2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
27 yaşındayım canım kamuda çalışıyorum normalde ama 6. Haftadan beri kanamalar , sonrasında previa olunca heyet raporu verdi doktor evdeyim onun için. Çok zor oluyor hakikaten çalışmak.. stres , fazla ayakta durmak ,soğuk vs her şey tetikliyor her gün şikayet eder hale geliyorsun :KK43: bi de anlayışlı Amir'in yoksa çok daha zor ... Bir keresinde fmf kontrolu için tıp a gitmiştim sabah 8.30 da tahliller ultrasound derken ancak 16.00 da çıktım bitmiş haldeydi. ve bana işe dönmemi söylediler 16.45 te geri döndüm mesai 17:00 de bitiyor düşün yani :KK43: Allah'a havale ediyorum anlayışlı olmalarını diliyorum sen çalışmıyorsun galiba

ben çalışmıyorum canım zaten bu durumda çalışsamda bırakmak zorunda kalırdım fmfliler için çalışmak gerçekten zor :KK43: dünkü sancımın atak olduğunu anladım çünkü bugunde devam ediyor gece sürekli sancıdan dolayı uyandım sabahta aynı sancı bacağıma girince atak geçiriyorum dedim inşalah bebeği etkilemez karnım hala hasas dokunamıyorum bebek o tarafa doğru geçince sancım baslıyor bugun geçip yarına kalmasa bari zor dayanıyorum iş dünyası maleef acımasız onlara göre hasta olmican bekarken bir dönem çalışmıştım çalışmak gerçekten zor stresi ayrı bişey Allah yardımcın olsun

Aminnn hepimize nasip olsun o günleri görmek. Şimdi iyiyiz. İşe gidip gelirken çok sıkıntı oluyor ama izne çıkmak için 32.haftaya kadar beklemek gerek. Benimde ilk gebeliğim ufak ufak hareket ediyor gibi.

evet aradan 1 ay geçmiş bebişler artık harekete geçtiler bizimki bazen az oynayınca merak eder bile oluyorum :)

ben çalışmıyorum canım zaten bu durumda çalışsamda bırakmak zorunda kalırdım fmfliler için çalışmak gerçekten zor :KK43: dünkü sancımın atak olduğunu anladım çünkü bugunde devam ediyor gece sürekli sancıdan dolayı uyandım sabahta aynı sancı bacağıma girince atak geçiriyorum dedim inşalah bebeği etkilemez karnım hala hasas dokunamıyorum bebek o tarafa doğru geçince sancım baslıyor bugun geçip yarına kalmasa bari zor dayanıyorum iş dünyası maleef acımasız onlara göre hasta olmican bekarken bir dönem çalışmıştım çalışmak gerçekten zor stresi ayrı bişey Allah yardımcın olsun

Saol canım hepimizin inş.. Ateşin var mı peki o bebek için sıkıntılı oluyormuş çünkü :KK43: doktoruna ulaşıp sorabildin mi böyle durumda hastaneye gitmek gerekir mi diye ... Soramadıysanben bugün tahliller için gideceğim sorayım doktoruma

kızlar günaydın dun akşam evde oturuyordum kızım tekmeleyıp duruyordu ama nasıl bır tekmeleme karnımı acıp baktım resmem gördüm nasıl ıtıyor sıpa ağladım cok duygulandım eşim gelmesıne yarım saat kala durdu eşim geldı ne yaptı ettı oynamadı bızım kız :KK9: naz yapıyor babaya benımde mıdem cok yanıyor sanırım normal artık saçlanıyor bızımkıler
yok burcum ne cılvesı öyle koklasıyoruz bız doğuma kadar tık yok koçiş korkuyor bebeğe bırsey olur dıye bızde yapmıyoruz
bu arada sen nasılsın

bizdede doğuma kadar yasak canım bebiş oynayınca insan çok mutlu oluyor benim ağzım kulaklarıma varıyor ama bazen canımı acıtıyor yada benim sancım var dünden beri ondan öyle hissediyorum benimde midem sorunlu sabahları boğazım yanıyor midemden ötürü mideler iyce bozuldu napcaz böyle

Saol canım hepimizin inş.. Ateşin var mı peki o bebek için sıkıntılı oluyormuş çünkü :KK43: doktoruna ulaşıp sorabildin mi böyle durumda hastaneye gitmek gerekir mi diye ... Soramadıysanben bugün tahliller için gideceğim sorayım doktoruma

ateşim az var gibi yani 37yi geçmez dr aramadım numarası yok benim henüz sabit bir dr olmadı için arayacağım kimse yok zaten arasamda hastaneye gel kontrol edelim derler atak da hiçbişey yapamıyolarki bi ağrı kesici iğne vurup yollarlar sen bugun tekrar tahlil yaptıracaktın inşalah sonuçların iyi çıkar canım

