2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar günaydın dun akşam evde oturuyordum kızım tekmeleyıp duruyordu ama nasıl bır tekmeleme karnımı acıp baktım resmem gördüm nasıl ıtıyor sıpa ağladım cok duygulandım eşim gelmesıne yarım saat kala durdu eşim geldı ne yaptı ettı oynamadı bızım kız :KK9: naz yapıyor babaya benımde mıdem cok yanıyor sanırım normal artık saçlanıyor bızımkıler

sağol tatlım tahlilde çıkmaması garibime gitti bakalım yarın sağlık ocağına kayıt yaptıracağım tahlil de isteyeyim dr. gideyim korku ile yaşanmıyor

canım ınsallah temız cıkar ama yınede korkma bol bol sıvı tuket

öncelikle maşallah afiyet olsun sana bende cumartesi günü görgüsüzler gibi çiğ köfte yemiştim :KK52::KK52: Bende çok sırnaşıyorum ama tık yok benimkinde hastayım sana da geçer hamile halinle kötü olursun düzelene kadar yok diyo:KK17::KK17::KK17::KK17:

cicişler topiği mi varmış ya ben neden görmedim bilmiyorum :KK19:

sağol canım ooo yarında temzemdeyım cıgköfte yapacak bıde kuru dolma ayyy kız sorma ama bız hamıle kaldığımdan berı ılışkı yok eşim korkuyor doğana kadar olmasın dıyor benımde ısıme gelıyor acıkcası öpüp koklaşıyoruz oda yeter :KK17::KK9::KK9: kız cıcıler topiği göbek topiği ultrason topiği kılo topiği hepsi var ayıp ettin

oh oh kocalarla sırnaşın :KK1: valla biz istesekte yasak size değilse bol bol cilveleşin kızlar :KK9:

canım bende tam sana yazacaktım dün hastaneye gidicem diyordun nasıl oldun iyimisin? ben ayrıntılı için henüz randevu almadım muhtemelen radistanbulda çekilicem orası bana 2 gün önceden aramanız yeterli dedi ayın 19 unda zeynep kamilde randevum var oraya gidip bi görüşeyim olmassa radiistanbuldan randevu alıcam biraz araştırdım 22. haftada çekilmesi en ideal zamanmış

yok burcum ne cılvesı öyle koklasıyoruz bız doğuma kadar tık yok koçiş korkuyor bebeğe bırsey olur dıye bızde yapmıyoruz
bu arada sen nasılsın

Geçenlerde link atmıştım bebegimi beklerken kitabı ücretsizdi
Benimki az önce elime ulaştı sizlerinkide geldimi :KK52:

ben kıtabı cok uzun zaman önce almıştım

Son düzenleme:
Gunaydin ki zlar.

Ben hala hissedemiyorum cok korkuyorum bisey mi oldu kuzuma:KK14:

Haftaya kontrolumuz ama deli cikmam insallah:KK31:

Kizlar dun sinirden patlayacak hale geldim.Devlet hastanesine gittim.Orda 3 tane kadin dogum doktoru var ama 2 tane ultrason cihazi var.Birisi radyolojo odasinda digeride ultrason odasi demisler bi odaya koymuslar.3 tane doktorda hastasi geliyo konusuyo.Sonra hastasina diyo ki ultrason odasinin onunde bekle.Birsuru hastaya bunu soluyo.Daha sonta ultrason odasinin onunde beklerken 1 saat buluyo gelmesi.Ultrason odasinda yatacagin sedye pis.Bitmis jel kutusu yere firlatilmis resmen.Pecete bile yok.Hem pis hemde bekletiyolar.Doktor bebege bakiyo ama sinir oldum.Doktorun oturacagi sandalye bile yok sedyeye oturuyo.Doktorum cok iyiydi ama bu durumdan dolayi devlet hastanesine gitmekten vazgectik.Ve bashekime hastanenin durumunu da sikayet ettik.Bunu bize doktor soyledi zaten sikayet edin.Yoksa duzelmez bizim icinde cok zor oluyo diye.Herneyse sagolsun kocam part time calistigi halde ozele gidiyoruz artik ben cocugumu pis ortamda dogurtmam cocugumdan kiymetli mi para dedi.Ozel hastaneye gittik.Ama orda o kadar guzeldi ki hersey.Sanirsin ozel muayenehane yani.Bebegimi karsida ekrandada gorebildim.4 boyutluda gorebildim.Uzun uzun baktik.Herseyini tek tek olctu soyledi.Devlet bana
Ilac yazmamisti ozeldeki magnezyum falan ekledi eski ilaclarimin ustune.20 cm ve 300 gramlik bi bebegin var suan dedi.Kocaman gozleri vardi.Annesi gibi :) bacaklari gununden 3 gun geriydi ama kafa gelisimi gunuyle ayniydi.Tip olarakta belli ki annesine benziyo kuzum kisa bacakli biraz.Ama yuz uzunlugu ayni babasi.Ama bebegim somurtuyodu.Esim doktordan ciktigimizda sordu neden somurtuyodu acaba diye.Bende o zaman annesi uzgunken hisseder oda uzulur ya sinirlerim bozuktu demin o yuzden somurtuyodu dedim.Esim o zaman annenin hissettigini hissettigine inandi.Ve davranislari bile cok degisti :) 1 dedigim bir bucuk bile olmuyo suan :)

