2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende argan yağlı vücut kremi var

gerçi ben onu yüzümü nemlendirsin diye almıştım

hamilelikte argan yağının bir zararı olur mu

Yerim ben o cimcimeyi :)
Canım sayfadada agrıları yazan baya olunca iyice içim rahatladı 20dede kontrolüm var bi görsek icimiz iyice rahatlayacak Mezurayla habire bakıyorum baya büyüdüler masallah

kızlar bir şey soracağım. üçlü testten sonra ne kontrolü var? ayrıntılı ultrasona ne zaman giriliyor acaba? :44: doktorum bana ne zaman geleceğimi söylemedi ben de sormadan çıktım. zaten hep safa dönüyorum doktora gidince. bir de cinsiyeti öğrenince iyice şoka girdik. ağzımız açık çıktık doktordan.

Canım 15+3 de gittim3lüyü yaptı birda hakine aç gel seker testi yapacağım demişdi benim doktor senin seker oldumu

Canım 15+3 de gittim3lüyü yaptı birda hakine aç gel seker testi yapacağım demişdi benim doktor senin seker oldumu

yok şeker olmadı. o ne zaman oluyor? ayrıntılı ultrason dedi. beş bel buçuk aylıkken yapılıyor dedi. kendisi yapmıyormuş zaten. şu tarihte gel demedi. normalde hep bir ay sonra gel derdi. 20. haftada mı şeker oluyor ne zaman olacak?

Yerim ben o cimcimeyi :)
Canım sayfadada agrıları yazan baya olunca iyice içim rahatladı 20dede kontrolüm var bi görsek icimiz iyice rahatlayacak Mezurayla habire bakıyorum baya büyüdüler masallah

evet canım büyüsünlerde biran önce 9. ayımız gelse doğuma gitsek :) az önce çok tuhaf oldum içerde bişeyler yapıyor ben öyle kayma hareketi hissetmiyordum acaba onumu hissettim bilmiyorum bişey kayıyo gibi oldu ama ürperdim ya

ayrıntılı ultroson için dr 20. hafta gitmem gerektiğini söyledi. hastanede yapılmıyomuş beni başka bir yere yönlendirdi.

Canım arayıp sor istersen zamanları hakkında kesin bilgim yok senide yanlıs yönlendirmek istemem saglık ocagı aradı birde ası için

Ayy bende istiyorum bende kızz hadiii diyom ama yok uykucu babaya bütün paslar bize tıkyok bütün gün konusan ben
Hayırlısıyla cicişler aldık cumartesi pazar anneannesiyle serdik bir koltuk hala kaldırmadım onlara bakmak bile okadar hosuma gidiyoki birde cocuk istemiyordum simdi herkesden meraklı oldum

Kızlar bugün çok kötü karın ağrım var.Acaba üşüttüm mü ? Oturup kalkınca sancı giriyo.Allah'dan oğlum arada hareket ediyo da çok endişenlemiyorum.Ben burdayım anne merak etme diyo resmen

Canım hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun? Ben çok kararsızım :44:

ya ben daha hiçbişey alamadım çocuğuma hastane dışı çıkamıyorumki alayım yürümek yasak bana zaten yasak olmasada yürüyemiyorum hemen kasıklarım sancıyor 2 adım atsam nefes nefese kalıyorum şu plasentamız bir yukarı çıksa bende koşa koşa bebeğime gidip bişeyler almayı çok istiyorum...

geçmiş olsun canım benim kalça değil ama bel ağrılarım oluyor bende bel fıtığı var şimdi hamile olduğumuz içinde ilaçda alamayız çok fazla ağrıyorsa duramayacak gibiysen bence doktora görün derim

Alırsın canım öneli olan sağlık bende işde bunalınca maşda bişiler almak beni cok rahatlatıyor yoksa erken diyorla ama bebege almasam kendime alıcam

3lü sonuçların nasıl çıktı canım değerlerin nasıldı

Çok sükür canım 2lide 3lüde cok iyi cıktı ben hiç sorun yasamadım bulantım bile olmadı İnsallah böylede devam eder
Sizinde sorunsuz cıkar inşallah bütün testler Saglıkla dogsunlar

O da olacak inş canım ben netten aldım bugün mark.f.ni de benett.n un çok tatlı cicileri vardı uygun da fiyatları bak istersen moral olur ben heyecanla gelmelerini bekliyorummmm

O da olacak inş canım ben netten aldım bugün mark.f.ni de benett.n un çok tatlı cicileri vardı uygun da fiyatları bak istersen moral olur ben heyecanla gelmelerini bekliyorummmm

canım ben gidip görüp öyle almak istiyorum internetten sipariş veririm istediğim gibi çıkmaz bidaha geri göndermeye uğraşırım hem gidip almak daha zevkli olur demi :)

Alırsın canım öneli olan sağlık bende işde bunalınca maşda bişiler almak beni cok rahatlatıyor yoksa erken diyorla ama bebege almasam kendime alıcam

ne güzel stres atarsın aslında ben 6. aya kadar bişey almicam diyordum zaten alamadımda inşalah bidahaki ay bişeyler almak istiyorum bakalım durumum düzelirse çok istiyorum mağazalara gidip bebişe bişeyler almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…