2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

yok yok gaz değil onu biliyorum :) arada bi böyle sanki gazmış gibi bi his oluyo..

merhaba güzel annelerr
saçtan bahsetmişsiniz bende esmer gibi kestirip kestirmemkte karasızım ama doğumdan sonra çok zor oluyor insanın bazen yıkanmaya bile fırsatı olmuyor o yüzden doğumdan önce kestirecem

ne güzel artık harektleride hissediyoruz hissetmeyen arkadaşlar meraklanmayın sizlerde yakında hissedeceksiniz, ben bir haftadır çok net hissediyorum özellikle yemeklerden 20dk falan sonra ve daha çok ta uzanmışsamm

Ben Kasım'ı bitirebilirsem, Aralığa geçeceğim inşallah. Arkası yarın gibi ama çok heyecanlı

Aralık anneleri maşallah çok bilinçli hepsi gebelik konusunda baya faydalandım bilgileriyle =)
Artık buradakiler gibi çoğunu tanıyorum oranın...
İyi ki üye olmuşum K.K 'yee

Aralık anneleri maşallah çok bilinçli hepsi gebelik konusunda baya faydalandım bilgileriyle =)
Artık buradakiler gibi çoğunu tanıyorum oranın...
İyi ki üye olmuşum K.K 'yee

Kesinlikle çok güzel bir platform. Sıkıntılarımızı aynen yaşayan-yaşamış insanların postlarını okumak rahatlatıyor. Bir ben değilmişim diyorsun. Ayrıca bilmediğin konularda çok iyi bir arşiv sunuyor. Ben her hikaye ve olay ile birşey daha öğreniyorum. Ben de iyi ki üye olmuşum

kızlar sabahtan beri okuyorum ama bir türlü cvp yazamadım elektrikler gitti sonra üşümeyeyim diye yattım sonrası malum oğlumun acıktım tekmelerine uyandım...

biz akşama teyzeye gitcez.yarın nişan var cici damat adayları toplanacaklar oturmaya gelecekler:)
bende okuyayım su aralık annelerini:)

kızlar dun gırıptım fena cook hatayım dıye doktar gıttım bebısım nasıl dıye doktorum gel bakalım dedı pekte hastayım dıye hareket etmedını soledeım ulturasonda oynuyodu bebısım doktor bak yaramaz oglun sımdı bıle oynuyo dedı tam 5 aylık olmusuz ve ben 5 kılo almısım bebıs 350 grm dedı bana kılo alma dedı zaten normal dogumun zora benzıyo dedı ıyı fazla almamya calıs dedı bıraaz fazla almısım snkı 44 kılo ıle basladım 49 olmusum ınsallah son aylarda daha fazla almamya korkuyorum vallahı hastayım yemesem ıyce otu olcam dıye yıyorum mecbur bakalım artık dıkkat edıcezz

O kadar kolay değil bulunduğum yerden dr gitmek tansiyonum 9-6 öncesinden 8-5di inşallah geçecek yatıyorum sürekli zaten olmadı pazartesi dr yolu görünüyo

Cnm bes ayda beş kiloymı çok dedi....aaaayy beni görmesin senin dr ozaman ekmeksiz ye bari aç bırakma oglusunu annesi

kızlar şimdiye kadar neler aldınız ne hazırlıklar yaptınız bebişiniz ve kendiniz için fikir verir misiniiz?neleri tamam neleri eksik ve ne zaman almaya başlıycaksınız kısacası hazırıklar ne durumda...

biraz önce bir siteden doğal akış biberon alıyordum onuda beceremedim yahu:26:

bende park yatak aldım nasıl?

birde alınacaklar listesi buldum gayet makul abartılı ve gereksiz pek birşşey yok kolaylık olur herkese umarım.

Eklentiler

• $ihtiyaç2 [Masaüstü Çözünürlüğü].jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 26

13-14tane zıbın uzun ve yorum kollu, 3-4tane burnu kapalı pantolon,penye olanlardan, 6-7 takım alt üst, 2 tane tulum, alt acma minderi, havlu,huggıes 3-6kilo 2li 70 li pakatlerden bebek bezi, 3adet ilk oyuncakları, park beşik, park beşiğin yatağı, annelerimizin bol bol işlediği ve hala işlemekte olan örgüleri hazır bulunmakta. Hımm annem sağolsun 2adet battaniyesi, çorapları, bebek şampuanını dalin marka almış az önce konuştugumda söyledi

bende birçok şey aldım ama aceba acelemi ediyoruz diyede düşünüyorum erken mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…