:nazar::nazar: bebişine, biz seninle aynıyız ya demek benim ufaklıklar da bu civardadır diyorum :KK16::KK16: devlet hastanesi koşulları hakikaten kötüymüş. belki de gittiğin hastane nispeten eski bir yerdir. hepsinde durumun bu kadar kötü olacağını sanmıyorum. eğer öyleyse devletten başka imkanı olmayanlara hakikaten yazık :KK43:

özelde sakin sakin bebeğini izleyince mutlu oluyor insan. hele bir de doktor vakit ayırınca miss :KK16::KK16:

kızlar herkese günaydın
gribe iyice yakalandım doktorum kanımda enfeksiyon çıkınca dahiliyeye yönlendirdi o da ilaç verdi biraz daha iyiyim ama sanki bugün biraz öksürmeye başladım inşallah bebişime bir zararı olmaz

iyiyim ben canım benim kontrolüm cumaydı ve bebişim maşallah çok iyidi hep iyi olsun inşallah:nazar:
Hayırlısı ile senin de bebişini görmek nasip olsun inşallah.

çok geçmiş olsun. korkma ama bebişine hiç birşey olmaz. enfeksiyonun tedavi edilmesi önemli. inşallah benim kuzularım da iyidir :KK16:

Gunaydin ki zlar.

korkmana gerek yok canım benim. ben iki tane oldukları için hissedebeildiğimi düşünüyorum. 22 hatta 24te falan hisseden de oluyormuş. boşuna canını sıkma. zaten ayaktayken hiç hissedilmiyor. genelde sırtüstü yatarken ve oturunca hissediyorum ben. hatta sanki otururken masa başında öne eğilirsem, artık sıkışıyorlar mı ne oluyorsa sanki o zaman daha çok kıpırdıyorlar :KK1::KK1:

Benim de midem yanmaya başladı. Aniden oluveriyor, su içince rahatlıyorum. Sonra yine.
Bizim yarın detaylımız var :KK9: ama bugün saat ilerlemiyor sanki, akşam olmak bilmiyor. Özlediiimmmm.
Tekmelerimiz hissedilmeye başladı artık ama çok ender vuruyor sanki. Bi günde ya hissederim ya hissetmem, vakti de belli değil. Bizim de gelsin artık bu ayağı, bu poposu, bu eli diyebileceğimiz günler artık. :nazar:

Benim de midem yanmaya başladı. Aniden oluveriyor, su içince rahatlıyorum. Sonra yine.
Bizim yarın detaylımız var :KK9: ama bugün saat ilerlemiyor sanki, akşam olmak bilmiyor. Özlediiimmmm.
Tekmelerimiz hissedilmeye başladı artık ama çok ender vuruyor sanki. Bi günde ya hissederim ya hissetmem, vakti de belli değil. Bizim de gelsin artık bu ayağı, bu poposu, bu eli diyebileceğimiz günler artık. :nazar:

Mutlaka bizide bilgilendir anniş .. Detaylida neler oluyor ,bebisin detaylari nasil gorunuyor ,
Detayli yaptiranlarda paylasabilirmi arkadaslar ..
Mutluy cumalarr ☺️

kızlar günaydın dun akşam evde oturuyordum kızım tekmeleyıp duruyordu ama nasıl bır tekmeleme karnımı acıp baktım resmem gördüm nasıl ıtıyor sıpa ağladım cok duygulandım eşim gelmesıne yarım saat kala durdu eşim geldı ne yaptı ettı oynamadı bızım kız :KK9: naz yapıyor babaya benımde mıdem cok yanıyor sanırım normal artık saçlanıyor bızımkıler

canım ınsallah temız cıkar ama yınede korkma bol bol sıvı tuket

sağol canım ooo yarında temzemdeyım cıgköfte yapacak bıde kuru dolma ayyy kız sorma ama bız hamıle kaldığımdan berı ılışkı yok eşim korkuyor doğana kadar olmasın dıyor benımde ısıme gelıyor acıkcası öpüp koklaşıyoruz oda yeter :KK17::KK9::KK9: kız cıcıler topiği göbek topiği ultrason topiği kılo topiği hepsi var ayıp ettin

yok burcum ne cılvesı öyle koklasıyoruz bız doğuma kadar tık yok koçiş korkuyor bebeğe bırsey olur dıye bızde yapmıyoruz
bu arada sen nasılsın

ben kıtabı cok uzun zaman önce almıştım
çok şükür bende mide yanması yok 1 kez yaşadım ama tam yaşadım benimki kel olacak galiba :KK9::KK9::KK9: göbiş topiğini ultrason topiğini biliyodum ama cicişleri bilmiyodum dün gördüm ama :KK1: geç oldu ama oldu :KK52:

dün sabah işe gitmek için uyandığımda tam göbek deliğiminin hizasında bi top gördüm artık dirseğimiydi ayağımıydı bilmiyorum ama baya sertti sanki sağ tarafım gömülmüş hepsi sola kaymıştı göbeğim falan çok güzeldi bide tekmeliyordu güne kızımla başlamak çok güzel oldu :KK16::KK16:

dün sabah işe gitmek için uyandığımda tam göbek deliğiminin hizasında bi top gördüm artık dirseğimiydi ayağımıydı bilmiyorum ama baya sertti sanki sağ tarafım gömülmüş hepsi sola kaymıştı göbeğim falan çok güzeldi bide tekmeliyordu güne kızımla başlamak çok güzel oldu :KK16::KK16:

