bizde oğlum için yakup kağan ismini düşünüyoruz sizce nasıl
bizde kzıımıza dolunay ismini vercez. Evlenmeden önce bile hazırdı.
evet cnm ya ben de raporluyum evdeyim sabahları yat uyu işte ama erkenden acıktığım için uyanıyorum. maşallah bebeklerin iki tane cinsiyetleri ne bebeklerinin?
Her ikinizin, bir de üzerine ailelerin sevebileceği bir isim bulmak oldukça zor gerçekten. Kız olduğunu sandığımızda beni hiç zorlamamıştı benim adım ile uyumlu olsun diye Defne demiştim hemen. Herkes beğenmişti. Erkek olunca eşime havale ettim, 1 hafta karışmadım. Baktım zorlanıyor&karar veremiyor, aldım sazı elimeKerem olmasına karar verdik, aileler de bayıldı. Hepimizin melekleri isimleri ile yaşasın inşallah:107:
Ben deneyimli annelere sorduğumda, hamilelikte her türlü ağrı mübah korkma diyorlarBenim de yatakta dönerken özellikle sağ kasığım çok ağrıyor. Ama ben genel olarak egzersiz&esneme ile ağrılarımı hafiflettim. Yolculuk vs. gibi nedenlerle sporumu aksattığım günler, daha yoğun olarak ağrı yaşıyorum.
Selam herkese,
Okuyamadım,geçmiş 70 sayfa olmuşHerkes iyi mi? Var mı kaçırdığım bişey acep.Biz doktordaydık geçen gün.4'lü testte hiçbişey çıkmadı şükür.Kızım 20 cm,300 gr olmuş Ellerini dizine sürttü birkaç kere,bir duygulandık,hiç bu kadar net görmemiştik,büyüdükçe daha güzel görünüyo ultrasonda. Göbüşü haftasına göre büyükmüş,anası kılıklı dedim
Ayrıntılı ultrason da 7 Aralık'ta.
İnşallah sizlerin de herşey yolundadır.Öpüyorum herkesii
bizde oğlum için yakup kağan ismini düşünüyoruz sizce nasıl
bizde kzıımıza dolunay ismini vercez. Evlenmeden önce bile hazırdı.
isimler konusulmus bende kız olursa begüm erkek olursa kaan koymayı dusunuyorum doktor kız dedı ama kendı doktorum degıldı guvenemedım haftaya kesınlesır artıkınn :)
kızlar maşallah bebişlerinize hepimizin bebişi ismiyle yaşasın inşallah
bizde oğlumuza Alper ya da Atınç ismini düşünüyoruz ama tam kesinleştiremedik o yüzden de tabloya yazılsın diyemedim ama sanırım Alper oacak.
dunden beri sol bacağımda kaşıntı var. Kaşınan her yerde sinek ıssırığı gibi kabarcıklar çıkıyor
canım çok fazlasa doktora git karciğerinle ilgiliyse sorun olabilir
Bir arkadaşım var onlarda yeni evliler adı Begüm, eşinin adı Kaan =)isimler konusulmus bende kız olursa begüm erkek olursa kaan koymayı dusunuyorum doktor kız dedı ama kendı doktorum degıldı guvenemedım haftaya kesınlesır artıkınn :)
ama ben su listeye bir turlu giremedim fefilifa ask olsunözelden de mesaj göndermistim acaba benim özelden gönderdigim mesajlar gitmio mu onu da test etmis olayim benden sana mesaj geldi mi hic
massall ne guzel cıcıler almısın annesıı gule gule kullan canım benım ben daha hıc bıse almadım oglusuma erken dıye dusundum ama almamk ıcın zor tutuyorum erekek bebege gore pek cıcılı seyler yok ama olsun onlar bızım yavrularımızz
Kızlar mrb benım dunden berı canım cok sıkkın dun sabah felaket bır bel agrısıyla uyandım ve hemen hastaneye kostuk ıdrar tahlılı ıstedıler ıdrarrım bıldgınız kandı resmen sonra ultrason la bobreklere bakıldı 1 cmlık tas ve tam kanalın agzında eger kanala gırerse cıkması mumkun degıl bobrek buyume yapar dedıler acılen tel takılması gerekıyormus ama ben cok korkuyrum bugun cok sukur agrım yok ama sanırım telden kacısımda yok cok acı cekıcem yaa cok kotuyum sımdılık taktrmadım ama her hafta bobrek ultrasonla takıp edılecek cevrenızde bole bısey yasayan varmı cok merak edıyorum
çok geçmiş olsun canım ben önceden taş düşürdüm çok zor bişey Allah yardımcın olsun ben o kadar hastanelere gitmiştim bende taş olduğunu anlamamışlardı dediğin gibi idrarımın rengi hep çok koyuydu ve en son hastaneden eve geldiğimde wcde idrarımla birlikte kan geldi baya birde baktım beyaz tırtıklı 1 cm boyutunda ince kağıt gibi bişey yani taş onu düşürdükten sonra çok rahatladım normale döndüm ama ben 2 ay ağrısını çekmiştim bana bişeyin yok deyip postalıyolardı senikinin farkedilmesi çok güzel böbreklerini sıcak tut hatta bişeyle sar ağrıdığı zaman sıcak su torbasıda koyabilirsin ama bunu doktora bi danış çünkü hamile olduğumuz için sıcak suyu belki önermeyebilirler ayaklarını mutlaka sıcak tut patik giy bol bol su iç günde 3 ltyi bulsun o tl sanırım stent onu taktıklarında ne olacakmış onu çözemedim doktorlar daha iyi bilir tabiki taşı operasyonla çıkaramazlarmıymış idrar yolundan girerek o zman tamamen kurtulmuş olurdun istersen başka doktorada git canım böyle konularda tek doktora bağlanmamak gerek rabbim sana şifa eylesin inşallah bu durumu kolay atlatırsın