Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam nisan anneleri nasılsınız benim bebişim iki gündür bağzen karnımın sağ tarafında tepe şeklinde şişik duruyor:26: panik oluyorm artık hareketlerini de hissediyorum ama böyle olunca endişeleniyorum.
Eki Görüntüle 870007 teyzelerim ellerinizden öperim .
dün dr a gittik uzun bir aradan sonra gördüm kuzumu çok şükür..
selam nisan anneleri nasılsınız benim bebişim iki gündür bağzen karnımın sağ tarafında tepe şeklinde şişik duruyor:26: panik oluyorm artık hareketlerini de hissediyorum ama böyle olunca endişeleniyorum.
Kızlar yarın sabah taşınıyorum.çok yorgunum bir haftadır mahvoldum.tam iki kilo vermişim 63 kiloyum.birde bagazım şitiki çok hastayım.
Kizlar bende insaAllah nisanda anne olcam,erken dogum riskim var ama bi aksilik olmazsa 7 nisanda gibi gorunuyo,kızım olcak kısmetse :)
27 senede disimde tek 1 dolgum var 20haftalik hamileligimde 1 dolgum daha oldu ve suan baska bir dismin agrisinden deliricem sanirim 1 dolgu daha geliyor
kızlar bırsey sorucam sızlere ben pazartesı tetonoz asısı olcam salık ocagında bı kacgun gecıktırsem bbırsey olurmu acaba
Geçmiş olsunn, hamileleikte dişler iyice hassalaşıyor, kndimiz için bol süt yada yoğurt tüketmeliyizz
bişey olmaz canımm, bende önceki cuma gidecektim, aradım hemşireyi gelemiyecem dedim pazartesi gel dedi, birkaç günden biey olmaz dedi, bende pazartesi gidip yaptırdımm
bende birkaç gündür daha net hissediyorum bebeğimin hareketlerini, ilk hamileleiğimde bayağı geç hsissetmiştimm, 22 yada 23 hafta falandı sanırımm
cnm tetanoz falan kacinci haftalarda oluyor ben 19dayim beni saglik ocagi aramadi ozele gidiyorum orda mi yaptirmaliyim
cnm tetanoz falan kacinci haftalarda oluyor ben 19dayim beni saglik ocagi aramadi ozele gidiyorum orda mi yaptirmaliyim
Eki Görüntüle 870007 teyzelerim ellerinizden öperim .
dün dr a gittik uzun bir aradan sonra gördüm kuzumu çok şükür..
kızlar bırsey sorucam sızlere ben pazartesı tetonoz asısı olcam salık ocagında bı kacgun gecıktırsem bbırsey olurmu acaba
kızlar ya bebeğin hareketleri ilk hissettiğiniz zamanla aynımı yoksa değişme oldumu ben 17-18.haftadan beri hissediyorum ama hep aynı hissediyorum 2 hafta önce dr gittiğimde sormuştu tarif ettim 2-3 hafta sonra daha net hissedersn demişti...