2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım ben gidip görüp öyle almak istiyorum internetten sipariş veririm istediğim gibi çıkmaz bidaha geri göndermeye uğraşırım hem gidip almak daha zevkli olur demi :)

Tabiki canım onun yeri çok başka olur o heyecanı yaşamak ...ben de dayanamadım bildik marka olunca 2 tane elbise aldım kuzucuğuma inş toparlanır da gezebiliriz gönlümüzce ...

dayanamadım,bende kızçeme bişeyler aldım :)

Eklentiler

• $[img][5][1][900x1234] (1).jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $[img][5][1][900x1234].jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 47

Canım Ama bilen birisiyle gitmek lazım sanırım ben dolandım dolandım bilemedim sonra annemle aldık ama boyutlarını kestiremiyorum bende battaniye havlu corap göbek bagı oyuntulu bebek bezi bebek mendili gögüs pedi :) önlük ucuz battaniye mendil yelek onlarda standar gibi zaten 3 tanede takım pijama bikac bisi daha aldım okadar liste yaptım ama bilemedim kesinlikle cocuklu yada az anlayan birisiyle git

sağol canım,ben de şimdiden pek bişey almak istemiyodum ama görünce dayanamadım. uyku tulumu hem kıza hem erkeğe gider bence

ammaann bebis bunlar ne alirsan hersey gider valla ben hic kimsenin bisey demesine bakmiorum erken diyenler falan oluyo ama böyle zevkli birsey hic bi zaman erken olamaz yanii guzel seyler biran önce yapilmali insanin hevesle aldigi hersey guzeldir valla masallah bebisine

Canım bunlar süperr hele kelebekli kilotlara bittim nerden aldın acaba int aldıysan banada link aratmısın bende alıyım kızıma

canım internetten aldım ama kampanyası bitti,hatta gün içinde kampanya bitmiş. eşime akşama diğer modelleride göstereyim dedim,gösteremedim. ama markası baby aspen,bu şekilde arattığında farklı sitelerde çıkabilir.

Bencede canım birde hepsini sona bıraksak daha cok şıkısırız diye düsünüyorum
böyle dogana kadar eksigi kalmaz bir tek dogum ücretimiz kalır hayırlısıyla

miiletin ağzına zaten fazla bakmıyorum da ,bazılarının 8.ayda bile cinsiyeti farklı söyleyebiliyorlar. o yüzden biraz çekiniyorum.

kızlarrr meraba guzell anneler kımılerı kıyafetlere baslmıs kımlerıde artık hareket hıssetmeye baslamıss masallah kızlar allah nazarlardan saklasın bende oglumun yavas yavas hareketlerını hısedıyorum artık ama korkmadım degıl acıkcası cok guzel bı duygu su 1 ay da gecsınde bebıslerımız tamamen hareketlensın artık

Bencede canım birde hepsini sona bıraksak daha cok şıkısırız diye düsünüyorum
böyle dogana kadar eksigi kalmaz bir tek dogum ücretimiz kalır hayırlısıyla

bence de erken erken deyip duruolar neye göre erken kimse göre erken bi anlayabilsem ne demek istediklerini babaanneler anneanneler akillarina gelince bebek yelekleri örmeyi biliolar ama daha ortada torun yokken demii =) ben esime diyorum bebek bezleri pahali her gittigimizde bir tane alalim sonra sikismayalim diye

miiletin ağzına zaten fazla bakmıyorum da ,bazılarının 8.ayda bile cinsiyeti farklı söyleyebiliyorlar. o yüzden biraz çekiniyorum.

dogru bazilarinin degisiyo hic biseyin garantisi yok teyzeme dogana kadar kiz kiz dediler dogurdu pipili bi cocuk nolcak ki giydi bebegin giysilerinden nolcak demiii

Çok sükür canım 2lide 3lüde cok iyi cıktı ben hiç sorun yasamadım bulantım bile olmadı İnsallah böylede devam eder
Sizinde sorunsuz cıkar inşallah bütün testler Saglıkla dogsunlar

bana ikili yapmadı canım gerek görmedi üçlüyü beraber istedik doktorumla yapıldı kanımda enfeksiyon çıktı dün bugün de grip oldum boğazlarım yanıyor üçlü testim çıktı sandım ama sadece değerler yazıyor ama daha çıkmamış doktorum bir sorun olacapını sanmıyorum dedi inşallah temiz çıkar canım

Canım Bende he deyip geciyorum ben yapcamı yapıyorum bebek bezini bende düsündüm ama bebekleri rahatsız edebiliyormus yada alerji filan yapabiliyor diyorlar o yüzden kararsız kaldım suan göbek bagı oyuntulu olan aldım molfix 1 paket ne olur ne olmaz birde kilosu filan varmıs kafam karısıyor bilmeyince

inşallah

iştahın mı açık da bu kadar kilo aldın? kilo daha çabuk yoruyor insanı hakikaten...nefesi de daralıyor insanın. protein ağırlıklı beslenmeye çalış bari

canım benim iştahım hiç kapanmadı ki maşallahım var :) protein ağırlıklı derken waffle, kumpir vs buna dahil değilse almıyım zira aklıma düşen mideme inmezse uyku uyuyamam ben :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…