Ne güzel :) Bende o kadar hissedicekmiyim ya :) 17+3 günlük olduk.. O günleri sabırsızlıkla bekliyorum :KK43:

Mutlaka bizide bilgilendir anniş .. Detaylida neler oluyor ,bebisin detaylari nasil gorunuyor ,
Detayli yaptiranlarda paylasabilirmi arkadaslar ..
Mutluy cumalarr ☺️

slm benim ikili testim kötü çıkınca ben 17 haftamda girdim detaylıya orda doktor heryerini tek tek ölçüyor allah korusun bir sıkıntı varsa çıkıyor bana herşeyi normal dedi ama baş çevresi biraz büyük oda ırsi olabilir diğer herşeyi normal dedi amniyo senteze gerek yok dedi.

Sizim bebişlerin maşallahı var =)
Benim ki, sesini dahi çıkartmıyor :KK1:
Uyurken elimle göbeğimi severek uyuyorum, bir kalkıyorum hep elimi koyduğum yerde pıt pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
Bunun dışında tekmeleme falan hissetmiyorum =)
Benim kuzen şu an 6 aylık hamile, onun kızıda gece tekmelemekten uyutmuyormuş onu :KK1:

kızlar herkese günaydın
gribe iyice yakalandım doktorum kanımda enfeksiyon çıkınca dahiliyeye yönlendirdi o da ilaç verdi biraz daha iyiyim ama sanki bugün biraz öksürmeye başladım inşallah bebişime bir zararı olmaz

geçmiş olsun cnm... öksürürken dikkat et karnını tut da öksür cnm. doktorlar bunu söylüyorlar. pastil falan da iç boğazını yumuşatsın...

selam güzel annişler ...
uzun zamandır yazamıyorum işler yoğun ben garibim..
17. haftamız bitmek üzere.. hareketlerini hissediyorum epeydir.. ikinci bebekte daha cabuk hissediliyormuş..
alışverişede başladım azcık azıcık.. çoğunu kardeşim yollayacak yeni doğum yaptı oda .. 11 ay olacak sıpalar arasında inşallah..
çoğu aldığını giydirememiş bile..
bebeğinin çabuk çıkmasını isteyen arkadaşlar var genelde ilk hamilelikte öyle oluyor.. ama bi tavsiye bu günlerin tadını çıkarın.. hani sonrasındaki yorgunluk falan değil.. sadece bebeğinize en yakın olduğunuz dönemdesiniz.. birdaha içinizde olmayacak.. hele bi kaç hafta daha geçsin hıçkırıkları hareketleri elleri dirsekleri .. hepsini hissetmek müthiş bi duygu..

benim bu aralar sıkıntım çok ağrılarım çok fazla .. mide yanmalarımda başladı.. en iyi çözümü soğuk süt kızlar aklınızda bulunsun..
bide sanırım kasık fıtığı oldu.. sağ kasığımda ciddi bir şişlik var.. doktor büyük ihtimal fıtık dedi çok ağrı veriyor.. eğer kesin fıtıksa ki buna genel cerrah karar verecek.. iki ameliyat aynı anda olacak.. hem sezeryan ardından fıtık bakalım hayırlısı artık..

Kızlar netten bakıyorum ama güncel bir bilgi bulamıyorum, doğum izinlerinin son durumu netleşti mi? Biz çıkana kadar uzayacaksa uzasın noluuuuurrr

Canım hala bir degisiklik yok ; (

Kizlar gebelik takvimi olmayan bir ben kaldim.bende istiyorum su bebislilerden nereden hazirladiniz?

ay bana da rapor ne güzel olur

uykudan başımı kaldıramıyorum 2 gündür bende acaba bende mi bir gariplik var diyordum normalde sabahın köründe erkenden kalkardım şimdi çok zorlanıyorum kalkmakta

canım bende sabahları cok zorlanıyorum birde halsizim Yoruluyorum eskiden yorulmak nedir bilmezdim ahh gençlik

kızlar herkese günaydın

Çok geçmiş olsun canım

Gunaydin ki zlar.

Canım benimkindede tık yok 21 haftaya kadar normal diye korkmuyorum

bu arada saat 13,30 da dopplere gricem kızımı görücem bakalım kime benziyo :KK9::KK9:

kızlar bana dua edin ben çıkıyorum inş. güzel haberlerle geliriz kızımla :KK16::KK16:

Ay negüzel Hayılı haberlerle bekliyoruz bizimlede paylas kızının gülel fotolarını :KK16::KK16:

X