Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğin gibi canım bazı bebekler çok çabuk uzuyor...
Sonra patikli olanlara sığmıyor ayaklar, bebeğin kemik yapısını engelliyor..
Bende senini gibi düşüyorum...
Ayaksız almak daha mantıklı..
Cok teşekkür ederim canım
Tamam canım hazırladığım da paylaşırım seninle...
Kızlar arada bazı arkadaşları cevapsız bırakıyorum, iletileri görmediğimden...
Kusuruma bakmayın.
Görünce geçte olsa yazıyorum..
bende aldım o kitaptan ama bu akşam haberlerde duyduklarımdan sonra çok üzüldüm sabiha paktuna keskin yiğit bebeğin ölümüne sebep olmuş.
ben izlemezsem olmaz ki kaç tane normal doğum izledim anlatamam
Ben hissediyordum 2 hafta öncesine kadar şimdi benimkinde ses yok =)
Annesini üzmüyor cimcimem
Hemen doğsun da, uyku uyumayayım razıyım...
Hayatıma renk katacak bebeğim.
Kendimi unuturum, hayatımı ona adarım valla..
evet ya artık sabırsızlanmaya başladık :) bir an önce gelsin istiyoruzzzzzzzzzz sağlıkla inşallah
Benimki de ediyor artık böyle Mısır patlaması gibi pıt yapıyor
Ben hissediyordum 2 hafta öncesine kadar şimdi benimkinde ses yok =)
Annesini üzmüyor cimcimem
Hemen doğsun da, uyku uyumayayım razıyım...
Hayatıma renk katacak bebeğim.
Kendimi unuturum, hayatımı ona adarım valla..
Günaydın kızlar. Grp hala devam ediyor.ama cumanin hurmetine heralde kendimi çok kötü hissetmiyorum; )
günaydın herkese... umarım herkes iyidir... sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorum. bugün benim yirmilik dişim çok fena ağrı yapıyo yarısı çıktı yarısı içinde. off birden çıkıverseler kurtulsak ama ara ara beni böyle mahvediyor. yemek de yiyemem şimdi doğru düzgün. boğazıma vurur ağrısı...
Dün gece babası da hissetti bebeğimizi:) 3 kere tekmeledi güzel kızım:)) çok mutlu olduk:)
günaydın kızlar...rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder. ben de size bir şey danışacaktım. maalesef orta kulak iltihabı başlangıcı olmuşum doktor zinnat diye bir antibiyotik verdi kadın doğum doktoruma sordum içebilirsin dedi ama yine de korkuyorum. sizler hamileyken ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı?
Kızlar netten bakıyorum ama güncel bir bilgi bulamıyorum, doğum izinlerinin son durumu netleşti mi? Biz çıkana kadar uzayacaksa uzasın noluuuuurrr
Günaydın kızlar. Grp hala devam ediyor.ama cumanin hurmetine heralde kendimi çok kötü hissetmiyorum; )
günaydın herkese... umarım herkes iyidir... sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorum. bugün benim yirmilik dişim çok fena ağrı yapıyo yarısı çıktı yarısı içinde. off birden çıkıverseler kurtulsak ama ara ara beni böyle mahvediyor. yemek de yiyemem şimdi doğru düzgün. boğazıma vurur ağrısı...
Oy oy ben kendimi cok yorgun hissediyorum biri bana 1 hafta rapor verse de hiç kalkmadan yatsam uykuya doysam
Ne güzel olurdu
günaydın kızlar...rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder. ben de size bir şey danışacaktım. maalesef orta kulak iltihabı başlangıcı olmuşum doktor zinnat diye bir antibiyotik verdi kadın doğum doktoruma sordum içebilirsin dedi ama yine de korkuyorum. sizler hamileyken ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı?
Günaydın nisan anneleri
Günaydın kızlar
herkesler iyi mi? var mı bugün kontrole gidecek olan? bizim kontrolümüz yarın