- 10 Ekim 2009
- 1.261
- 25
tatlim 2 hafta once yazmissin evet seninle birlikte 4 kisi var listeye eklenecek biraz daha artsin cinsiyetler ogrenilsin hemen eklicem
kızlar ama tedirginliğim arttı benim şükrediyorum hareketleri var diye ama görmem lazım benim onu artık
iyi aksamlar anne adaylari:)Haklisiniz zaman cok yavas ilerliyo ben henüz bebisimi tam hissedemiyorum arada bi kipirtilar oluyor ama tam olarak bebegimin kipirtilari diyemiyorumSirf bu yuzden angelsound adinda bi alet aldim arada bebegimin kalp atislarini dinliyorum bu beni rahatlatiyor:))Sizlerden de benim gibi bebislerinizin hareketlerini tam hissedemeyen anneler varmi?Hamileligin ücüncü ayini doldurduktan sonra asiri derece duygusal ve herseyi cok ince düsünür oldum ve sürekli aklimda ya bisey olursa korkusu var bu korkuyu yasiyormusunuz sizde umarim bu psikoloji uzun sürmez... Allahim yavrularimizi saglikli bi sekilde kucaklarimiza almak nasip etsin...
afiyetle ye canım bebişine yarasın :))
Günaydın, keyifli günlerHafta sonu Hunger Game 2 geliyormuş, uzun zamandır bekliyordum. Umarım ilki kadar güzeldir:107:
Anneler ekstrem düzeyde fedakar oluyorlar evet, ben öyle olacağımı hiç sanmıyorum ama bakalım:107: Sana afiyet olsun, benim yerime de ye
Günaydın canımya sorma bu erken kalkma olayını hiç.. normalde işe gittiğimden zaten 7-7 buçuk arası uyanıyorum. ama bu hafta izindeyim, uyu di mi?! yok, bu sabah 6 buçukta kalktım yaaa. deli olacağım
bu arada benim bebişler iki tane diye karnım bayağa büyük, ve bazen attıkları tekmeler dışarıdan fark edilebiliyorçok eğlenceli
Kızlar selam.en ismimiz hazir diye dusunurken esim artık begenmedigini soyledi.feryal doga dusunyyorduk.feryal i artik begenmiyormus beyimiz.ne koycaz bakalim.onerilere acigim.
Aynı benim eşimin yaptığını yapıyor eşin =)
Bizde eylül,deniz,idil bu isimlerden vazgeçtik =)
Şimdi eşim Irmak diyor...
Önümüzde ki aylar ne der belli değil =)
merhaba kızlar ya dünden beri sağ tarafım çok köt kasılıyo ve ağrıyo bel ağrısı da ayrı zaten napcam bilmiyorum ilk kez böyle bişey başıma geldi
Dwfbe yi dw vegeniyorym bwn.yakin arkadasimizib kizinin adi defne biz obsan koymuyoruz.ben zeynep i de begeniyorum sma esimin teyzesinin adi zeynep pek haz etmiyorum kendilerinden ondan da vazgectim.elif i begeniyorum o da esimin yegeninin adi da ondan da vaxgectik.bize isim kalmadıya ama feryal bwnce guzeldi gem agir ve hanim bir isim doga da daha modern gibi.amannnnnn zor ismis isim koyma işi
nereden alıyosnuz canım bunlar nettne mi bende baktım ama bulamadım kaça nerden aldınMerhaba ,
Ben bu aletten aldım ama çok korktum hiç kullanamadım henüz , dügmesine bile basmadım , zararlı olur diye . Kullanayam mı zararı olmaz mı bilemedim , doktor randevumda yok ay sonuna kadar doktorada soramadım.
Canım bende sağ tarafımdan şikayetciyim =)
Ağrı ve dediğin gibi kasılmalar yaşıyordum, dün ayrıntılı usg de doktoruma sordum.
Kızımın kafası sağ tarafta kasığımın üstündeymiş, o baskı yapıyormuş =)
Bende ayakları falan sanıyordumkafasıymış bebeğimin.
Zaten 3 yaşa kadar bebeklerin kafaları daha ağır olurmuş vücutta.
O yüzden baskısı çok hissedilirmiş.
Bel ağrısına gelince o da normal artık demişti.
Kalkarken, eğilirken destek al ellerinle.
Bir de ağır kaldırma sorun yaşamazsın sanırım canım
Kızlar selam.en ismimiz hazir diye dusunurken esim artık begenmedigini soyledi.feryal doga dusunyyorduk.feryal i artik begenmiyormus beyimiz.ne koycaz bakalim.onerilere acigim.
merhaba kızlar ya dünden beri sağ tarafım çok köt kasılıyo ve ağrıyo bel ağrısı da ayrı zaten napcam bilmiyorum ilk kez böyle bişey başıma geldi
Her ikinizin, bir de üzerine ailelerin sevebileceği bir isim bulmak oldukça zor gerçekten. Kız olduğunu sandığımızda beni hiç zorlamamıştı benim adım ile uyumlu olsun diye Defne demiştim hemen. Herkes beğenmişti. Erkek olunca eşime havale ettim, 1 hafta karışmadım. Baktım zorlanıyor&karar veremiyor, aldım sazı elimeKerem olmasına karar verdik, aileler de bayıldı. Hepimizin melekleri isimleri ile yaşasın inşallah:107:
Ben deneyimli annelere sorduğumda, hamilelikte her türlü ağrı mübah korkma diyorlarBenim de yatakta dönerken özellikle sağ kasığım çok ağrıyor. Ama ben genel olarak egzersiz&esneme ile ağrılarımı hafiflettim. Yolculuk vs. gibi nedenlerle sporumu aksattığım günler, daha yoğun olarak ağrı yaşıyorum.
çok güzel dyolarda ömrü hayatımda 24 yaşındayım şimdiye kadar böyle bir bel ağrısı yaşamadım evet hastalık zamanında regl olduğum zamanlar hastanelik oluyordum ama bu kadar kötü olmuyodum ya oturduğum yerden kalkmak istediğimde kaskatı kesiliyorumm doğrulmak ta sıkıntı çekiyorum biraz masaj yaparak yavaş yavaş doğrulmaya çalışıyorum canım ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum tabi ister istemez korku oluyorşimdide tekmeliyo yaramaz
Bahsettiğin tarzda ağrıyı ben de uzun süre yaşadım. Hem hızlı kilo alma, hem de yataktan-koltuktan kalkarken dikkatsiz davranmak yüzünden:107: Dediğin gibi yatsam kalkamaz, kalksam doğrulamazdım. Normal ağrılar ama bunlar. Link vermeyeceğim ama youtube da ararsan hamilelere yönelik özellikle bel bölgesi için çok güzel rahatlatma hareketleri var. 1-2 günde geçmez ama rutin olarak devam edersen geçecektir canım.