2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkes facede anlaşılan...iyice azalmış muhabbet..ben de bi hesap alayım becerebilirsem...yoksa size hasret kalıcam

Cok saol tatlım ya tası cıkarmk ıcın amelıyt olmak lazım onuda jınekolog ıstemıyr anestezı olmaz dıyr ıste tel evet stent onu takınca bobrek sısme yapmaz tasta kanala gıremez dedı dr canım dunden berı 4 dr gıttık 2 sı tel hemen takılmalı 2sı suan cok acıl degıl takıp edılmesı lazım dedıler

anladım canım stentin bebeğe zararı yoksa taktırmak faydalı olabilir ama seni çok iyi anlıyorum korkuyorsun işlemden tas eğer kanala girerese daha çok ağrı yapabilir hamilelikte hasta olmak çok zor ilaç kullanamıyorsun bi sıkıntı çıkınca tedavi olması zor Allah yardımcın olsun umarım bu durumu kolay atlatırsın rabbim şifa eylesin biran önce iyileş

Defne ve doğa çok güzel 2 isim ...
Feryal pek yaygın bir isim değil sanırım ama hoş geliyor kulağa..
Feryal: uzun boylu güzel kız anlamında kullanılır. 2. ayın kendi etrafına yaydığı ışık 3. mısır da çok eskilerde bi prensesin adı..
İsmin anlamı güzel aslında.
İsim işi dediğin gibi zor iş =) sonuçta ömür boyu taşıyacak, karar vermekte kolay olmuyor.
Ben baskiya basliyayim yaa feryal doga guzel istedigini kullansın buyuyunce
Her ikinizin, bir de üzerine ailelerin sevebileceği bir isim bulmak oldukça zor gerçekten. Kız olduğunu sandığımızda beni hiç zorlamamıştı benim adım ile uyumlu olsun diye Defne demiştim hemen. Herkes beğenmişti. Erkek olunca eşime havale ettim, 1 hafta karışmadım. Baktım zorlanıyor&karar veremiyor, aldım sazı elime:KK9: Kerem olmasına karar verdik, aileler de bayıldı. Hepimizin melekleri isimleri ile yaşasın inşallah:107:

Allah saglikli uzun ömür versin yavruna

Ben deneyimli annelere sorduğumda, hamilelikte her türlü ağrı mübah korkma diyorlar:KK9: Benim de yatakta dönerken özellikle sağ kasığım çok ağrıyor. Ama ben genel olarak egzersiz&esneme ile ağrılarımı hafiflettim. Yolculuk vs. gibi nedenlerle sporumu aksattığım günler, daha yoğun olarak ağrı yaşıyorum.

Kızlar mrb benım dunden berı canım cok sıkkın dun sabah felaket bır bel agrısıyla uyandım ve hemen hastaneye kostuk ıdrar tahlılı ıstedıler ıdrarrım bıldgınız kandı resmen sonra ultrason la bobreklere bakıldı 1 cmlık tas ve tam kanalın agzında eger kanala gırerse cıkması mumkun degıl bobrek buyume yapar dedıler acılen tel takılması gerekıyormus ama ben cok korkuyrum bugun cok sukur agrım yok ama sanırım telden kacısımda yok cok acı cekıcem yaa cok kotuyum sımdılık taktrmadım ama her hafta bobrek ultrasonla takıp edılecek cevrenızde bole bısey yasayan varmı cok merak edıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Taş değil ama, tek böbreği olan bir arkadaşım aynı tedaviyi görecek; sanırım hamileliğin 6. ayında yapacaklar. Amaç büyüyen bebeğin böbreğe baskı yapmaması imiş. Umarım tedavin işe yarar, hamilelik dönemini sıkıntısız atlatırsın.

