kızlar bana dua edin ben çıkıyorum inş. güzel haberlerle geliriz kızımla
inşallah canım geldiğinde haber ver güzel haberlerini bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana dua edin ben çıkıyorum inş. güzel haberlerle geliriz kızımla
27 yaşındayım canım kamuda çalışıyorum normalde ama 6. Haftadan beri kanamalar , sonrasında previa olunca heyet raporu verdi doktor evdeyim onun için. Çok zor oluyor hakikaten çalışmak.. stres , fazla ayakta durmak ,soğuk vs her şey tetikliyor her gün şikayet eder hale geliyorsun bi de anlayışlı Amir'in yoksa çok daha zor ... Bir keresinde fmf kontrolu için tıp a gitmiştim sabah 8.30 da tahliller ultrasound derken ancak 16.00 da çıktım bitmiş haldeydi. ve bana işe dönmemi söylediler 16.45 te geri döndüm mesai 17:00 de bitiyor düşün yani Allah'a havale ediyorum anlayışlı olmalarını diliyorum sen çalışmıyorsun galiba
Aminnn hepimize nasip olsun o günleri görmek. Şimdi iyiyiz. İşe gidip gelirken çok sıkıntı oluyor ama izne çıkmak için 32.haftaya kadar beklemek gerek. Benimde ilk gebeliğim ufak ufak hareket ediyor gibi.
ben çalışmıyorum canım zaten bu durumda çalışsamda bırakmak zorunda kalırdım fmfliler için çalışmak gerçekten zor dünkü sancımın atak olduğunu anladım çünkü bugunde devam ediyor gece sürekli sancıdan dolayı uyandım sabahta aynı sancı bacağıma girince atak geçiriyorum dedim inşalah bebeği etkilemez karnım hala hasas dokunamıyorum bebek o tarafa doğru geçince sancım baslıyor bugun geçip yarına kalmasa bari zor dayanıyorum iş dünyası maleef acımasız onlara göre hasta olmican bekarken bir dönem çalışmıştım çalışmak gerçekten zor stresi ayrı bişey Allah yardımcın olsun
evet aradan 1 ay geçmiş bebişler artık harekete geçtiler bizimki bazen az oynayınca merak eder bile oluyorum :)
kızlar günaydın dun akşam evde oturuyordum kızım tekmeleyıp duruyordu ama nasıl bır tekmeleme karnımı acıp baktım resmem gördüm nasıl ıtıyor sıpa ağladım cok duygulandım eşim gelmesıne yarım saat kala durdu eşim geldı ne yaptı ettı oynamadı bızım kız naz yapıyor babaya benımde mıdem cok yanıyor sanırım normal artık saçlanıyor bızımkıler
yok burcum ne cılvesı öyle koklasıyoruz bız doğuma kadar tık yok koçiş korkuyor bebeğe bırsey olur dıye bızde yapmıyoruz
bu arada sen nasılsın
Saol canım hepimizin inş.. Ateşin var mı peki o bebek için sıkıntılı oluyormuş çünkü doktoruna ulaşıp sorabildin mi böyle durumda hastaneye gitmek gerekir mi diye ... Soramadıysanben bugün tahliller için gideceğim sorayım doktoruma
Canım seninki nekadar fark etmiş 25 cm yazıyor benimkinde 15
Mutlaka bizide bilgilendir anniş .. Detaylida neler oluyor ,bebisin detaylari nasil gorunuyor ,
Detayli yaptiranlarda paylasabilirmi arkadaslar ..
Mutluy cumalarr ??
ateşim az var gibi yani 37yi geçmez dr aramadım numarası yok benim henüz sabit bir dr olmadı için arayacağım kimse yok zaten arasamda hastaneye gel kontrol edelim derler atak da hiçbişey yapamıyolarki bi ağrı kesici iğne vurup yollarlar sen bugun tekrar tahlil yaptıracaktın inşalah sonuçların iyi çıkar canım
o bastan popoya değil galiba bastan ayağa olan ölçüm birde burdaki ölçüm de bebeğin boyunu kilosunu fazla yazıyolar mesela ben en son gittiğimde bebeğin boyu bastan popoya 12 cmdi buradakinde ise 15 cm yazıyodu benim bebiş biraz minyon annesi gibi :)
Mutlaka bizide bilgilendir anniş .. Detaylida neler oluyor ,bebisin detaylari nasil gorunuyor ,
Detayli yaptiranlarda paylasabilirmi arkadaslar ..
