2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın, keyifli hafta sonları:119:

kızlar günaydın hepinize :) bebeikleriniz nasıl ? biz çok iyiyiz allaha şükür iyiyden iyiye hissediyorum artık haraketlerini. Çok güzel bir duygu ya :)

Benim yaramaz çok hareketli. Artık rutini de var, uyku-uyanıklık zamanlarını takip edebiliyorum. Kesinlikle çok keyifli

Günaydın arakadaşlar nerdeyse 20.haftama giricem ama ben oğlumun hareketlerini hala hissedemiorum.Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bişeylermi var diye

Günaydın arakadaşlar nerdeyse 20.haftama giricem ama ben oğlumun hareketlerini hala hissedemiorum.Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bişeylermi var diye

bazı anne adayları 22. haftaya kadar hissedemeyebiliyormuş cnm ya da plasentan karnının önünde duruyormuş o yüzden geç hissediliyormuş. hiç bişey yoktur cnm maşallah çok iyidir bebişin:)

Günaydın kızlar,

Bu topicte öldü artık buranın tadı bir başka ama herkes fayste.Bende mayıs annelerinemi geçsem ne yapsam:)Bizim topicten başka bu şekilde olan yok oysa ne güzeldi ilk başlar..

günaydın iyi hafta sonları kızlar nsyr birsey yoktur bebisinde allahın izniyle gec hissedebilirsin herkes face kacmıs burda az kişi kalmışız ben face kullanmıyorum burdaki yoğunlugu özledim.

Endişe etme canım, 22. haftada hissedenler de varmış. Allah seni de meleğini de korusun

Günaydın kızlar,

Bu topicte öldü artık buranın tadı bir başka ama herkes fayste.Bende mayıs annelerinemi geçsem ne yapsam:)Bizim topicten başka bu şekilde olan yok oysa ne güzeldi ilk başlar..

Ben de Mart Annelerine transfer olacağım bu gidişle:118:

canım face fotoğrafın nasıl ben bulamadım seni

arkadaşlık gönderdim canım faceden

canımm sende gel faceye bütün kızlar orda

günaydın cnm... benim de facem yok. burası baya bi tenha kaldı cnm katılıyorum sana. daha önce ne kadar yoğundu son measjları okumak ne kadar uzun sürerdi...
Bende feys vb kullanmıyorum canım, valla sessiz kaldı burası arada bir diğer topikleri gezineyim bende =)
Yapacak birşey yok.

selam kızlar neler oluyor kaçırıyorum herşeyi.. ne facesi ya...herkes grup mu kurdu orayamı kaydı..hımmm

ee nasılsınız kuzular nasıl hareketliler mi...benim ogluşum oynuyor teyzeleri.maşallah:)

Günaydın kızlar,

Endişe etme canım, 22. haftada hissedenler de varmış. Allah seni de meleğini de korusun

Ben de Mart Annelerine transfer olacağım bu gidişle:118:
bende mi olsam acaba mart annelerine transfer:)

teyzelerim ellerinizden öperim .
dün dr a gittik uzun bir aradan sonra gördüm kuzumu çok şükür..

selam nisan anneleri nasılsınız benim bebişim iki gündür bağzen karnımın sağ tarafında tepe şeklinde şişik duruyor:26: panik oluyorm artık hareketlerini de hissediyorum ama böyle olunca endişeleniyorum.

Kızlar yarın sabah taşınıyorum.çok yorgunum bir haftadır mahvoldum.tam iki kilo vermişim 63 kiloyum.birde bagazım şitiki çok hastayım.

kızlar bırsey sorucam sızlere ben pazartesı tetonoz asısı olcam salık ocagında bı kacgun gecıktırsem bbırsey olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…