ay ben de aynen senin gibiyim ne oturabiliyorum ne yatakta yatabiliyorum
öyle çok kilo da almadım toplamda 6 kilo
sen kaç kilo aldın
o ağrılar bende var böbreklerimde bağırsaklarımda sırtımda karnımın heryerinde gibi acaba bebek büyüdüğü için organlar sıkışıyorda ondan mı oluyor iyice büyüynce hepten sıkısacaklar o zman daha çok ağrımız olacak desene dün akşam aeşim kızımzla konuşmaya karar verdi geldi karnımı severek konuşmaya başladı o gelmeden önce kıpırdıyordu babası geldi konuşmaya başladı durdu hiç oynamadı heralde babasına naz yapıyor zilli
kızlar bir şey soracağım. üçlü testten sonra ne kontrolü var? ayrıntılı ultrasona ne zaman giriliyor acaba? :44: doktorum bana ne zaman geleceğimi söylemedi ben de sormadan çıktım. zaten hep safa dönüyorum doktora gidince. bir de cinsiyeti öğrenince iyice şoka girdik. ağzımız açık çıktık doktordan.
Canım 15+3 de gittim3lüyü yaptı birda hakine aç gel seker testi yapacağım demişdi benim doktor senin seker oldumu
Yerim ben o cimcimeyi :)
Canım sayfadada agrıları yazan baya olunca iyice içim rahatladı 20dede kontrolüm var bi görsek icimiz iyice rahatlayacak Mezurayla habire bakıyorum baya büyüdüler masallah
yok şeker olmadı. o ne zaman oluyor? ayrıntılı ultrason dedi. beş bel buçuk aylıkken yapılıyor dedi. kendisi yapmıyormuş zaten. şu tarihte gel demedi. normalde hep bir ay sonra gel derdi. 20. haftada mı şeker oluyor ne zaman olacak?
evet canım büyüsünlerde biran önce 9. ayımız gelse doğuma gitsek :) az önce çok tuhaf oldum içerde bişeyler yapıyor ben öyle kayma hareketi hissetmiyordum acaba onumu hissettim bilmiyorum bişey kayıyo gibi oldu ama ürperdim ya
Canım hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun? Ben çok kararsızım :44:selam kızlar. dayanamadım doktora gittim kuzumu görmeye nasıl olsa 10 gün içinde ücretsiz diye :) kuzumun durumu iyiyimiş Allahıma binlerce şükür. Ağzını açtı kapattı çok net gördüm hala görüntü gözümün önünde. suratımda sürekli gülümseme ile geziyorum ofiste ne güzeller ne tatlı şeyler kattılar hayatımıza değil mi? bu hastanedeki doktoru sevdim ilgili birisi çok ta bilgi veriyor ama hastaneyi sevmiyorum pis ve havasız geliyor bana o nedenle arada bu doktora gelicem gibi.
oğlum karnımın iki yanını öpüyor kardeşimi yanaklarından öpüyorum diyor :) şimdiden benimsedi kardeşini kuzum.
kilo demeyin bana bildiğiniz 8 aylık gösteriyorum şuan. 9 kilo kadar aldım. imdat!
Ayy bende istiyorum bende kızz hadiii diyom ama yok uykucu babaya bütün paslar bize tıkyok bütün gün konusan benHayırlısıyla cicişler aldık cumartesi pazar anneannesiyle serdik bir koltuk hala kaldırmadım onlara bakmak bile okadar hosuma gidiyoki birde cocuk istemiyordum simdi herkesden meraklı oldum
Canım 15+3 de gittim3lüyü yaptı birda hakine aç gel seker testi yapacağım demişdi benim doktor senin seker oldumu
Selam kızlar.bende dün akşamdan beri garip bir kalça ağrısı var aslında tamda kalça ağrısı değilde kuyruk sokumu ağrıyor gibi.gece ağlayacaktım okadar ağrıdı yani düşünün.aranızda böyle ağrısı olan oldumu ne önerirsiniz.....
ya ben daha hiçbişey alamadım çocuğumahastane dışı çıkamıyorumki alayım yürümek yasak bana zaten yasak olmasada yürüyemiyorum hemen kasıklarım sancıyor 2 adım atsam nefes nefese kalıyorum şu plasentamız bir yukarı çıksa bende koşa koşa bebeğime gidip bişeyler almayı çok istiyorum...
3lü sonuçların nasıl çıktı canım değerlerin nasıldı
ya ben daha hiçbişey alamadım çocuğumahastane dışı çıkamıyorumki alayım yürümek yasak bana zaten yasak olmasada yürüyemiyorum hemen kasıklarım sancıyor 2 adım atsam nefes nefese kalıyorum şu plasentamız bir yukarı çıksa bende koşa koşa bebeğime gidip bişeyler almayı çok istiyorum...
O da olacak inş canım ben netten aldım bugün mark.f.ni de benett.n un çok tatlı cicileri vardı uygun da fiyatları bak istersen moral olur ben heyecanla gelmelerini bekliyorummmm
Alırsın canım öneli olan sağlık bende işde bunalınca maşda bişiler almak beni cok rahatlatıyor yoksa erken diyorla amabebege almasam kendime alıcam