- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Çok geçmiş olsun canım. Kemik ağrısı bende de var, normal gülüm. Ama senin tansiyonun da düşmüştü sanırım değil mi? Devam ederse doktora görün lütfen.
Geçmiş olsun canım. Çok şükür hiç bilmem o enfeksiyonu. Ortak wc kullanmaktan mı oluyor acaba?
Çok keyifli değil miDeneyimli anneler "ileride canınızı bile yakacak bu tekmeler, şimdi tadını çıkartın diyorlar"
Gaz hissi gelip geçmiyor ki canım. Ancak çıkartabilirsen rahatlıyorsun. Bu bildiğin içinde birşey hareket ediyor&sana vuruyor. Kesin sen de hissediyorsundur ama ayırt edemiyorsundur:107:
Ben Kasım'ı bitirebilirsem, Aralığa geçeceğim inşallah. Arkası yarın gibi ama çok heyecanlı
Aralık anneleri maşallah çok bilinçli hepsi gebelik konusunda baya faydalandım bilgileriyle =)
Artık buradakiler gibi çoğunu tanıyorum oranın...
İyi ki üye olmuşum K.K 'yee
saol canım benıımcok suur ıyım bıraz daha oglusum oynadıkca dahada rahatlıyorum hastalıkta alıma bıle gelmıyoCok gecmis olsun tatlim
Cok çok geçmiş olsun. .
Benim arkadaşımda öyle diyo o yüzden hep Kastamonu ya gidiyorlar gidiş geliş 1saat sürüyo sıkılıyorum artık diyo. .
Çok geçmiş olsun canım. Kemik ağrısı bende de var, normal gülüm. Ama senin tansiyonun da düşmüştü sanırım değil mi? Devam ederse doktora görün lütfen.
Geçmiş olsun canım. Çok şükür hiç bilmem o enfeksiyonu. Ortak wc kullanmaktan mı oluyor acaba?
Çok keyifli değil miDeneyimli anneler "ileride canınızı bile yakacak bu tekmeler, şimdi tadını çıkartın diyorlar"
Gaz hissi gelip geçmiyor ki canım. Ancak çıkartabilirsen rahatlıyorsun. Bu bildiğin içinde birşey hareket ediyor&sana vuruyor. Kesin sen de hissediyorsundur ama ayırt edemiyorsundur:107:
kızlar dun gırıptım fena cook hatayım dıye doktar gıttım bebısım nasıl dıye doktorum gel bakalım dedı pekte hastayım dıye hareket etmedını soledeım ulturasonda oynuyodu bebısım doktor bak yaramaz oglun sımdı bıle oynuyo dedı tam 5 aylık olmusuz ve ben 5 kılo almısım bebıs 350 grm dedı bana kılo alma dedı zaten normal dogumun zora benzıyo dedı ıyı fazla almamya calıs dedı bıraaz fazla almısım snkı 44 kılo ıle basladım 49 olmusum ınsallah son aylarda daha fazla almamya korkuyorum vallahı hastayım yemesem ıyce otu olcam dıye yıyorum mecbur bakalım artık dıkkat edıcezz
biraz önce bir siteden doğal akış biberon alıyordum onuda beceremedim yahu:26:
bebeğinin adını koyabilen var mı? Acaba....
Ben bir türlü bir isim yakıştıramadı...
kızlar şimdiye kadar neler aldınız ne hazırlıklar yaptınız bebişiniz ve kendiniz için fikir verir misiniiz?neleri tamam neleri eksik ve ne zaman almaya başlıycaksınız kısacası hazırıklar ne durumda...
13-14tane zıbın uzun ve yorum kollu, 3-4tane burnu kapalı pantolon,penye olanlardan, 6-7 takım alt üst, 2 tane tulum, alt acma minderi, havlu,huggıes 3-6kilo 2li 70 li pakatlerden bebek bezi, 3adet ilk oyuncakları, park beşik, park beşiğin yatağı, annelerimizin bol bol işlediği ve hala işlemekte olan örgüleri hazır bulunmakta. Hımm annem sağolsun 2adet battaniyesi, çorapları, bebek şampuanını dalin marka almış az önce konuştugumda söyledi
bende birçok şey aldım ama aceba acelemi ediyoruz diyede düşünüyorum erken mi sizce