2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bir de kızlar saçlarım belime kadar uzadı, kestirsem mi diye düşünüyorum.
Ama büyüklerim hamilelikte saç kestirilmez falan diyor.
İyice aklımı bulandırdılar.
Saçlarını kestiren var mı aranızda?
benimde aynı hamile kalmadan önce uzundu şimdi belime geldi...zor oluyor kışın yıka kurut şekil ver.
aman kestirme deyip duruyorlar.okadar kişide kestirme diyince.bebeğe bişey olsa kestirdiğim saçtan bilecekler... çok saçma , kılla tüyle olacak iş değil ama bekliyorum öyle bakalım.doğuma kadar da kestirmiycem bu gidişle

cnm benim de kestirmem lazım ama hamilelikte saç kestirilmez diyolar... çocuğun ömrü kısalırmış... benim saçlarımın da uçları çok kötü oldu ama batıl inanç artık şimdiye kadar bekledim sonra kestiririm diye düşünüyorum.

Günaydın canım benim annemde kayinvalidemde kestirmemi soylediler..benim de popoma kadar geliyodu artik..gittim ve kestirdim ne kadar ben karşı olsamda saç boyatanlar bile var.. :KK34:

geçmiş olsun hayırdır ne oldu?
benim bi arkadaşımda kastamonu dadayda ve 3 aylık hamile :) oda doğumunu burda yani ankarada yapacak inşallah..

Tesekkür ederim canım, ayağa kalkamıorum bütün kemiklerim ağrıo, özellikle bacak arası kemiklerim çok ağrıo, bnde Cide ilçesindeyim küçük yer olması sıkıntı ne doktor var var ne test yapıolar ilçede :KK43:

Tesekkür ederim canım, ayağa kalkamıorum bütün kemiklerim ağrıo, özellikle bacak arası kemiklerim çok ağrıo, bnde Cide ilçesindeyim küçük yer olması sıkıntı ne doktor var var ne test yapıolar ilçede :KK43:

Cok çok geçmiş olsun. .
Benim arkadaşımda öyle diyo o yüzden hep Kastamonu ya gidiyorlar gidiş geliş 1saat sürüyo sıkılıyorum artık diyo. .

Merhaba kızlar,

Bende gene idrar enfeksiyonu başladı sanırsam dün gece tuvalete kalktıktan sonra yanma oldu bir süre nedir bu çektiğim bu idrar yollarından.İlaç kullanmak istemiyorum zor olsa da dakika başı su içmeye çalışıyorum haliyle tuvaleti de keçi yolu yaptım.Bu enfeksiyon işleri aslında çok canımı sıkıyor sonuçta iyi bir durum değil Allah'a emanet meleğim dua etmekten başka yapacak bir şey yok.İlk 3 ay düşükten korktum şimdide Allah korusun bu enfeksiyonun olumsuz etkilerinden korkuyorum:KK43:Şu 4 ay hayırlısıyla bir geçse sağ sağlim kucağımda görsem meleğimi...

Merhaba kızlar,

Bende gene idrar enfeksiyonu başladı sanırsam dün gece tuvalete kalktıktan sonra yanma oldu bir süre nedir bu çektiğim bu idrar yollarından.İlaç kullanmak istemiyorum zor olsa da dakika başı su içmeye çalışıyorum haliyle tuvaleti de keçi yolu yaptım.Bu enfeksiyon işleri aslında çok canımı sıkıyor sonuçta iyi bir durum değil Allah'a emanet meleğim dua etmekten başka yapacak bir şey yok.İlk 3 ay düşükten korktum şimdide Allah korusun bu enfeksiyonun olumsuz etkilerinden korkuyorum:KK43:Şu 4 ay hayırlısıyla bir geçse sağ sağlim kucağımda görsem meleğimi...

canım çok geçmiş olsn..
bende hamile kalmadan önce çok sık yaşardım..alttan muayene olmalar kültür vermeler sık sık idrar testi vermeler..
hamile kaldıktan sonra ya tekrar olursa diyerek doktoruma sordum sabah akşam sirkeli su ile tahretlenmemi söyledi..
belki işe yarar..

Günaydın uykucu:KK9: Keyifler nasıl?
Kestirdim ben bir ay önce. Hurafelere inanma, takıl kafana göre:KK34:
Günaydın cancazım =)
Keyifler tıkırında çok şükür, seni sormalı...
Hiç sorma günde 2 kez kesin uyuyorum :KK1:
Bende kestireceğim zaten hamile olduğumu 6. haftamda öğrenmiştim ondan 1 hafta önce kestirip boyatmıştım saçlarımı.
Kestireyim gitsin =)

benimde aynı hamile kalmadan önce uzundu şimdi belime geldi...zor oluyor kışın yıka kurut şekil ver.
aman kestirme deyip duruyorlar.okadar kişide kestirme diyince.bebeğe bişey olsa kestirdiğim saçtan bilecekler... çok saçma , kılla tüyle olacak iş değil ama bekliyorum öyle bakalım.doğuma kadar da kestirmiycem bu gidişle

cnm benim de kestirmem lazım ama hamilelikte saç kestirilmez diyolar... çocuğun ömrü kısalırmış... benim saçlarımın da uçları çok kötü oldu ama batıl inanç artık şimdiye kadar bekledim sonra kestiririm diye düşünüyorum.

