Kızlar size şiddetle katılıyorum.
Ben bile buraya üye olmadan önce gebelik hakkında ne araştırsam direk kadınlar kulubünde ki topiklere yönlendiriyordu.
Yani çok doğru bir çok insan burada bizim paylaşımlarımızdan faydalanıyor.
Herkesin kendi tercihi ama şu da var ki, burasının ayrı bir tadı var.
mutluluklar dılerım canım benım cok sevindim inşallah atmaz merak etme demek kı evlılık ona yakın
Çok sağolun kızlar
Söz konusu büyük ablam olunca kendimden fazla heyecanlanıyorum
Emeği çoktur üstümde, onu böyle görmek bana mutluluk katıyor.
İnşallah sıkılmaz da, yüzüğü atmaz diye dua etmeye başladım
Evlilik düşüncesi ona çok uzaktı çünkü, böyle ani bir karar vermesi bizleri çok şaşırttı.
aynı fıkırdeyim , face muhabetinden sıkıldım , bende mart annelerine geçtim sayılır .
Canım aile hekimliğine gebelik kaydını açtır.Ordaki hemşire yönlendiriyo.Sağlık ocağında vurduruyosun.Olur da sezeryan vs. olursan metal şeylere karşı herhangi bi etki olmasın diye bu aşı 2 doz şeklinde vuruluyo.23.Haftana kadar yaptırabilirsin.Ben de bu hafta içi bigün gidip ilk dozu vurdurcam.Zaten gitmeyince hemşire arıyo hemen niye gelmedin diye.
aslında bu topiğimizi de bırakmayalım kızlar ya bi kaç kişi olsak bile burada da yazışalım bence... başka topiclerde de takılacaksak takılırız.
Bende korktum doktora gittim,cocugu rahat birak dedi doktorum :)) istedigi yerde durur sana mi sorcak dedi, nst ye filan bagladi,alttan muyene etti ultrason filan,biseycik yok dedi :)
Sorma, sağ sol kafasına göre takılmaya başladı benimki de. Dün sabaha kadar uyumadı, beni de uyutmadı
aynen sürekli gezdiğini hissediyorum gece daha hareketli uyutmadı benide
güzel anneler face kullanmayı bilmiyorum.herkeste orada
burayı unutayın kızlar.ben 1 aydır gripten kurtulamadım.ilçta
içemiyorum.çok fenayım insallah bebeğime birşey olmaz
bebeiği öksürmekten fazla hissedemez odum.
nazar mı deydirdim ne yaptım ne güzel her saat oynuyordu.
şimdi seyrekleşti.sadece 2kilo aldım.ama kıyafetlerimi artık giymiyorum.sanırım
bebiğimi rahatsız ediyorlar.geçenlerde sancı yaptı.
artık hamilelik giyiyorum.karnım yok ama kızım çok rahatladı.
aslında bu topiğimizi de bırakmayalım kızlar ya bi kaç kişi olsak bile burada da yazışalım bence... başka topiclerde de takılacaksak takılırız.
cuma ayrıntılıya giricem bi an önce cuma olsun istiyorum bu arada felaket derecede uykum var gece hiç uyuyamadım şimdi çekiyorum....
kizllaarrr size de haber vereyim bugun ayrintili incelendi yavrumun organlari saglikliymis veeee cinsiyetini ögrenememistim bugun ögrendim cok sukur allah gönlume göre verdi bir kizim olacakdarisi ögrenemeyenlerin basina
Günaydıııınnn
Nasılsınız,herkes iyi mi? Ben ilk tekmeyi 4 gün önce yaşadım,metrodayken tam oturdum,tak diye vurdu kızım,ağlıycaktım metroda,şok oldummetronun gürültüsüne tepki verdi sanırım,okumuştum bir yerde,elektrik süpürgesi açın tekme istiyosanız diye,gürültüye tepki veriyolarmış..
Sonraki günler de çok şükür devam etti,hatta size yazarken de attı demin
Çok şükür tekmeler de başladı,yolun yarısını da geçtik hepimiz,zaman akıyo valla.darısı tüm tekme bekleyenlerin başına
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin:107:
Benim miniğim sese değil yemeğe tepki veriyor. Özellikle meyve yedikten yaklaşık 20 dk sonra bir hareketler-taklalaroburiksim benim
hayırlı sabahlar hayırlı haftalar bebişlerimizle beraber sağlıklı günler görmek temennisiyle. Nasılsınız? Çoğu arkadaş face te sanırım artık burasının tadı kalmayacak yakında yazmayacağız herhalde. Benim bebiş te maşallah yağmurun sesiyle tepki verdi sevindiedi annesiniama daha öyle tekme değil göz seğirmesi gibi oluyor.