Ben baskiya basliyayim yaa feryal doga guzel istedigini kullansın buyuyunce

cnm bebisin adiyla yasasin, ismi ona hayirli olsun Insallah. Ben de kizima Ayse demek sitiyorum esim de ailemiz de cok begendi. Cevremiz cok klasik, sade buldu ama ona baska isimle seslenemiyorum :) Belki yanina bir isim daha ekleriz ama ben de babasi da Ayse diye cagiricaz onu...

kuzey16...geçmiş olsun
kızlar feryal doğa da güzel...ayşe de...hayırlı olsun isimleriniz...ben "kuzey" istiyorum ama herkes karşı...neymiş çocuk soğuk olurmuş...ilkini "ege" koyduk da nooldu sanki çok sıcak

Kizlar
0-3 ay kacar tane ne alacaksiniz?
3-6 ay icin kacar tane?
0 aylik alacak msniz birseyler?.

cnm ben 10 kisa tulum 10 uzun tulum yeni dogan alicam, 3takim hastane cikisi alicam, evde de bikac takim var. 0-3 ay icinde 5li takimlar falan var. Yani ilk 3 ayini veya 2 ayini bunlarla hallederiz diye dusunuyorum. Bir de guzel elbise falan aldim 0-3 aylik. bebegin kilosuna gelisimine gore ana-kiz gider aliriz 3. aymizda ve sonrasinda diye dusunuyorum :)

cnm bebisin adiyla yasasin, ismi ona hayirli olsun Insallah. Ben de kizima Ayse demek sitiyorum esim de ailemiz de cok begendi. Cevremiz cok klasik, sade buldu ama ona baska isimle seslenemiyorum :) Belki yanina bir isim daha ekleriz ama ben de babasi da Ayse diye cagiricaz onu...
Canim ayse de cok guzel ama istetsen yanina birde daha guncel biseyler koy.istefigini kullanor ilerde.biz cift olarak dogayi begendik.esimde bir tane de kuran da gwcen bir isim olsun diyor.feryal de gecmiyor.bakalim zaman cok tatlı telaslar dusuncez artik
kuzey16...geçmiş olsun
kızlar feryal doğa da güzel...ayşe de...hayırlı olsun isimleriniz...ben "kuzey" istiyorum ama herkes karşı...neymiş çocuk soğuk olurmuş...ilkini "ege" koyduk da nooldu sanki çok sıcak

Ayyy fatos cok guldummmmmm:KK66:)) civan da guzel bir isim diziyi izliyorum ordan geldi aklima.aramizda kalsin a bakiyorum.

Ya facede yazdiklarimizi baskasi gormuyor degil mi.ya da o grubu.malum cevre gormesin yazdiklarimizi:KK66:)))

facede 2014 nisan anneleri grubu mu cnm ben girdim hic foto falan yok baska face sayfasi mi var
bana da orası değil gibi geldi...çünkü kendi fotolarını vs paylaştıklarını söylemişti arkadaşlar
Canim ayse de cok guzel ama istetsen yanina birde daha guncel biseyler koy.istefigini kullanor ilerde.biz cift olarak dogayi begendik.esimde bir tane de kuran da gwcen bir isim olsun diyor.feryal de gecmiyor.bakalim zaman cok tatlı telaslar dusuncez artik

Ayyy fatos cok guldummmmmm:KK66:)) civan da guzel bir isim diziyi izliyorum ordan geldi aklima.aramizda kalsin a bakiyorum.

Ya facede yazdiklarimizi baskasi gormuyor degil mi.ya da o grubu.malum cevre gormesin yazdiklarimizi:KK66:)))

evet gizli grupmuş, kimse görmüyormuş canım

canm grup gizli. grupta olanlar haricinde kimse yazdığını, paylaştığını fotonu görmüyo. baya da akıcı sohbetimiz. çok alıştık birbirimize..

Günaydıııın

Birkaç hafta önce ücretsiz ktap yolluyolar diye doldurduğumuz anket vardı ya,Sabiha Paktuna'nın bebeğimi beklerken kitabı,bana geçen hafta geldi,çok da beğendim,tam yarısındayken kaldığım otelde unuttum,o kadar üzüldüm ki,çok güzel bilgiler vardı,size de gelmiştir umarım :KK16:

Kızlar size bişe soracam eskiden de vardı ama hamilelikte acayip gaz sıkıntısı yaşıyorum sizde de var mı ne yapıyorsuuz

evet cnm bende de çok fazla gaz sorunu var. hamileliğin başından itibaren ara ara devam ediyo. ben ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum üşütmemeye çalışıyorum. doktoruma sormuştum hamilelikte normaldir dedi. başka bişey demedi...:KK50:

cnm "mina" ismini beğeniyorum da Ayşe ye uymadı, Kuran da geçiyor bir bak dilersen. Hira da güzel (kuranda geçiyor)ama Demet Akalın koyuyor kızına:)

X