kızlar günaydın hepinize :) bebeikleriniz nasıl ? biz çok iyiyiz allaha şükür iyiyden iyiye hissediyorum artık haraketlerini. Çok güzel bir duygu ya :)
Günaydın arakadaşlar nerdeyse 20.haftama giricem ama ben oğlumun hareketlerini hala hissedemiorum.Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bişeylermi var diye
Günaydın arakadaşlar nerdeyse 20.haftama giricem ama ben oğlumun hareketlerini hala hissedemiorum.Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bişeylermi var diye
Günaydın kızlar,
Bu topicte öldü artık buranın tadı bir başka ama herkes fayste.Bende mayıs annelerinemi geçsem ne yapsam:)Bizim topicten başka bu şekilde olan yok oysa ne güzeldi ilk başlar..
canım face fotoğrafın nasıl ben bulamadım seni
arkadaşlık gönderdim canım faceden
canımm sende gel faceye bütün kızlar orda
Bende feys vb kullanmıyorum canım, valla sessiz kaldı burası arada bir diğer topikleri gezineyim bende =)günaydın cnm... benim de facem yok. burası baya bi tenha kaldı cnm katılıyorum sana. daha önce ne kadar yoğundu son measjları okumak ne kadar uzun sürerdi...
herkese günaydın güzel hafta sonları......
Günaydın kızlar,
Bu topicte öldü artık buranın tadı bir başka ama herkes fayste.Bende mayıs annelerinemi geçsem ne yapsam:)Bizim topicten başka bu şekilde olan yok oysa ne güzeldi ilk başlar..
bende mi olsam acaba mart annelerine transfer:)Endişe etme canım, 22. haftada hissedenler de varmış. Allah seni de meleğini de korusun
Ben de Mart Annelerine transfer olacağım bu gidişle:118:
Bende feys vb kullanmıyorum canım, valla sessiz kaldı burası arada bir diğer topikleri gezineyim bende =)
Yapacak birşey yok.
canım msj kutuna bak özel msj yolladım