Mutluy cumalarr ☺️
Ama genede maşallah 2 hafta bile nekadar fark ediyor
20de kont nekadar cıkacak bakalım merakla bekliyorum
canım ben bu etiketlerin altındaki
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazısına tıkladım alttaki sayfa cıktı o yönlendiriyor canım
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
Sagolsain canim.asagida bizim kizi görünce garip oldum daha kontrolumuzeda var iki hafta.uzun geliyor bu bir ay bana yaaa ozledim
benimde salı günü kontrolum var ama devlet hastanesinde orada ölçümünü söylerlermi bilmiyorum devlette pek söylemiyolar bende merak içindeyim bebeğim nasıl oldu acaba bide benim haftayada ayrıntılı ultrasona girmem lazım bakalım en çok onu merak ediyorum onda herşeyi ayrıntılı çıkıyor inşalah güzel haberlerle geliriz
Ayda 1 banada cok uzun geliyor merak ediyorum belki haraketlense daha az merak ederim diye düsünüyorum
bende doktorumu degiştiriyorum bu ay nasıl olucak hiç bilmiyorum :44:
İnsallah canım güzel haberlerini bekliyoruz bakalım bana ayrıntılıyı nezaman diyecek seker testi olan varmı o zor oluyormus ben onuda cok merak ediyorum şeker cıkmaz insallah
Canim aramzda 10 gun vsr seninle 20.haftadsyim ama tik yok..canım bende sabahları cok zorlanıyorum birde halsizim Yoruluyorum eskiden yorulmak nedir bilmezdim ahh gençlik
Çok geçmiş olsun canım
Canım benimkindede tık yok 21 haftaya kadar normal diye korkmuyorum
Ay negüzel Hayılı haberlerle bekliyoruz bizimlede paylas kızının gülel fotolarını
Seninle ayni gunuz canım hissediyormusun bende yok henuz.:26:Canım hala bir degisiklik yok ; (
Kizlar gebelik takvimi olmayan bir ben kaldim.bende istiyorum su bebislilerden nereden hazirladiniz?
şeker testinden bende çekiniyorum kötü olursam diye ama onu 24. haftadan sonra yapıyolar galiba
Canim aramzda 10 gun vsr seninle 20.haftadsyim ama tik yok..
22 de hissedende cok kisi varmis bakindimda biraz
Bebek iyi olsunda hissetmesemde olur.ins.iyidir
Seninle ayni gunuz canım hissediyormusun bende yok henuz.:26:
Şeker testi diyince aklıma geldi. Kuzenimin doğumuna az kaldı. Onun test günü zor olmuştu, şöyle ki, şekerli su içtikten sonra tuvalete gidemiyormuşuz. O da bilmediği için suyu içip öyle giderim demiş. İçtikten sonra uyarmış hemşire bir saat gitme diye. Zaten sıkışıktım, bi saat kan verene kadar çatladım nerdeyse diyodu.
Aklıma gelince sizinle de paylaşim dedim, zor durumda kalmayalım
canım ben ekimin 26 sında da gittim hulisiye bir sonraki aya seker yapcam dedi aç gel dedi ama bende baska doktora randevu aldım şimdi ne zaman yapar bu bilmiyorum doktor degiştirmek zor geliyor ama bu doktora cok iyi diyorlar ve dogum bu hastanede daha uygun insallah 20si güzelce gecer
Canım bende hissetsem en azından kımıldıyor diye içim rahat eder diye düsünüyorum böyle kasıklarda soğımda solumda agrılar var tık yok korkuyorum arada endişeleniyorum az kaldı ama
Canım Çok tesekkürederim bunu söylemen iyi oldu ben çisimi hiç tutamıyorum yoksa cok zorlanırdım suyuda cok içen birisiyim
kızlar bu ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyo ve kaç kere yapılıyo? ben ayın 20.sinde doktora gidicem o zaman bana ayrıntılı ultrason için gün verir mi acaba?