2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

bu arada niye buradan ayrılıyorsunuz ki bizi adamdan saymıyormusunuz yaww
benim daha önceleri takıldığım halada bakıyorum oraya bir diyet topiği var, biz orda en başta 6 kişiydik ve bir yıldan fazla o şekilde muhabbet ettik, şimdi şimdi kalabalıklaştı ama çok güzeldi hepimiz bişrbirimizi gerçekte tanıyor gibiyiz ve diyet dışında da bir çok şeyi paylaşıyoruz, burasıda öyle olabilir giden gider kalan sağlar bizimdirrr diyorum benn

yahuu bu arada bana alintilardan hic haber gelmiyo yaa göremeiorum hep tesaduf sayfayi acarsam göruyorum bana yapilan alintilari görmezsem eger kusuruma bakmayin

prensesini hayırlısıyla kucağına alırsın inş.. sistemde bişi değişti sanırım alıntı yapıldımı uyarı gelmiyo artık...

merhaba kızlar,
bende nisan annelerinden olacağım inş.ikinci hamileliğim,10 aylık bir oğlum var.ve bu bebeğimde kız olacak.peş peşe istedik ikisi aynı anda büyüsün diye...

hg canım..hayırlı olsun..ben bakalım birinci bi olsunda eğer düzene koyar zorlanmazsam 2.yi bende 1-2 sene içinde istiyorum...

kesinlikle sana katılıyorum canım...

Kızlar ben de yarın gidicem doktora sabah önce devlet hastanesine gidicem ma orada ayrıntılı yok dediler bana.
Gidip bir görüneyim.eğer dedikleri gibi ayrıntılı orada yoksa öğleden sonra özel den randevu aldım 70 tl dedi.cd ve fotoğraf dahil..eşimde görmek istiyor bebeğimizi o yüzden aynı gün halletmemiz lazım her zaman izin alamıyoruz işten.21. haftaya girdik erken mi acaba.beni yönlendirecek sürekli bir doktorum olmadığı için. sizin yazdıklarınız ve internetten takip ettiklerimle hareket ediyorum. ama çoğunuz ayrıntılı yaptırdı diye biliyorum...
Ben face kullanmıyorum sürekli girip yazışmaları buradan okuyorum ama.çok tenhalaştığı için diğer topiclerde geziyorum.bakalım doğumlar yaklaştıkça dönenler olacak mı.gerçi sanmıyorum.hayırlısı
benim kızım pek hareket etmiyor bazı günler hiç durmuyor. Bazende 2 gün hiç hissetmiyorum.yarın görcem inşallah meleğimi.

Son düzenleme:
merhaba kızlar. geçmişi okuyamadım çok. bugün ne çalışasım ne okuyasım var. öyle bıraksalar beni uyusam mışıl mışıl :)
ctesi detaylı ultrasonumuz vardı. Herbirşeyimiz kontrol edildi çok şükür herşey yolunda.
bugün doğum yapmayı planladığım hastaneye babanemi götürdüm kulaklarına baktırmak için gitmişken de doğum servisine çıktık. çok güzel bir yer yapmışlar çok lüks gerçekten de diğer hastane ile arasında 600 tl fark var. değer mi bu kadar farka bilemiyorum. kararsız kaldım. Doktoruma da karar veremedim zaten

merhaba kızlar,
bende nisan annelerinden olacağım inş.ikinci hamileliğim,10 aylık bir oğlum var.ve bu bebeğimde kız olacak.peş peşe istedik ikisi aynı anda büyüsün diye...

Ne güzel Allah ikisini de tattırmış canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş

Erken değil canım 21 de yapıyorlar ayrıntılıyı inş iyi haberlerle gelirsin

erken değil canım bende bu hafta gidiyorum geçende bu haftalarda yaptırıyolar... bilgidemi yaptırıyosun ben ordan fiyat istemiştim 70 demişlerdi...