Canım seninki nekadar fark etmiş 25 cm yazıyor benimkinde 15 :KK1:

o bastan popoya değil galiba bastan ayağa olan ölçüm birde burdaki ölçüm de bebeğin boyunu kilosunu fazla yazıyolar mesela ben en son gittiğimde bebeğin boyu bastan popoya 12 cmdi buradakinde ise 15 cm yazıyodu benim bebiş biraz minyon annesi gibi :)

Mutlaka bizide bilgilendir anniş .. Detaylida neler oluyor ,bebisin detaylari nasil gorunuyor ,
Detayli yaptiranlarda paylasabilirmi arkadaslar ..
Mutluy cumalarr ??

Canım butun organlarını yakınlastırıp ıncelıyor dr tabı bız bırsey anlamıyoruz esas o olcumler ıncelemelr bıtınce bu sefer 4 boyutlu resmlerını cekıyor tabı bebeıs guzel poz verırse bızımkı hep kapattı yuzunu baya ugrastk gosterseydı cok guzel anı olcaktı ama radyolojı uzmanı 2 hafta sonra bır daha gelın sırf resım ıcın dedı:KK66:ole ıste tatlım ya onemlı olan saglıklı olsunda resım olmasada olur

ateşim az var gibi yani 37yi geçmez dr aramadım numarası yok benim henüz sabit bir dr olmadı için arayacağım kimse yok zaten arasamda hastaneye gel kontrol edelim derler atak da hiçbişey yapamıyolarki bi ağrı kesici iğne vurup yollarlar sen bugun tekrar tahlil yaptıracaktın inşalah sonuçların iyi çıkar canım

o bastan popoya değil galiba bastan ayağa olan ölçüm birde burdaki ölçüm de bebeğin boyunu kilosunu fazla yazıyolar mesela ben en son gittiğimde bebeğin boyu bastan popoya 12 cmdi buradakinde ise 15 cm yazıyodu benim bebiş biraz minyon annesi gibi :)

Ama genede maşallah :nazar: 2 hafta bile nekadar fark ediyor
20de kont nekadar cıkacak bakalım merakla bekliyorum :KK16:

Mutlaka bizide bilgilendir anniş .. Detaylida neler oluyor ,bebisin detaylari nasil gorunuyor ,
Detayli yaptiranlarda paylasabilirmi arkadaslar ..
Mutluy cumalarr ☺️

Anlatırım tabi, neye bakılması lazım, ilerleme nasıl olmalı falan. Ben Dr uma da gideceğim yarın, soracaklarım var. Karnım pırtladı 15 günde. Ağrılarımı falan soracağım. Yazarım herşeyi detaylı

Ama genede maşallah :nazar: 2 hafta bile nekadar fark ediyor
20de kont nekadar cıkacak bakalım merakla bekliyorum :KK16:

benimde salı günü kontrolum var ama devlet hastanesinde orada ölçümünü söylerlermi bilmiyorum devlette pek söylemiyolar bende merak içindeyim bebeğim nasıl oldu acaba bide benim haftayada ayrıntılı ultrasona girmem lazım bakalım en çok onu merak ediyorum onda herşeyi ayrıntılı çıkıyor inşalah güzel haberlerle geliriz

Sagolsain canim.asagida bizim kizi görünce garip oldum:KK66: daha kontrolumuzeda var iki hafta.uzun geliyor bu bir ay bana yaaa ozledim

:KK1: Ayda 1 banada cok uzun geliyor merak ediyorum belki haraketlense daha az merak ederim diye düsünüyorum
bende doktorumu degiştiriyorum bu ay nasıl olucak hiç bilmiyorum :44:

benimde salı günü kontrolum var ama devlet hastanesinde orada ölçümünü söylerlermi bilmiyorum devlette pek söylemiyolar bende merak içindeyim bebeğim nasıl oldu acaba bide benim haftayada ayrıntılı ultrasona girmem lazım bakalım en çok onu merak ediyorum onda herşeyi ayrıntılı çıkıyor inşalah güzel haberlerle geliriz

İnsallah canım güzel haberlerini bekliyoruz bakalım bana ayrıntılıyı nezaman diyecek seker testi olan varmı o zor oluyormus ben onuda cok merak ediyorum şeker cıkmaz insallah

:KK1: Ayda 1 banada cok uzun geliyor merak ediyorum belki haraketlense daha az merak ederim diye düsünüyorum
bende doktorumu degiştiriyorum bu ay nasıl olucak hiç bilmiyorum :44:

İnsallah canım güzel haberlerini bekliyoruz bakalım bana ayrıntılıyı nezaman diyecek seker testi olan varmı o zor oluyormus ben onuda cok merak ediyorum şeker cıkmaz insallah

