2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
normal ilk aylardaki hormanların ani artışlar bazınlarında aşırı yeme bazınlarında da iştahsızlık olarak kendini gösteriyor.
bana göre kaloride az ama değerde çok şeyler yemek fayda getirebilir mesela

sabah bir dilim peynir, bir bardak açık çay, yumurta badem ceviz fındık (her birinden en fazla altı adet)
öğlen bir tabak sebze yemeği yanına yoğurt iki dilim ekmek
akşam biraz tavuk köfte yada balık salata yine yanına ayran filan olabilir

ne kadar da olsa hamurişelrinden, yağlılardan uzak durmak lazım.

benım dr beslenme konusunda sunları onerdı

- her gun 2 bardak sut
- 1 kase yoğurt
- peynır,1 yumurta
-3 köfte kadar et
- dıger öğünde sebze yanılecek
-günlük 3 dılım ekmek
-reçel,bal,pekmez,tatlı,dondurma vb seyler yasak
en fazla 11 kılo alınacak dedı

Son düzenleme:
çikolata manyağı olan ben kornişona sardım acı turşuya sardım :) kız bu kız ahaha

Turşuyu çok aşırı çekmiyor canım ama turşu suyuna bayılıyorum bütün salatalara ekliyorum bir de tabağın dibini kafama dikiyorum :KK1: Kız mı ki?? :KK1:

SAT : 15 ekim
7 gün geciktim hala tık yok. 2. gün kan verdim negatifti idrar testide negatif.
Ama hala adet olmadım. Benim hiç gecikmedi hep erken olur mevsim değişikliği stress vs.
Tekrar kan vermek için ne kadar beklesem bilemedim.

Canım normalde kanda çıkması lazım döllenmeden sonraki 10. gün belli oluyormuş ama geç döllenme olduysa bilemem, biraz daha bekle diyecektim ama yarın gidiyormuşsun doktora, umarım senin için hayırlı olacak haberlerle gelirsin.... Bize de bildirirsen seviniriz :KK34:

canım değerin 5+4günlük gbi geldi bana çünkü bende bu kadarlıkken doktora gittin ve kese boyutum senınki kadrdı.. 4ten büyük yani..haftaya gitsen kalp atışını duyarsın..bu arada cihazdan cihaza fark ediyor haberin olsun.. a hastanede 5 haftalıksa b hastanede 6 haftalık çıkabilir..
şuan bile benim düzenli adetim varken sattan 4gün önce gidiyoruz.. için rahat olsun yani :KK66:

Bana da 6. hafta gibi geliyor evet, bakalım başka doktor ne diyecek, ama içim rahat sorun çıkmasın da bebişin sağlığıyla ilgili gerisi sorun değil :KK34:

Hayırlısı bakalım canım.
Bu arada hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :KK49:

Teşekkrler tatlım umarım herkes sağ salim kavuşsun bebişlerine...

Tahminlerime göre geç döllenme.
Çünkü adetten sonraki ilişki 1 kasım. yani 19 gün önce.
Kanda da en erken 3. hafta da yükseliyor.
Yarına randevum var bakalım ne olacak.

Gebelik olsaydı kanda çıkardı tatlım. Benim de sat 17 Ekim, ilişki 1 Kasımdı. Adetten 4 gün önce kanda çıktı. Yine de son sözü dr söyler. Umarım güzel haberlerle gelirsin.

bebegimizn kalp atıslarını dün gördukkk ama siteye giredimm rabbim herkese nasip etsınnnn gercek mutluluk buymusss cnmm bbgımmm:nazar:

Son düzenleme:
benım dr beslenme konusunda sunları onerdı

- her gun 2 bardak sut
- 1 kase yoğurt
- peynır,1 yumurta
-3 köfte kadar et
- dıger öğünde sebze yanılecek
-günlük 3 dılım ekmek
-reçel,bal,pekmez,tatlı,dondurma vb seyler yasak
en fazla 11 kılo alınacak dedı

neden yasakmıs bal recel pekmez.. kendi kılo alımı için mi yoksa bebek için bı sakıncası mı varmıs acaba bizide aydınlatrsan cok sevinirim..

maydonoz yasakmış ben valla çok yedim

tahin pekmezde yiyorum arada
ballı kaymak sabah kahvaltıda alıyorum sırf bal yemek için maşallah bende hepsi var :KK70:
ben kötü yola düşmüşüm kızlar :KK70: heheheh :KK1:

X