Son düzenleme:
Kızlar gitmeyin ya nereye gidiyorsunuz bende iş çıkışı haber vericem arkadaşlara buraya geri dönsünler diye

NErde oturuyorsun ya hu 70 liraya ayrıntılı yapıyorlar.ben 180 den aşağısını bulamadım henüz.

kizllaarrr size de haber vereyim bugun ayrintili incelendi yavrumun organlari saglikliymis veeee cinsiyetini ögrenememistim bugun ögrendim cok sukur allah gönlume göre verdi bir kizim olacak darisi ögrenemeyenlerin basina

hayırlı ugurlu olsun kızcen.bende bi randevu bulabilsem ayrıntılı için süper olacak :)

burdan niye mart annelerine gidiyosunuz ki daha hamileliğin ortalarında sayılırız gelecek olan bi sürü kişi vardır.ki sadece doğumla bitmiyo ki doğumdan sonra da çok işimize yarayacak burası.bence sabredin gitmeyin mart annelerine.burası da eski haline döner bir iki haftada kalabalıklaşır

merhaba kızlar bende 3 aralığa ayrıntılı ultrason için gün aldım inşah bende güzel haberlerle gelirim... baska topiğe geçmeyin kızlar yaa ama sizde haklısınız artık buraya pek giren yok çok sessiz kaldı nerdeyse herkes facede konuşuyor aslında oradan konuşmak çok daha kolay oluyor

cuma ayrıntılıya giricem bi an önce cuma olsun istiyorum bu arada felaket derecede uykum var gece hiç uyuyamadım şimdi çekiyorum....

Güzel haberlerle gel canım:107:

kizllaarrr size de haber vereyim bugun ayrintili incelendi yavrumun organlari saglikliymis veeee cinsiyetini ögrenememistim bugun ögrendim cok sukur allah gönlume göre verdi bir kizim olacak darisi ögrenemeyenlerin basina

Gözün aydın gülüm. Maşallah prensesine

Cnm sen kacinci haftada hissetmeye basladin?
Bende tik yok bugun 18+0 iz
Karnimda kalp atisi,kan akisi gibi seyler hissediyorm ama atiyor muyum acaba sacma mi :)

Ben sanırım 16. hafta idi; senin gibi kalp atışı hissetmeye başladım. O zamanlar illa sırt üstü yatmam gerekiyordu hissedebilmek için. Şimdilerde ayakta bile hissediyorum. Bariz vuruyor-dönüyor. Canım senin meleğin kız mı? Doktorum cinsiyet tahmininden önce eğer hareket hissediyorsan kız değildir, kızlar geç hareket ediyor demişti. Bilmiyorum doğru mudur ama:107:

merhaba kızlar,

Hoş geldin canım Maşallah meleklerine

Öncelikle, yarın kontrolünden güzel haberlerle dönersin inşallah canım. Erken değil 21-22. haftalar en ideali. Benim kontrolüm normalde perşembe idi, cumartesiden beri kahverengi akıntı olunca öne aldım biraz. Doktorum bu kontrolde ayrıntılıya göndereceğini söylemişti. Vakit kalırsa belki ben de yarın ayrıntılı USG yaptırabilirim. İkimiz de güzel sonuçlar alalım inşallah:107:

Çok şükür, gözün aydın canım

Güzel Anneler Merhaba:)Alisverisler basladimi sizlerde??Erken mi yoksa!! Ama bugün dayanamadim bikac badi aldim bebisime ama karar veremiyorum 50 mi yoksa 56 bedenlemi baslamaliyiz ve neler almaliyiz ilk baslangicta sizlerin fikirlerinizi alabilrmiyim???

merhaba kızlar...

ben telefondan girdiğim için buraya girmek zor oluyor..o yüzden takip edemiyorum..ama pc geçtiğim sürece takip ediyorum..

bizimde c.tesi ayrıntılımız vardı çok şükür prensesim iyi..24 cm olmuş herşeyi de iyi çıktı bunu da atlattık çok şükür..

ciciler almaya devam..oda baktık çilekte baby cotton çok beğendim sanırım o olacak inşallah..

3 hafta sonra şeker testimiz var inşallah çıkmaz şeker vs..

canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah seni böyle gördükçe çokk mutlu oluyorum inşallah tedaviyle banada sağlıklı bir gebelik daha nasip eder Rabbim.

canım başlangıç içn ben tek takım yenidoğan aldım..ama yenidoğan olmasına rağmen 56 cm yazıyor..bence 50 alma küçük gelebilir..
56 dan başla..yenidoğan 1o lu hastane çıkışı aldım...gerisi 0-3 ay..

alışveriş içinde erken değil artık..oda bile baktık biz..kıyafet baya aldım hala da dvm ediyorum

Canim cevabin icin tskler Almanyada hastane cikisi bulamadim tulumlu takimlar var ama insallah annem babam gelecek tr den siparislerimin basinda hastane cikisi ve battaniyeler olacak:)Canim ülkemde herseyin en güzeline ulasabiliyorsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…