2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydıııınnn

Nasılsınız,herkes iyi mi? Ben ilk tekmeyi 4 gün önce yaşadım,metrodayken tam oturdum,tak diye vurdu kızım,ağlıycaktım metroda,şok oldum metronun gürültüsüne tepki verdi sanırım,okumuştum bir yerde,elektrik süpürgesi açın tekme istiyosanız diye,gürültüye tepki veriyolarmış..

Sonraki günler de çok şükür devam etti,hatta size yazarken de attı demin

Çok şükür tekmeler de başladı,yolun yarısını da geçtik hepimiz,zaman akıyo valla.darısı tüm tekme bekleyenlerin başına

günaydın hanımlar.. face anneleri daha uykuda, ses yok orda.. bi de buraya bakayım dedim durum nasıl diye.. sizde ne var ne yok..

evet cnm yüksek seslere tepki veriyo bebişler. geçen kayınvalidemlere gitmiştik. eşim yanımda hararetli bişeyler anlatıyordu.konuşurken de yüksek sesle konuşur biraz. benim bebiş babası konuşurken nasıl hareketler yapıyo... bi de geçen televizyonda bi dizi izlerken birden yüksek sesli konuşmaya başladılar gene benimki tekme atmaya başladı. yüksek sese çok tepki veriyorlar.

Selam güzel anneler nasılsınız?
Dün ablamın sözü vardı =)
Çok keyifli geçti, enişte has alman =))
Konuşmakta çok zorluk çektik o bile farklı bir keyif attı ortama.
Sizler nasılsınız?

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin:107:

Benim miniğim sese değil yemeğe tepki veriyor. Özellikle meyve yedikten yaklaşık 20 dk sonra bir hareketler-taklalaroburiksim benim

Günaydın kızlar,

Bu topicte öldü artık buranın tadı bir başka ama herkes fayste.Bende mayıs annelerinemi geçsem ne yapsam:)Bizim topicten başka bu şekilde olan yok oysa ne güzeldi ilk başlar..

aynı fıkırdeyim , face muhabetinden sıkıldım , bende mart annelerine geçtim sayılır .

gerçekten çok güzel bir duygu ,,göbeğimi alıp sıkasım ,mıncıklayasım geliyor

Canım aile hekimliğine gebelik kaydını açtır.Ordaki hemşire yönlendiriyo.Sağlık ocağında vurduruyosun.Olur da sezeryan vs. olursan metal şeylere karşı herhangi bi etki olmasın diye bu aşı 2 doz şeklinde vuruluyo.23.Haftana kadar yaptırabilirsin.Ben de bu hafta içi bigün gidip ilk dozu vurdurcam.Zaten gitmeyince hemşire arıyo hemen niye gelmedin diye.

hayırlı sabahlar hayırlı haftalar bebişlerimizle beraber sağlıklı günler görmek temennisiyle. Nasılsınız? Çoğu arkadaş face te sanırım artık burasının tadı kalmayacak yakında yazmayacağız herhalde. Benim bebiş te maşallah yağmurun sesiyle tepki verdi sevindiedi annesini ama daha öyle tekme değil göz seğirmesi gibi oluyor.

Ben şu face olayından hiç memnun değilim
Ne güzel hep birlikteydik, dertleşiyorduk heyecanımızı paylaşıyordur...
Neden dağıldı topiğimiz
İçimden girmek bile gelmiyor artık buraya sessiz diye.
Herkesin hayatı feys olmuş zaten bari burası farklı bir ortam sağlıyordu bizlere.
Bende geçiyorum Mart annelerine
Yapacak bir şey kalmadı.

aynen sana katılıyorum cnm. benim de öyle bakasım gelmiyor artık buraya... ben de geçeyim mart annelerine en yakın durumda bize onlar var.

ya hareketleri ilk zamanlara göre sıklaştı ama şiddeti aynı çok kilo aldım belkide o yüzden daha net hissetmiyorumdur...

Benim miniğim sese değil yemeğe tepki veriyor. Özellikle meyve yedikten yaklaşık 20 dk sonra bir hareketler-taklalaroburiksim benim

benim kızımda aynı özellikle mandalinaya bayılıyo :)....

kızlar benı dınleyın evet face olayı cok kötü olmuş ya nıye böyle yapıyorsunuz tamam actınız madem ama burayıda bırakmayın facesı olan var olmayana var kızlar ben ısler yogun dıye gıremedım saat 12:30 dan sonra burdayım face yede yazacağım merak etmeyın siz kazen gerçekten cok haklı face olayı cok kötü ayrıca orası gızlı burdan okuyup bılgı edinen yuzlerce arkadaş var böyle yapmayın lütfen face yokkende bız burdaydık burda tanıstık

Son düzenleme:

ben mayıs annelerine daha yakınım ama mart anneleri daha tecrübeli diye oraya geçtim mayıs annelerine de yazarım dağıldı bizim ya ne güzeldik oysa günde 20 sayfa ilerlerken şimdi günde 2 sayfa ancak oluyor

bu arada mart annelerini ben en başından beri takip ediyordum zaten şubat annelerinide takibe başladım burda ses soluk kesilince ordada alışveriş heyecanı var bizde dün eşimle çıktık biraz baktık Allah izin verirse ocakta yapıcaz alışverişimizi gerçi kıyafetlerin çoğu tamam zaten diğer eşyalar için bi an önce ocak gelsin istiyorum...

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Çok sağolun kızlar
Söz konusu büyük ablam olunca kendimden fazla heyecanlanıyorum
Emeği çoktur üstümde, onu böyle görmek bana mutluluk katıyor.
İnşallah sıkılmaz da, yüzüğü atmaz diye dua etmeye başladım
Evlilik düşüncesi ona çok uzaktı çünkü, böyle ani bir karar vermesi bizleri çok şaşırttı.

ben mayıs annelerine daha yakınım ama mart anneleri daha tecrübeli diye oraya geçtim mayıs annelerine de yazarım dağıldı bizim ya ne güzeldik oysa günde 20 sayfa ilerlerken şimdi günde 2 sayfa ancak oluyor

haklısın eğer devam ederse bende mart annelerine geçerim

bızde yavaş yavaş yapıyoruz alışveriş işini hakka ciciler ve ultrason topiğine resımler ekledim

mutluluklar dılerım canım benım cok sevindim inşallah atmaz merak etme demek kı evlılık ona yakın

Kızlar size şiddetle katılıyorum.
Ben bile buraya üye olmadan önce gebelik hakkında ne araştırsam direk kadınlar kulubünde ki topiklere yönlendiriyordu.
Yani çok doğru bir çok insan burada bizim paylaşımlarımızdan faydalanıyor.
Herkesin kendi tercihi ama şu da var ki, burasının ayrı bir tadı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…