Günaydın canım benim annemde kayinvalidemde kestirmemi soylediler..benim de popoma kadar geliyodu artik..gittim ve kestirdim ne kadar ben karşı olsamda saç boyatanlar bile var.. :KK34:
Çok sağolun bacılarım yorumlarınız için :KK19:
Ama sanırım hurafeden başka bir şey değil.
Rahat etmem lazım ki bebeğime yansıtayım demi =)
Kestirmekte karar kıldım.
Aklı,ömrü bir saça kaldıysa yandık artık =):KK1:

Bu arada kızlar dün ablam,ben ve eşim oturup tv izlerken.
Elimle karnımı okşuyordum.
Elimi kasıklarımın üstünde sertlik oluşmuştu oraya koydum ve dalmışım diziye...
Aman birden bir sıçradım =)
Sağlam bir tekme yedim :KK1:
Sıçradım yerimden bir heyecanla =) gözlerde hemen doldu tabi.
Ablam hani nereye vurdu dedi ve elini koydu vurduğu yere..
Sağlam bir tekme daha geldi =)
Ablam benden daha çok heyecanlandı :KK9:
Eşimde niyetlendi bir daha vurur diye, kızım sessiz kaldı =)
Çok güzel bir duyguydu.
Hissetmek ne kadar güzel Yarabbim :KK16:

Günaydın cancazım =)
Keyifler tıkırında çok şükür, seni sormalı...
Hiç sorma günde 2 kez kesin uyuyorum :KK1:
Bende kestireceğim zaten hamile olduğumu 6. haftamda öğrenmiştim ondan 1 hafta önce kestirip boyatmıştım saçlarımı.
Kestireyim gitsin =)

Çok sağolun bacılarım yorumlarınız için :KK19:
Ama sanırım hurafeden başka bir şey değil.
Rahat etmem lazım ki bebeğime yansıtayım demi =)
Kestirmekte karar kıldım.
Aklı,ömrü bir saça kaldıysa yandık artık =):KK1:

bizim bebeğe gitsin diye yediğimiz besinlerin yarısını saçlarımız çalıyo zaten..
boşver kestir gitsin :)

Çok güzel bir duyguydu.

yaaaa bende hissetmek istiyorum artııkkk :KK43:

Kusura bakma öğleden sonra fenalaştım çalışırken yeni yeni gözümü açabiliyorum, şimdi kastamonunun ilçesindeyim :KK43: ama doğum için adanaya gelmek istiyorum kısmet olursa

canım benim yaaa. çok geçmiş olsun. hiç sorun değil canım sen yeterki iyi ol. bende muhasebedeyim inan işler çok yoğun ve benimde gözüm kararıyor bazen :KK43:

Çok güzel bir duyguydu.

bende ılk boyle hıssetmıstım canım ama ben bayaa erken hıssettım bunu 1 ay oldu desem yerıdır:KK1:

Aynı canım ya kalkmıorum uzanıorum, ne oldugunuda anlamadım,

Çok geçmiş olsun canım. Kemik ağrısı bende de var, normal gülüm. Ama senin tansiyonun da düşmüştü sanırım değil mi? Devam ederse doktora görün lütfen.

Merhaba kızlar,

Geçmiş olsun canım. Çok şükür hiç bilmem o enfeksiyonu. Ortak wc kullanmaktan mı oluyor acaba?

Çok güzel bir duyguydu.

Çok keyifli değil mi:21: Deneyimli anneler "ileride canınızı bile yakacak bu tekmeler, şimdi tadını çıkartın diyorlar":KK34:

arada böyle gaz gbi bişey hissediyorum ama o bebek mi değil mi bilmiyorum :S

Gaz hissi gelip geçmiyor ki canım. Ancak çıkartabilirsen rahatlıyorsun. Bu bildiğin içinde birşey hareket ediyor&sana vuruyor. Kesin sen de hissediyorsundur ama ayırt edemiyorsundur:107:

Aralık annelerini takip ediyordum kızlar cemredeniz diye biri var çok tatlı bir hamiş =)
Rüyamda bugün onu gördüm doğum yaptığını falan, tam ben yazdım yorumu yayınladım bir baktım aynı anda...
Suyunun geldiğini yazmış =)
Şu an şaşkınlık içerisindeyim.

Aralık annelerini takip ediyordum kızlar cemredeniz diye biri var çok tatlı bir hamiş =)
Rüyamda bugün onu gördüm doğum yaptığını falan, tam ben yazdım yorumu yayınladım bir baktım aynı anda...
Suyunun geldiğini yazmış =)
Şu an şaşkınlık içerisindeyim.

Ben Kasım'ı bitirebilirsem, Aralığa geçeceğim inşallah. Arkası yarın gibi ama çok heyecanlı:21:

X