şeker testinden bende çekiniyorum kötü olursam diye ama onu 24. haftadan sonra yapıyolar galiba

canım bende sabahları cok zorlanıyorum birde halsizim Yoruluyorum eskiden yorulmak nedir bilmezdim ahh gençlik

Çok geçmiş olsun canım

Canım benimkindede tık yok 21 haftaya kadar normal diye korkmuyorum

Ay negüzel Hayılı haberlerle bekliyoruz bizimlede paylas kızının gülel fotolarını :KK16::KK16:
Canim aramzda 10 gun vsr seninle 20.haftadsyim ama tik yok..
22 de hissedende cok kisi varmis bakindimda biraz
Bebek iyi olsunda hissetmesemde olur.ins.iyidir
Canım hala bir degisiklik yok ; (

Kizlar gebelik takvimi olmayan bir ben kaldim.bende istiyorum su bebislilerden nereden hazirladiniz?
Seninle ayni gunuz canım hissediyormusun bende yok henuz.:26:

Şeker testi diyince aklıma geldi. Kuzenimin doğumuna az kaldı. Onun test günü zor olmuştu, şöyle ki, şekerli su içtikten sonra tuvalete gidemiyormuşuz. O da bilmediği için suyu içip öyle giderim demiş. İçtikten sonra uyarmış hemşire bir saat gitme diye. Zaten sıkışıktım, bi saat kan verene kadar çatladım nerdeyse diyodu.
Aklıma gelince sizinle de paylaşim dedim, zor durumda kalmayalım

şeker testinden bende çekiniyorum kötü olursam diye ama onu 24. haftadan sonra yapıyolar galiba

canım ben ekimin 26 sında da gittim hulisiye bir sonraki aya seker yapcam dedi aç gel dedi ama bende baska doktora randevu aldım şimdi ne zaman yapar bu bilmiyorum doktor degiştirmek zor geliyor ama bu doktora cok iyi diyorlar ve dogum bu hastanede daha uygun insallah 20si güzelce gecer

Canim aramzda 10 gun vsr seninle 20.haftadsyim ama tik yok..
22 de hissedende cok kisi varmis bakindimda biraz
Bebek iyi olsunda hissetmesemde olur.ins.iyidir

Seninle ayni gunuz canım hissediyormusun bende yok henuz.:26:

Canım bende hissetsem en azından kımıldıyor diye içim rahat eder diye düsünüyorum böyle kasıklarda soğımda solumda agrılar var tık yok korkuyorum arada endişeleniyorum az kaldı ama :KK1:

Şeker testi diyince aklıma geldi. Kuzenimin doğumuna az kaldı. Onun test günü zor olmuştu, şöyle ki, şekerli su içtikten sonra tuvalete gidemiyormuşuz. O da bilmediği için suyu içip öyle giderim demiş. İçtikten sonra uyarmış hemşire bir saat gitme diye. Zaten sıkışıktım, bi saat kan verene kadar çatladım nerdeyse diyodu.
Aklıma gelince sizinle de paylaşim dedim, zor durumda kalmayalım

Canım Çok tesekkürederim bunu söylemen iyi oldu ben çisimi hiç tutamıyorum:KK1: yoksa cok zorlanırdım suyuda cok içen birisiyim:KK16:

canım ben ekimin 26 sında da gittim hulisiye bir sonraki aya seker yapcam dedi aç gel dedi ama bende baska doktora randevu aldım şimdi ne zaman yapar bu bilmiyorum doktor degiştirmek zor geliyor ama bu doktora cok iyi diyorlar ve dogum bu hastanede daha uygun insallah 20si güzelce gecer

Canım bende hissetsem en azından kımıldıyor diye içim rahat eder diye düsünüyorum böyle kasıklarda soğımda solumda agrılar var tık yok korkuyorum arada endişeleniyorum az kaldı ama :KK1:

Canım Çok tesekkürederim bunu söylemen iyi oldu ben çisimi hiç tutamıyorum:KK1: yoksa cok zorlanırdım suyuda cok içen birisiyim:KK16:

bu dr gittiğinde sorarsın o ayarlar canım tetanozla şeker yapılacak benimde ikisinidende çekiniyorum mecbur yaptırıcaz herşey bebişler için...

kızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyo ve kaç kere yapılıyo? ben ayın 20.sinde doktora gidicem o zaman bana ayrıntılı ultrason için gün verir mi acaba?

kızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyo ve kaç kere yapılıyo? ben ayın 20.sinde doktora gidicem o zaman bana ayrıntılı ultrason için gün verir mi acaba?

20. haftadan sonra bakılıyor canım bende büyük ihtimalle 22 de giricem henüz randevu almadım gitiğinde doktora sor o seni yönlendirecektir

Son düzenleme:
X