2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydınnnnn kızlar herkesler iyidir umarım. burada kimse kalmamış herkes facede sanırım. ama işyerlerinde yasak değilmi? bizde yasak mesela :126:

dün biraz diğer topikleri gezdim aralık 2013 anneleri topiğine başladım doğumlar başlamış ayy nası böle heyecan yaptım bizim daha çok var ama sanki bende onlardanmışım gibi heyecanlandım...

dün biraz diğer topikleri gezdim aralık 2013 anneleri topiğine başladım doğumlar başlamış ayy nası böle heyecan yaptım bizim daha çok var ama sanki bende onlardanmışım gibi heyecanlandım...

Ben de okuyorum:107: Heyecanla takip ediyorum onları arkası yarın gibi ama kendimiz yaşarken nasıl olacak bakalım

Günaydın kızlar =)
Siz artık facede takılıyorsunuz, ben burada boş boş bakınıp çıkıyorum...
Arada bir girin ya, valla sıkıcı geçmeye başladı burada ki zaman da

Benide ekleyin Face e Aytül balcı ismîm özel mesaj atamıyorum lütfennnnnnnnnş
canım face fotoğrafın nasıl ben bulamadım seni
canım özelden mesaj yolladım sana
arkadaşlık gönderdim canım faceden
Günaydın kızlar =)

canımm sende gel faceye bütün kızlar orda

Günaydın kızlar =)

günaydın cnm... benim de facem yok. burası baya bi tenha kaldı cnm katılıyorum sana. daha önce ne kadar yoğundu son measjları okumak ne kadar uzun sürerdi...

Merhabalar. Hayırlı Cumalar. 17.haftamızı bitirdik biz haftaya kontrolümüz var. Cinsiyeti öğrenemeyen bir ben mi kaldım?

S a ben de nisan 2014 annesi olucam inşallah:) Beni de ekler misiniz? 26 yaşındayım 27 haziran sat doğumumda 3 nisan istanbulda oturuyorum. ilk bebeğim.Kızımız olucak. ismimizde değişmezse Ahsen Ela inşallah.

S a ben de nisan 2014 annesi olucam inşallah:) Beni de ekler misiniz? 26 yaşındayım 27 haziran sat doğumumda 3 nisan istanbulda oturuyorum. ilk bebeğim.Kızımız olucak. ismimizde değişmezse Ahsen Ela inşallah.

Hoş geldin canım Maşallah prensesine, ismi ile yaşasın inşallah

kuzummmmm

nasılsın.... bizim BDT 08/NİSAN/2013

CİNSİYET ERKEK,

ADI YAĞIZ

merhaba arkidişler bu aralar pek giremiyorum yogunum biraz, iş ev çocuk derken pek fırsat kalmıyor bazen okuyorum ama yazamıyorumm, hafta sonuda ya biz gezmede oluyoruz yada bizde misafir oluyor öyle olunca pek yazamadımm

benim oğlanın pipisi gitti, dr en son kız dedi, 3 lü test için gittigimde % 90 erkek dedi, sonuç göstermeye gittigimde başka bir dr vardı oda %90 kız dedi, ben böyle muğlakta kaılnca ilk hamilliğimdeki dr buldum ona gittim oda kız dedi, aslında ne yalan söyliyeyim kendimi erkek fikrine alıştırmıştım, bide ilk çocuğum kız bide erkek olursa değüme keyfime diyordum ama, dr kız deyince ilkinde biraz üzüldüm ama , bildiğim bişey vbarki en önemlisi beden ve ruh sağlığı, kuzumm sağlıklı olsunda gersi önemli değil, zaten bu troidler yüzünden hep endişeliyim

neyse benim ilk çocuğum 2011 ağustos doğumlu ordada böyle olmuştu önceleri sayfaları okuyamıyordum günde 200 sayfa yazıldığı bile olmuştu sonra face de grup kurdular kimseler uğramaz oldu, benim o zaman face yoktu şimdi var ama sadece ailem ve akrabalarla arkadaşım ne bileyim çokta doğru gelmiyor bana hiç tanımadığın insanlarala özel bilgilerini paylaşmak, ama tabiki herkese saygım var
bizden haberle böyle kızlar 2 hafta sonra kontrolüm var büyük ihtimal o zaman organ taramasına yönlendirecekler diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…