canım ben gidip görüp öyle almak istiyorum internetten sipariş veririm istediğim gibi çıkmaz bidaha geri göndermeye uğraşırım hem gidip almak daha zevkli olur demi :)
arkadaşlar AFP mom kaç olacak bilgisi olan var mı?
canım istersen sana atıyım 3lü test sonuclarımı karsılastır benim iyi cıktı
dayanamadım,bende kızçeme bişeyler aldım :)
ne güzel stres atarsın aslında ben 6. aya kadar bişey almicam diyordum zaten alamadımda inşalah bidahaki ay bişeyler almak istiyorum bakalım durumum düzelirse çok istiyorum mağazalara gidip bebişe bişeyler almayı
ayyy cok seker yaa kiz cocuklarinin kiyafetleri hep daha sirin oluyo gule gule giymek nasip etsin
dayanamadım,bende kızçeme bişeyler aldım :)
sağol canım,ben de şimdiden pek bişey almak istemiyodum ama görünce dayanamadım. uyku tulumu hem kıza hem erkeğe gider bence
Canım bunlar süperr hele kelebekli kilotlara bittim nerden aldın acaba int aldıysan banada link aratmısın bende alıyım kızıma
ammaann bebis bunlar ne alirsan hersey gider valla ben hic kimsenin bisey demesine bakmiorum erken diyenler falan oluyo ama böyle zevkli birsey hic bi zaman erken olamaz yanii guzel seyler biran önce yapilmali insanin hevesle aldigi hersey guzeldir valla masallah bebisine
ammaann bebis bunlar ne alirsan hersey gider valla ben hic kimsenin bisey demesine bakmiorum erken diyenler falan oluyo ama böyle zevkli birsey hic bi zaman erken olamaz yanii guzel seyler biran önce yapilmali insanin hevesle aldigi hersey guzeldir valla masallah bebisine
Bencede canım birde hepsini sona bıraksak daha cok şıkısırız diye düsünüyorum
böyle dogana kadar eksigi kalmaz bir tek dogum ücretimiz kalır hayırlısıyla
miiletin ağzına zaten fazla bakmıyorum da ,bazılarının 8.ayda bile cinsiyeti farklı söyleyebiliyorlar. o yüzden biraz çekiniyorum.
Çok sükür canım 2lide 3lüde cok iyi cıktı ben hiç sorun yasamadım bulantım bile olmadı İnsallah böylede devam eder
Sizinde sorunsuz cıkar inşallah bütün testler Saglıkla dogsunlar
bence de erken erken deyip duruolar neye göre erken kimse göre erken bi anlayabilsem ne demek istediklerini babaanneler anneanneler akillarina gelince bebek yelekleri örmeyi biliolar ama daha ortada torun yokken demii =) ben esime diyorum bebek bezleri pahali her gittigimizde bir tane alalim sonra sikismayalim diye
inşallah
iştahın mı açık da bu kadar kilo aldın? kilo daha çabuk yoruyor insanı hakikaten...nefesi de daralıyor insanın. protein ağırlıklı beslenmeye çalış bari