cok kolay trabzan sadece az orgu biliyosan yapabilirsin netten cikardim ben
ben bunları bir buçuk yıl önce yaptım canım canım sıkıldıkça iyi olmaz derler amatatlimmm bu bere cok kolay trabzan sadece az orgu biliyosan yapabilirsin netten cikardim ben
Biliyorum orgu cnim kendme tunik baslamistm onun onu kaldi ama orgu aldikca elime daha uyku geliyo sanki :)
Tahminlerime göre geç döllenme.
Çünkü adetten sonraki ilişki 1 kasım. yani 19 gün önce.
Kanda da en erken 3. hafta da yükseliyor.
Yarına randevum var bakalım ne olacak.
tatlimmm bu bere cok kolay trabzan sadece az orgu biliyosan yapabilirsin netten cikardim ben
canim baktim orda kimse yoktu tek basima ne yapimda
bende çok merak ediyorum mercimegi canim ya ins iyidir ve buyuyordurbabasi bebek arabasi bakiyo netten
benım dr beslenme konusunda sunları onerdı
- her gun 2 bardak sut
- 1 kase yoğurt
- peynır,1 yumurta
-3 köfte kadar et
- dıger öğünde sebze yanılecek
-günlük 3 dılım ekmek
-reçel,bal,pekmez,tatlı,dondurma vb seyler yasak
en fazla 11 kılo alınacak dedı
bebis bi gelsinde yapar teysesi ona