- 5 Kasım 2008
- 1.465
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saol tatlım ya tası cıkarmk ıcın amelıyt olmak lazım onuda jınekolog ıstemıyr anestezı olmaz dıyr ıste tel evet stent onu takınca bobrek sısme yapmaz tasta kanala gıremez dedı dr canım dunden berı 4 dr gıttık 2 sı tel hemen takılmalı 2sı suan cok acıl degıl takıp edılmesı lazım dedıler
Ben baskiya basliyayim yaa feryal doga guzel istedigini kullansın buyuyunceDefne ve doğa çok güzel 2 isim ...
Feryal pek yaygın bir isim değil sanırım ama hoş geliyor kulağa..
Feryal: uzun boylu güzel kız anlamında kullanılır. 2. ayın kendi etrafına yaydığı ışık 3. mısır da çok eskilerde bi prensesin adı..
İsmin anlamı güzel aslında.
İsim işi dediğin gibi zor iş =) sonuçta ömür boyu taşıyacak, karar vermekte kolay olmuyor.
Her ikinizin, bir de üzerine ailelerin sevebileceği bir isim bulmak oldukça zor gerçekten. Kız olduğunu sandığımızda beni hiç zorlamamıştı benim adım ile uyumlu olsun diye Defne demiştim hemen. Herkes beğenmişti. Erkek olunca eşime havale ettim, 1 hafta karışmadım. Baktım zorlanıyor&karar veremiyor, aldım sazı elime Kerem olmasına karar verdik, aileler de bayıldı. Hepimizin melekleri isimleri ile yaşasın inşallah:107:
Allah saglikli uzun ömür versin yavruna
Ben deneyimli annelere sorduğumda, hamilelikte her türlü ağrı mübah korkma diyorlar Benim de yatakta dönerken özellikle sağ kasığım çok ağrıyor. Ama ben genel olarak egzersiz&esneme ile ağrılarımı hafiflettim. Yolculuk vs. gibi nedenlerle sporumu aksattığım günler, daha yoğun olarak ağrı yaşıyorum.
Kızlar mrb benım dunden berı canım cok sıkkın dun sabah felaket bır bel agrısıyla uyandım ve hemen hastaneye kostuk ıdrar tahlılı ıstedıler ıdrarrım bıldgınız kandı resmen sonra ultrason la bobreklere bakıldı 1 cmlık tas ve tam kanalın agzında eger kanala gırerse cıkması mumkun degıl bobrek buyume yapar dedıler acılen tel takılması gerekıyormus ama ben cok korkuyrum bugun cok sukur agrım yok ama sanırım telden kacısımda yok cok acı cekıcem yaa cok kotuyum sımdılık taktrmadım ama her hafta bobrek ultrasonla takıp edılecek cevrenızde bole bısey yasayan varmı cok merak edıyorum
Ben baskiya basliyayim yaa feryal doga guzel istedigini kullansın buyuyunce
http://www.facebook.com/pages/2014-Nisan-Anneleri/207484229430095?fref=ts
Arkadaslar burayada uye olsanıza paylasımlar kolay foto vs daha olur
Kizlar
0-3 ay kacar tane ne alacaksiniz?
3-6 ay icin kacar tane?
0 aylik alacak msniz birseyler?.
herkes facede anlaşılan...iyice azalmış muhabbet..ben de bi hesap alayım becerebilirsem...yoksa size hasret kalıcam
Canim ayse de cok guzel ama istetsen yanina birde daha guncel biseyler koy.istefigini kullanor ilerde.biz cift olarak dogayi begendik.esimde bir tane de kuran da gwcen bir isim olsun diyor.feryal de gecmiyor.bakalim zaman cok tatlı telaslar dusuncez artikcnm bebisin adiyla yasasin, ismi ona hayirli olsun Insallah. Ben de kizima Ayse demek sitiyorum esim de ailemiz de cok begendi. Cevremiz cok klasik, sade buldu ama ona baska isimle seslenemiyorum :) Belki yanina bir isim daha ekleriz ama ben de babasi da Ayse diye cagiricaz onu...
kuzey16...geçmiş olsun
kızlar feryal doğa da güzel...ayşe de...hayırlı olsun isimleriniz...ben "kuzey" istiyorum ama herkes karşı...neymiş çocuk soğuk olurmuş...ilkini "ege" koyduk da nooldu sanki çok sıcak
bana da orası değil gibi geldi...çünkü kendi fotolarını vs paylaştıklarını söylemişti arkadaşlarfacede 2014 nisan anneleri grubu mu cnm ben girdim hic foto falan yok baska face sayfasi mi var
Canim ayse de cok guzel ama istetsen yanina birde daha guncel biseyler koy.istefigini kullanor ilerde.biz cift olarak dogayi begendik.esimde bir tane de kuran da gwcen bir isim olsun diyor.feryal de gecmiyor.bakalim zaman cok tatlı telaslar dusuncez artik
Ayyy fatos cok guldummmmmm)) civan da guzel bir isim diziyi izliyorum ordan geldi aklima.aramizda kalsin a bakiyorum.
Ya facede yazdiklarimizi baskasi gormuyor degil mi.ya da o grubu.malum cevre gormesin yazdiklarimizi)))
Canim ayse de cok guzel ama istetsen yanina birde daha guncel biseyler koy.istefigini kullanor ilerde.biz cift olarak dogayi begendik.esimde bir tane de kuran da gwcen bir isim olsun diyor.feryal de gecmiyor.bakalim zaman cok tatlı telaslar dusuncez artik
Ayyy fatos cok guldummmmmm)) civan da guzel bir isim diziyi izliyorum ordan geldi aklima.aramizda kalsin a bakiyorum.
Ya facede yazdiklarimizi baskasi gormuyor degil mi.ya da o grubu.malum cevre gormesin yazdiklarimizi)))
Kızlar size bişe soracam eskiden de vardı ama hamilelikte acayip gaz sıkıntısı yaşıyorum sizde de var mı ne yapıyorsuuz
canm grup gizli. grupta olanlar haricinde kimse yazdığını, paylaştığını fotonu görmüyo. baya da akıcı sohbetimiz. çok alıştık birbirimize..
ben de katılmak isterim nolurrr beni de alın nasıl gelicemmm