2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar bende insaAllah nisanda anne olcam,erken dogum riskim var ama bi aksilik olmazsa 7 nisanda gibi gorunuyo,kızım olcak kısmetse :)

Son düzenleme:

Bende korktum doktora gittim,cocugu rahat birak dedi doktorum :)) istedigi yerde durur sana mi sorcak dedi, nst ye filan bagladi,alttan muyene etti ultrason filan,biseycik yok dedi :)

yaaa bende kontrole gittim bugün kuzum yüzünü göstermedi ama allahtan sağlıklı herşeyi normal ben iyi o iyi yolculuğa devam ....

bu arada face grubuna nasıl katılacağız yaaaa ben aradım bulamadım

Günaydın, öğretmen olan arkadaşların Öğretmenler günü kutlu olsun

Eki Görüntüle 870007 teyzelerim ellerinizden öperim .
dün dr a gittik uzun bir aradan sonra gördüm kuzumu çok şükür..

Maşallah meleğine Gözün aydın canım, ayrıntılı ultrasona girdin sanırım. Nasıl geçti?

Sorma, sağ sol kafasına göre takılmaya başladı benimki de. Dün sabaha kadar uyumadı, beni de uyutmadı

Kızlar yarın sabah taşınıyorum.çok yorgunum bir haftadır mahvoldum.tam iki kilo vermişim 63 kiloyum.birde bagazım şitiki çok hastayım.

Kolay gelsin canım, fazla yorma kendini. Yeni evinde ağız tadı ile otur:107:

Kizlar bende insaAllah nisanda anne olcam,erken dogum riskim var ama bi aksilik olmazsa 7 nisanda gibi gorunuyo,kızım olcak kısmetse :)

Hoş geldin canım Maşallah meleğine

günaydın kızlar burası çok sessiz kalmış face daha hareketli zaten neredeyse herkes oraya toplandı gelemeyenlerde gelsin orası çok akıcı burada zaman geçmiyor

27 senede disimde tek 1 dolgum var 20haftalik hamileligimde 1 dolgum daha oldu ve suan baska bir dismin agrisinden deliricem sanirim 1 dolgu daha geliyor

27 senede disimde tek 1 dolgum var 20haftalik hamileligimde 1 dolgum daha oldu ve suan baska bir dismin agrisinden deliricem sanirim 1 dolgu daha geliyor

Geçmiş olsunn, hamileleikte dişler iyice hassalaşıyor, kndimiz için bol süt yada yoğurt tüketmeliyizz

kızlar bırsey sorucam sızlere ben pazartesı tetonoz asısı olcam salık ocagında bı kacgun gecıktırsem bbırsey olurmu acaba

bişey olmaz canımm, bende önceki cuma gidecektim, aradım hemşireyi gelemiyecem dedim pazartesi gel dedi, birkaç günden biey olmaz dedi, bende pazartesi gidip yaptırdımm

bende birkaç gündür daha net hissediyorum bebeğimin hareketlerini, ilk hamileleiğimde bayağı geç hsissetmiştimm, 22 yada 23 hafta falandı sanırımm

cnm tetanoz falan kacinci haftalarda oluyor ben 19dayim beni saglik ocagi aramadi ozele gidiyorum orda mi yaptirmaliyim

Arkadaşlar bir kaç gündür felaket bir bulantı ve mide yanması ile başbaşayım. Rennie içiyorum ama ne fayda Birde yazılarınızda tetanoz aşısı yaptırdığınızı gördüm. Ben özele gidiyorum doktorum hiç bahsetmedi neden bu aşıyı yaptırmak gerekiyor? 22. haftadayım şuan bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

cnm tetanoz falan kacinci haftalarda oluyor ben 19dayim beni saglik ocagi aramadi ozele gidiyorum orda mi yaptirmaliyim

özelde yapılmıyor sağlık ocagında yapılıyor sadece bende cuma gunu gittim yaptırdım.1 ay sonra ıkıncı doz yapılacak.gittiğimde kanda aldılar hemoglabın guatr tsh kolestrol e baktılar .walla acayiopde ilgilendiler ozele beş basar:)

bildiğim kadarı ile bu hafta yaptırman lazım, bağlı bulunduğun aile hekimliğinden yaptırman gerekiyor hastaneler yapmıyor, dr genelde yaptırmasanızda olur artık ameliyathaneler çok steril diyorlar ama ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım, bu da devamı niteliğindeydi, ömür boyunca çok ciddi bir yaralanma geçirmezsem paslı demirle bir daha gerek kalmıyacak

kızlar ya bebeğin hareketleri ilk hissettiğiniz zamanla aynımı yoksa değişme oldumu ben 17-18.haftadan beri hissediyorum ama hep aynı hissediyorum 2 hafta önce dr gittiğimde sormuştu tarif ettim 2-3 hafta sonra daha net hissedersn demişti...

Selam güzel anneler nasılsınız?
Dün ablamın sözü vardı =)
Çok keyifli geçti, enişte has alman =))
Konuşmakta çok zorluk çektik o bile farklı bir keyif attı ortama.
Sizler nasılsınız?

günaydınlar herkese... bugün yine erken uyandık bebeğimle... acıktığımız için hemen kalktık kahvaltı yaptık. baya erken kalktık bakalım gün nasıl geçecek... iki hafta daha raporum var valla alıştım ben evde oturmaya galiba bu gidişle ben anca seneye eylülde çalışmaya başlıcam:) neyse bebeğim iyi olsun da evde otururum sorun değil. ne güzel iki hafta annemler vardı yanımda. geçen cuma evlerine gittiler. şimdi biraz yalnızlık çekmeye başladım

ben de senin gibi 18. haftada hissetmiştim. o zamanlar hareketler biraz daha hafif şiddetliydi. şimdi daha fazla hareket ediyo gibi geliyo bana. evet doktorunun dediği gibi ilerleyen haftalada daha fazla tekme yicez bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…